- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Gnome-ot használok és egy ideje azt vettem észre, hogy az ext filerendszerű (xfs-t, stb. nem néztem) usb tárolókat (pendrive-ot és microSD kártyát próbáltam USB-s olvasóban) nem mountolja automatikusan a rendszer a /run/media/username alá. Ugyanakkor a Nautilusban látszik az eszköz és rákattintva megtörténik a mount.
A fat32 partíciót automatikusan mountolja (ha egy eszközön van fat32 és pl. ext4 is, akkor a fat32-t automatikusan mountolja, az ext4-et nem).
Mitől lehet ez a változás? Nem user függő a dolog, mert létrehoztam egy új usert, nála is pontosan így működik. Elvileg a Gnome alapból biztosít egy udisks wrappert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vírusirtó topic
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB