- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
c64fanhun
tag
Sziasztok!
Érdekes hálózati problémám lenne. Nem vagyok nagy linux guru, de a laptopomon szeretek manjarot használni, asztali gépemen windows van játékok miatt.
Egyetemen tanulok, kollégiumban élek. A wifi használhatatlan, van kábeles net, ami viszont mac címhez kötött. Ezzel probléma nem is lenne, asztali gépnek meg van adva mac címe, proxyt beállítom és használható netem lesz (majdnem gigabites). Amik pedig le vannak tiltva a proxy miatt (torrent, steam, stb) megoldom vpn-nel (protont használok).
"Gyors" wifit pedig usb-s kártyával hotspotolok innen, és telefonról vagy laptopról protonvpn-nel tudok szintén használni.
Azonban ez linux alatt egyszerűen nem akar működni. Hiába használnám a gui vagy a cli proton-t nem csatlakozik, folyamat csak connection errort dob fel...
Ennek mi oka lehet? Próbáltam másik wifi hálózaton is, nem működik. Valakinek lehet ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Steam Deck
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest