Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
c64fanhun
tag
Sziasztok!
Érdekes hálózati problémám lenne. Nem vagyok nagy linux guru, de a laptopomon szeretek manjarot használni, asztali gépemen windows van játékok miatt.
Egyetemen tanulok, kollégiumban élek. A wifi használhatatlan, van kábeles net, ami viszont mac címhez kötött. Ezzel probléma nem is lenne, asztali gépnek meg van adva mac címe, proxyt beállítom és használható netem lesz (majdnem gigabites). Amik pedig le vannak tiltva a proxy miatt (torrent, steam, stb) megoldom vpn-nel (protont használok).
"Gyors" wifit pedig usb-s kártyával hotspotolok innen, és telefonról vagy laptopról protonvpn-nel tudok szintén használni.
Azonban ez linux alatt egyszerűen nem akar működni. Hiába használnám a gui vagy a cli proton-t nem csatlakozik, folyamat csak connection errort dob fel...
Ennek mi oka lehet? Próbáltam másik wifi hálózaton is, nem működik. Valakinek lehet ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB