Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Hát, ha ilyen 3900X-eket vették össze, akkor nem csodálom, hogy felemésztett anyagilag. Én csak azt mondom, hogy ha már felemésztett, megvetted, akkor akár használhatnád is. Attól még nem kell függőnek lenni, meg 5900X-et venni, meg szuperszámítógépet. RPi nem rossz kis gép, de szerintem nem desktopra való.
Én egyébként ezért sem veszek sose túl drága hardvert. Pedig megengedhetnék egy drága Mac-et, vagy egy 5900X-et, de annyi pénzt nem akarok belelapátolni, eleve az én igényeimhez mérten overkill, nem használnám ki. Csorogna rá a nyálam, de felesleges túlköltekezés lenne. Elég nekem egy középkategóriás, 6-8 magos korszerű valami, csak ne ilyen ergya, 10 éves, 2 magos, minimum cache-es, minimum W-os szerencsétlenség legyen. Igazából 8 giga RAM-ma is bőven ellenék, csak azért van a gépeimben 16, mert a jövőtállóságra is gondoltam, meg ne volt annyi az árkülönbözet, hogy ezen spúrkodjak.
Ugyanez GPU-ból, elég nekem az 1080p hight settings, 60 fps, nem kell ultra, meg 1440p-4K-8K, nem kell high refereshrate. Integrált GPU-n hajlandó vagyok 720p-s kompromisszumra is (laptopon, stb.). Ja, nyilván jó lenne jobb (4K ultra is leskálázható 1080p-s kijelzőre), de megint felesleges pénzégetésre lenne csak jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB