- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
Köszi, igazatok van. Csak 63 éves fejjel már egy kicsit nehéz, de mindenképp rollingot akarok. Szerettem az antergos kényelmét, abban még a saját repo sem volt annyira zavaró. Na meg cinnamon természetesen. Ez a reborn, majdnem jó lenne nekem, csak minek bele a saját repó, azért nem tetszik. Az endeavour meg azt sem tudja hogy épp melyik meghajtón jár. Sima archot meg nincs türelmem végigküzdeni. A barkácsolós ablakkezelőket sem nekem találták ki.Tehát marad a Magyarch, vagy az Arco D. Az Arco B, meg a Garuda annyira ki van tömve, hogy az már nekem sem kell. A manjaro meg a grub hülyeségeivel tapos a gyomromba.Tehát most magyarch és lehet majd arco D. Köszi a tanácsokért mindkettőtöknek. Na gyere ventoy, hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asustor NAS
- Videó stream letöltése
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Apple MacBook
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged