-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xenophobermn
csendes tag
Sziasztok!
Ismét egy újabb, kisebb problémába ütköztem.
Szoktam fejlesztgetni weboldalt, leginkább notepadqq-t használok, de próbáltam a bluefish-t is. De sajnos egy számomra nagyon fontos funkció egyiknél se működik. Ahogy egy php változóra kattintok ($variable) duplán, akkor windowsnál kijelölte a dokumentumban az összes előfordulást, ami nagyon hasznos dolog. Viszont ez a funkció arch-nál nem működik.
Esetleg tudja valaki ezt hol lehetne beállítani?
Ha jól gondolom ez valami rendszerbeállítási gond lesz, nem maga a szerkesztő hibája.
Ugyanis sima string, vagy függvény dupla klikk kijelöli az összes előfordulást. Csak a $variables - el nem működik
Se bluefish, se notepad, se alap editor - nál.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vallás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DJI mini 3 drón display unit
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB