Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Siriusb #7126 üzenetére
Nem keserítesz el senkit, sőt, jó is, hogy írod, mert ebbe bele fognak futni páran. Egyelőre még csak én futottam bele, de ahogy az új libtorrent-rasterbar verzió lecsorog a stable tárolóba, más disztrókon is, nem árt tudni erről a problémáról. Elhiszem, hogy azóta megoldották a qB-fejlsztők, de hány hét is telt el? Mondjuk lehet csak disztrószinten fordították újra a libtorrent-rasterbart, és nem a qB-fejlesztők oldották meg, de akkor is. Ez így élből komolytalan. Én annyiból valóban sajnálom, hogy ha a fejlesztők nem lennének ilyen nemtörődöm hozzáállásúak, akkor simán a legjobb opensource torrentkliens lenne. De ahogy nézem, a torrent egyfajta rétegigénnyé süllyedt vissza, most majdnem minden fejlesztő hanyagolgatja a témát, lásd transmission-cli-nak sem megy a régi TUI kliense. Tényleg összeszedhetnék magukat, mert ez a torrent egy elég régi protokoll, nagy újítás nem érkezik bele, a klienseknek mostanra már ultrakiforrottnak kéne lennie. Ha valami új dolog lenne, akkor elfogadnám, hogy még csak kísérleteznek vele, nem ért még be az egész.
Azzal viszont maximálisan egyetértek, hogy ilyen SMB-s szopások helyett sokkal egyszerűbb egy FTP szervert beröffenteni, általában minden támogatja szerver és kliens szintjén is, és ugyan semmivel nem biztonságosabb protokoll, de legalább ransomware-támadásoknak nem esik áldozatul, és tényleg multiplatform, és baromi egyszerű működésre bírni, én is ezt szoktam preferálni gépek közötti megosztásnál LAN-on. Nagyon gyorsan be lehet konfigurálni egy FTP-t, míg az SMB-vel, meg NFS-sel elég sokat lehet szívni, amire általában az esetek 99%-ában nincs idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás+játék DVD: Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő