- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazad van, tényleg nem kell az AMDGPU PRO driver a Dirt4-hez, betölt a nyílt vulkan driverrel is, csak sokkal lassabban, utána már a játék sebességgel nincs gond. Nyílt vulkan driverrel legalább 3-5 perc amíg betölt a játék, míg amdgpu-pro és hozzá tartozó vulkan csomaggal szinte azonnal indul. Az amdgpu-pro-t és a hozzá tartozó vulkan drivert leszedtem, és felraktam az amdvlk opensource vulkan drivert, és valóban ezzel is megy a Dirt4. Sőt Debian buster alatt is tettem egy próbát a Dirt4-el, ott csak a mesa féle radeon vulkan driver érhető el, az amdvlk nem, a mesa vulkan-t felraktam és azzal is betöltődött a játék, persze itt is lassan töltött be, de utána játszható volt.
Az amdgpu-pro-nak van egy hátránya hogy a telepítése aur-ból nem valami gyors, ugyan nem forrásból teszi fel, hanem ubuntu 18.04-re való deb csomagokat szed le lassan valahonnan és ezt alakítja át arch kompatibilissé. Gondolom a frissítése se lehet túl gyors az amdgpu-pro aur csomagoknak.
Ki kellene deríteni miért tölt be lassabban a nyílt vulkan driverrel a dirt4, a googleban egyelőre nem találtam megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- iPhone topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Bestbuy játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest