Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Ma reggel jól felbosszantott az arch! Már azthittem mindent jól beállítottam, nfs, tűzfal, torrent. Beállítottam az sddm display managert mert kde-t használok. Hát újraindításnál azzal örvendeztet meg a rendszer hogy a gss proxy-ra vár ami az nfs-utils függősége így leszedni sem tudom mert akkor le kell szedjem az nfs-t is. Kb 10-15mp-et vár a gss proxy-ra indításkor ha a display manager be van kapcsolva, kikapcsoltam most gyorsan bebootol csak nincs grafikus bejelentkezés. Hogy tudom ezt a gssproxy-t debugolni hogy miért tartja fel a boot-ot bekapcsolt sddm esetén? Másik problémám a kwallet ami a chrome indulásakor jelszót kér, pedig nem is adtam meg semmilyet, és kijelentkezteti a chrome-ot a google accountból. Hogyan szabadulhatok meg a kwallet-tól?
Új hozzászólás Aktív témák
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB