- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma reggel jól felbosszantott az arch! Már azthittem mindent jól beállítottam, nfs, tűzfal, torrent. Beállítottam az sddm display managert mert kde-t használok. Hát újraindításnál azzal örvendeztet meg a rendszer hogy a gss proxy-ra vár ami az nfs-utils függősége így leszedni sem tudom mert akkor le kell szedjem az nfs-t is. Kb 10-15mp-et vár a gss proxy-ra indításkor ha a display manager be van kapcsolva, kikapcsoltam most gyorsan bebootol csak nincs grafikus bejelentkezés. Hogy tudom ezt a gssproxy-t debugolni hogy miért tartja fel a boot-ot bekapcsolt sddm esetén? Másik problémám a kwallet ami a chrome indulásakor jelszót kér, pedig nem is adtam meg semmilyet, és kijelentkezteti a chrome-ot a google accountból. Hogyan szabadulhatok meg a kwallet-tól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mikrotik routerek
- EA Sports WRC '23
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest