Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Frawly
KDE-s Wayland? Most a Waylandnek nem az lenne az értelme, hogy egy egységes szabvány legyen, és mindenki azt használja? Most akkor ezt is mindenki csűri csavarja, és nem lesz egységes?
A LightDM-re az Arch Wiki azt írja, hogy támogatja a Wayland-et: https://wiki.archlinux.org/index.php/LightDM
Én élvezem a testreszabást. Jobban, mint egy agyontelepített kész DE-t használni. Engem az éltet, hogy bütykölhetek. Épp ezért tértem át Openbox-ra. Előtte megnéztem, hogy pl ki miket valósított meg Openbox, i3 alatt, és amik tetszettek, azokat egyenként a saját rendszeremen is megcsináltam. Volt amihez 2-3 perc alatt lehetett megoldást találni, és volt, amihez kellett fél óra is. A hosszabbak javarészt a notebook léte miatt voltal. Ilyen pl a fedél lecsukásakor zárolja a rendszert. Ezt teljes valójában meg sem találtam sehol az én felállásomhoz. De azt megtaláltam, hogy mi és hogyan vezérli a fedél lecsukásának eseményét. Az meg elég volt ahhoz, hogy módosítsam az én képemre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB