Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Én trizen-t használok, de utólag megnéztem a yay-t is. Átlag, normál használatra mindkettő nagyon jó. Trizenben én azt szeretem, hogy az AUR comment-eket is megjeleníti, és lehet is keresni annak tartalmára is. Erre yay nem képes. Legalábbis még 2019 február környékén nem volt képes.
    Amúgy ez az oldal egész jól összefoglalja, hogy melyiknek mi az előnye: Link

Köszi szépen és Frawly-nak is. Végül a Yay-t raktam fel. Igaz tényleg csak addig kellett míg a pamac-aur-t telepítettem. Kellett egy grafikus felület a frissítések kezeléséhez és az Aur-os progik frissítéseihez is.
    Egyik cimborámnak pakoltam össze a rendszert és van egy-két progi amiből mindig a legfrisebb kell neki. Ezt más disztrókon kivárni akár sok idő is lehet.
    Az Ő szempontjából mindegy, hogy a Debian, Mint vagy Arch rendszert nem ismeri, csak használja. Ha baj van, nálam köt ki. A Pamac-al meg feltolja magának a frissítéseket két kattintásból. Én el vagyok ettől puritánabb dolgokkal is. Igaz az Arch-ot csak kóstolgatom.

Új hozzászólás Aktív témák