- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blasius
tag
Üdv,
Van egy AMD C-30 alapú netbookom amit még néha előveszek. Régebben Ubuntuval használtam és a zárt Catalyst meghajtóval jól működött a suspend (a Windowsokon is jól működött). Majdnem egy éve áttértem Manjarora nyílt meghajtóval (Radeon), de itt már nem működött a suspend. Pontosabban a felébredés nem működött... A hibernálás az jól működött de a rendszer elég lassan állt fel utána. Ha sikerült felállítani akkor utána már jól működött. Gondoltam hogy nekiugrok az Arch wiki alapján felrakni a Catalystot, de a telepítés közben elakadtam mert a repók nem voltak elérhetőek. A Catalystot nem egy könnyű menet modern rendszerekre feltenni mert pl az xorgott le kell butítani régebbi verzióra stb. Ezek a régi xorgok, de kernelhez illő Catalystok is a wikin linkelt repókban lettek volna.
Hát én úgy gondoltam hogy ezek nélkül nem ugrok neki a Catalyst telepítésének. Viszont a netbookon teszteltem a suspendet, és a legnagyobb meglepetésemre azt tapasztaltam hogy a nyílt meghajtókkal is jól működik, a felébredés is jól működik, pedig nem is babráltam rajta semmit, csak azokat a frissítéseket szoktam engedni felmenni amik időnként előjönnek. Pedig régebben tuti nem ment. Úgy látszik ilyen is van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- RAM topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest