- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Egy kis infó, aki esetleg hasonló cipőben jár.
Openbox alatt azt tapasztaltam, hogy a Termite ablak keretének egy része ott marad mikor bezárom. Plusz egy video tearing and smoothness youtube testnél akadozott a kettős vonal mozgása időnként (de tearing hiba nem volt). Ekkor még nem gondoltam volna, hogy a két hiba összefügg.
A lényeg, hogy én xcompmgr -t használtam kompozit managerként (könnyebb beparaméterezni, meg kevésbé robosztus, mint a többi, csak ezért választottam ezt).
A keret megmaradási probléma esetén erre gyanakodtam, mert előtte nem volt. Gondoltam fordítok elég időt a Compton-ra és kipróbálom vele. Nos Compton-t használva már nincs ablakkeret megmaradási probléma a Termite bezárása esetén, sőt. Most vettem észre, hogy a video tearing and smoothness teszt a youtube-on teljesen sima futást eredményez, így ezekszerint ezen hiba is a kompozit manager hibája volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest