Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Fenykepezogeprol szerettem volna letolteni a kepeket, de a kartyat nem akarom kivenni belole, tehat USB kabelen keresztul. Talalkoztam a Digital Cameras remek ArchWiki oldallal. Installaltam a libgphoto2 es a gphoto2 cli klienst. Utobbival poccre letoltok, egerhez TrackPointhoz sem kell nyulni, kattingatni jobbra-balra, kijelolgetni a fileokat. Tokeletes minden, baromira szimpatikus es gyors megoldas. Azonban az SD kartya notebook-ban nem volt. Valahol egyszer azt olvastam, hogy ne a notebook-al formazzuk az SD-t, hanem bizzuk a fenykepezore. Engem azonban furdal a kivancsisag, hogy milyen filerendszerrel mukodik ez a kartya. Es itt fogyott el a tudomany, nem tudom hogy derithetnem ki, hogy a fenykepezogepben levo SD kartyan milyen filerendszer talalhato.. lsblk persze semmit nem mond lat, ezert is kellett a libgphoto2.

(#4409) Siriusb
    Valahogy nem lep meg, amit irsz. En DE-t nem akarok tobbe latni! Pedig total amator vagyok, lasd a fenti kerdest. Par hete mar nagy oromomre szolgal a dwm. Arch forumon igencsak nepszeru, ahogy az awesome is. En szurkolok. :U Mi meglepo, openbox-al keztem en is. :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés