- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Fenykepezogeprol szerettem volna letolteni a kepeket, de a kartyat nem akarom kivenni belole, tehat USB kabelen keresztul. Talalkoztam a Digital Cameras remek ArchWiki oldallal. Installaltam a
libgphoto2
es agphoto2
cli klienst. Utobbival poccre letoltok,egerhezTrackPointhoz sem kell nyulni, kattingatni jobbra-balra, kijelolgetni a fileokat. Tokeletes minden, baromira szimpatikus es gyors megoldas. Azonban az SD kartya notebook-ban nem volt. Valahol egyszer azt olvastam, hogy ne a notebook-al formazzuk az SD-t, hanem bizzuk a fenykepezore. Engem azonban furdal a kivancsisag, hogy milyen filerendszerrel mukodik ez a kartya. Es itt fogyott el a tudomany, nem tudom hogy derithetnem ki, hogy a fenykepezogepben levo SD kartyan milyen filerendszer talalhato..lsblk
persze semmit nemmondlat, ezert is kellett alibgphoto2
.(#4409) Siriusb
Valahogy nem lep meg, amit irsz. En DE-t nem akarok tobbe latni! Pedig total amator vagyok, lasd a fenti kerdest. Par hete mar nagy oromomre szolgal adwm
. Arch forumon igencsak nepszeru, ahogy azawesome
is. En szurkolok.Mi meglepo,
openbox
-al keztem en is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest