Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- perge666: Egy korszak vége
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Nekem úgy jött csak össze, hogy a meglévő configomat átmásoltam a fordítandó kernel könyvtárába.
Tehát letöltöd a kernel.zx -et , csinálsz a home mappádba pl egy kernel könyvtárat, oda kicsomagolod a kernel.zx -et. Utána belépsz a /home/"felfasználóneved"/kernel/ "linux-1234.1234" könyvtárba. És oda másolod a meglévő kernel konfigodat:
$ zcat /proc/config.gz > .config
Ha ezt megtetted, akkor folytathatod az alább írtakkal: make mrproper , make menuconfig stb...
Ésszel gyomlálj, inkább legyen elsőre, csak egy 10 %-al gyorsabb kerneled, de ne fuss abba a hibába, hogy ne induljon, mert akkor nem tudod, hogy hol hibáztál. És szerintem érdemes mindig felírni azt, hogy mit szedtél ki. Eddig én ezt nem csináltam, de holnaptól fel fogom írni én is.
Jó munkát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB