Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Nekem úgy jött csak össze, hogy a meglévő configomat átmásoltam a fordítandó kernel könyvtárába.
Tehát letöltöd a kernel.zx -et , csinálsz a home mappádba pl egy kernel könyvtárat, oda kicsomagolod a kernel.zx -et. Utána belépsz a /home/"felfasználóneved"/kernel/ "linux-1234.1234" könyvtárba. És oda másolod a meglévő kernel konfigodat:
$ zcat /proc/config.gz > .config
Ha ezt megtetted, akkor folytathatod az alább írtakkal: make mrproper , make menuconfig stb...
Ésszel gyomlálj, inkább legyen elsőre, csak egy 10 %-al gyorsabb kerneled, de ne fuss abba a hibába, hogy ne induljon, mert akkor nem tudod, hogy hol hibáztál. És szerintem érdemes mindig felírni azt, hogy mit szedtél ki. Eddig én ezt nem csináltam, de holnaptól fel fogom írni én is.
Jó munkát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- LEGO klub
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Energiaital topic
- Androidos tablet topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi hangfal építés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képregény topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB