- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
Blum1866_2 #2828 üzenetére
Én úgy látom, hogy neheztelsz a KDE-re, van vele rossz tapasztalatod és ekézed, kinagyítva visszavetíted rá az összes negatív élményed, és emiatt nem ítéled meg tárgyilagosan.
A hardverigénye sem vállalhatatlan, mai korszerű, legalább két magos, min. 4 gigás gépeknek meg sem kottyan, és ma már nem nagy összeg egy normális gép. 5-6 éves gépek is röhögve viszik, nem tétel nekik.
A Qt-s, meg KDE programok szerintem meg kifejezetten a legjobbak, sokkal jobb minőségűek, sokkal többet tudnak, mint a Gtk-s és GNU-s társaik. Valóban, nagyobb monstrumok, sok függőséget használnak, nagy a memóriaigényük, de jobbak is.
Továbbá a KDE-t érdemes mindig KDE-s disztróval próbálni, mert azokat sokkal normálisabban megcsinálják, mint ha csak feldobsz egy x. disztróra utólag egy KDE-t, bár még akkor is működőre lehet pofozni.
Ha nem annyira gyenge gépről van szó, én mindenkinek első körben szoktam is ajánlani a KDE-t, persze felhívom előre a figyelmet az árnyoldalaira és bugjaira is. Főleg frissen Windowsról áttérő embereknek ajánlható, mert hasonlít a felülete a Windowsra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Adobe Photoshop
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest