Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
klayton#1
tag
Hello, egy kis segítségre lenne szükségem!
Eldöntöttem, hogy váltok Arch Linuxra, eléggé megtetszett. A telepítés simán ment leírás alapján, végül kde-base környezettel telepítettem [első találkozásom a kde-vel is..]. A rendszer működik királyul, viszont azt hiszem, a grafikus kártyám telepítése mégse sikerült túl jól. Ati Radeon HD5770-es kártyám van, és a telepítés során "xf86-video-ati"-t telepítettem, viszont valamiért nem hajlandóak működni a Visual Effectek, mindig kiírja, hogy "could not activate ..." vagy, hogy "disabled by other application..". A kérdés az, hogy hogyan érhetném el, hogy működjenek rendesen az effektek?
Na közben egy másik is eszembe jutott. Még ubuntu alatt mplayert használtam, és ezt az új Arch-ra is telepítettem, viszont amikor teljes képernyőn szeretnék lejátszani, egyszerűen a képet egy fekete képernyő közepére rakja.. nem igazán értem miért..
Ha valaki tudna esetleg nekem segíteni ezekben, nagyon örülnék
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Béta iOS-t használók topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

BoB