Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Flipper PC-n!
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Mit jelent neked a fapadosság? Be tudom állítani például, egy adott program melyik munkaasztalon nyíljon meg állandóan, ha elindítom. Tint2-vel beállítom, hogy Alt+Tab csak az adott munkaterület futó alkalmazásai közt váltson, vagy az összeset vegye figyelembe. Kupferrel simán meg tudom nyitni a dokumentumokat is úgy, hogy csak néhány betűt írok be a nevéből, nem kell keresgetni a Thunar-ban. Parcellite őrzi a vágólap történetét, amiben beállítható, hogy csak a ctrl+c tárolódjon, vagy amit kijelölök az egérrel, az is. És ez csak a jéghegy csúcsa.
(#2080) Decepticon

Amire felraktam az Openbox-ot, én is gugliztam rengeteget, leírásokat, hozzászólásokat olvasgattam, hogy legyen rálátásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Yettel topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Cyberpunk 2077
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB