Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sziasztok.
    Én többször megijedtem a napokban, ugyanis megállt a hűtőventilátorom a laptopban. Linuxos teljes átállásom jelentősen késleltette a proci magas hőfoka. Köszönhetően az Archnak, és a legújabb kernelnek a legfrissebb progikkal, többet áll mint megy a ventim aktív használat mellett. Ilyen, még a windows7 alatt anno , soha nem fordult elő. Jelenleg 45 és 55 fok között mozog a proci hőfokom:-) És hasít a gép, mint az állat. Mindez AMD A4 -es procival, és ati video karival. Isteni az Arch Linux:-)

Irigyellek, nekem kepeszt a ventillátor ilyen hőfok mellett is. Pedig már találtam Vaio Fan controllert is a repóban. Lassan el kellene vele ballagnom egy szervízbe, kitakaríttatni. Még soha nem volt...

Más:
    Éppen az xfce verziót próbálgatom élesben. Hát, nem nagyon győzött meg. Ez a Whisker menü nagyon gyenge, nehéz benne megtalálni a dolgokat, nem áll kézre. Az ablakok mozgatásakor, az ablak széle csíkozódik, ilyen nincs Gnome alatt. Olyan, mintha lassú lenne a kép frisstés. Érdekes, azt hittem a Gome sokkal erőforrás igényesebb.
    Szóval, megy vissza a jó öreg Gnome. Egyszerű és nagyszerű...

Új hozzászólás Aktív témák