Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Whisker menü szerintem brutálisan egyértelmű, amúgy is megnyitod app első 2 kezdőbetűje és már ott is van amit akarsz, a sűrűn használtalat meg be kell rakni kedvencekbe és kész. A csíkozódás meg v-sync hiánya, arra tényleg a compton a tuti.

-
Blum1866_2
tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
XFCE gyarilag tenyleg egy rakas sz@r. A v-sync hianya nekem is az agyamra ment.
Megoldas:
- ha nv kartyad van akkor csak es kizarolag a free drivert szabad feltenni. (a hozza szukseges KMS beallitast a wikiben megtalalod)
- telepites utan kapasbol felkell tenni a comptont. Ehhez segitseget ITT talalsz. En is ez alapjan csinaltam,franko lett.En az elmult 1 honapban 4X huztam ujra az Archot,legutobb epp tegnap es ezt most brutalisan eltalaltam.
Volt mar idom kitapasztalni,hogy mit mivel szabad kombinalni,hogy franko legyen minden. Compiz-t olvastam meg sok helyen,hogy azt kell felrakni de az baromsag. Vagy van V-Sync de akkor laggol vagy forditva.
Compton sokkal jobb. AUR-bol tudod amugy telepiteni.Ami meg erdekes,hogy a compton telepitesevel nem csak a desktop V-Sync tert magahoz de a videok is megjavultak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Compton sokkal jobb. AUR-bol tudod amugy telepiteni.
BoB