Hirdetés
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Szerintem meg WM-tol. Pont tegnap jottem ra erre (ismet)
Merthogy felraktam a glmark2-t,hogy megnezzem mit tud a gep. Akkor neztem a logban,hogy elfelejtettem felrakni az nv drivert. Ekkor meg volt Vsync (xfce beallitasokban belehet allitani csak azt tudnam,hogy ez mi a banatert nem tortenik meg alapbol..na mindegy).
Szoval felraktam az nv drivert,restart es megint nem volt vsync. Ekkor durrant el az agyam es raktam fel a compizt,azzal mar volt Vsync restart utan is.Erdekes,hogy pont a driver kavarja ossze a dolgokat. Nem mintha olyan nagy dolog lenne,hogy Compizt kell hasznalni,csak +1 felesleges nyug.
Nalam amikor nem volt Vsync akkor sehol,semmilyen lejatszoval nem volt. VLC,Mplayer vagy akar barmilyen flash tartalomrol is legyen szo. De meg ablakok mozgatasanal is lehetett latni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB