Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Szerintem meg WM-tol. Pont tegnap jottem ra erre (ismet)
Merthogy felraktam a glmark2-t,hogy megnezzem mit tud a gep. Akkor neztem a logban,hogy elfelejtettem felrakni az nv drivert. Ekkor meg volt Vsync (xfce beallitasokban belehet allitani csak azt tudnam,hogy ez mi a banatert nem tortenik meg alapbol..na mindegy).
Szoval felraktam az nv drivert,restart es megint nem volt vsync. Ekkor durrant el az agyam es raktam fel a compizt,azzal mar volt Vsync restart utan is.Erdekes,hogy pont a driver kavarja ossze a dolgokat. Nem mintha olyan nagy dolog lenne,hogy Compizt kell hasznalni,csak +1 felesleges nyug.
Nalam amikor nem volt Vsync akkor sehol,semmilyen lejatszoval nem volt. VLC,Mplayer vagy akar barmilyen flash tartalomrol is legyen szo. De meg ablakok mozgatasanal is lehetett latni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB