Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Szerintem meg WM-tol. Pont tegnap jottem ra erre (ismet)
Merthogy felraktam a glmark2-t,hogy megnezzem mit tud a gep. Akkor neztem a logban,hogy elfelejtettem felrakni az nv drivert. Ekkor meg volt Vsync (xfce beallitasokban belehet allitani csak azt tudnam,hogy ez mi a banatert nem tortenik meg alapbol..na mindegy).
Szoval felraktam az nv drivert,restart es megint nem volt vsync. Ekkor durrant el az agyam es raktam fel a compizt,azzal mar volt Vsync restart utan is.Erdekes,hogy pont a driver kavarja ossze a dolgokat. Nem mintha olyan nagy dolog lenne,hogy Compizt kell hasznalni,csak +1 felesleges nyug.
Nalam amikor nem volt Vsync akkor sehol,semmilyen lejatszoval nem volt. VLC,Mplayer vagy akar barmilyen flash tartalomrol is legyen szo. De meg ablakok mozgatasanal is lehetett latni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Akciókamerák
- Linux kezdőknek
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Nintendo Switch 2
- Elkaszálták a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB