Hirdetés
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Amikor eloszor telepitettem az Arch-ot akkor en is a Beginners Guide alapjan alltam neki. Nem mukodott ofkorz.
Az a baj vele,hogy rohadtul ossze van kutyulva. Pl. egy default user aki csak egy alap Arch-ot+valami DE-t akar felrakni az magasrol sz.rik a UUID,fstab,stb. szerencsetlenkedesre. Azt majd utana szeretne megoldani terminalbol. Ha akarja egyaltalan...
Siman meglehetne oldani ugy,hogy CSAK es kizarolag maganak a rendszernek a telepitese lepesrol-lepesre lelenne irva,utana meg az igeny szerinti beallitasokhoz kapcsolatos Wiki oldalakat mar meglehetne talalni.
Ezert kellett nekem is fel napig youtube videokat nezegetnem,mert az ArchWikibe egyszeruen belebonyolodtam. Amugy aki eddig elhatarolodott az Arch-tol pont a "bonyolult" telepites miatt annak megvaltas a Manjaro es az Antergos.Amugy 2-3 nekifutas utan mar tenyleg minden siman ment Arch telepitesnel de az nem azert volt,mert van egy egyebkent jol karbantartott minden reszletre kiterjedo de amugy logikatlan,idegesito modon osszerakott telepitesi utmutato. Imadom az egesz Arch-ot,zsenialis ugy ahogy van de nem csodalom,hogy par ember zsebeben nyilik a bicska,amikor raviszi a lelek a telepitesre.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Elektromos autók - motorok
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Facebook és Messenger
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Synology NAS
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest