Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Amikor eloszor telepitettem az Arch-ot akkor en is a Beginners Guide alapjan alltam neki. Nem mukodott ofkorz.
Az a baj vele,hogy rohadtul ossze van kutyulva. Pl. egy default user aki csak egy alap Arch-ot+valami DE-t akar felrakni az magasrol sz.rik a UUID,fstab,stb. szerencsetlenkedesre. Azt majd utana szeretne megoldani terminalbol. Ha akarja egyaltalan...
Siman meglehetne oldani ugy,hogy CSAK es kizarolag maganak a rendszernek a telepitese lepesrol-lepesre lelenne irva,utana meg az igeny szerinti beallitasokhoz kapcsolatos Wiki oldalakat mar meglehetne talalni.
Ezert kellett nekem is fel napig youtube videokat nezegetnem,mert az ArchWikibe egyszeruen belebonyolodtam. Amugy aki eddig elhatarolodott az Arch-tol pont a "bonyolult" telepites miatt annak megvaltas a Manjaro es az Antergos.Amugy 2-3 nekifutas utan mar tenyleg minden siman ment Arch telepitesnel de az nem azert volt,mert van egy egyebkent jol karbantartott minden reszletre kiterjedo de amugy logikatlan,idegesito modon osszerakott telepitesi utmutato. Imadom az egesz Arch-ot,zsenialis ugy ahogy van de nem csodalom,hogy par ember zsebeben nyilik a bicska,amikor raviszi a lelek a telepitesre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest