- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Na csak akadt egy problémám amire ma sem találok megoldást. (azaz 2 is)
Szépen be van állítva a vga kimenetre a tv - kiterjesztett asztalként. Működik is minden ahogy kell, gépen dolgozás, kiterjesztett asztalon film.
Aztán leülnék a filmet nézni és lecsukom a laptop fedelét.
Be van állítva, hogy ne történjen semmi így hát nem is történik, amint lecsukom eléri a pöcköt és a laptop képernyőt lelövi (hogy ne süsse meg a billentyűt) a kiterjesztett asztalon (a tv-n) pedig szépen megy tovább a film.
Eddig minden oké is, a gond ott következik mikor felnyitom a fedelet, mert akkor ugyan felvilágosodik a laptop képernyője, de egyben a vga kimenetet megszünteti és csak a laptop kijelző aktív.
Ilyenkor újra be kell mennem a képernyő beállításaihoz és a vga kimenetet tiltottról áttenni megint aktívra.
Biztos, hogy meg lehet csinálni, hogy felnyitáskor ne tiltódjon a vga kimenet - a Lubuntun alapból így is működik - csak mivel nem tudom hogyan kell és nem találok rá sem beállítási lehetőséget sem leírást a neten így megbuktam egyelőre ezzel.A másik meg szintén idegesítő dolog, hogy nincs sem képernyővédő beállítva, és az energiakezelésnél a hálózati áramon fülnél kivettem a pipát az elsötétítés/kikapcsolás/felfüggesztés elől, mégis 10 perc után elsötétül a film.
A fura az, hogy legelőször mikor filmet néztem az Arch alatt akkor nem volt még így, mert 55 percig jutottam a filmben mikor is felnyitottam a fedelet mert jött üzenetem és akkor fedeztem fel az elsőnek említett felnyitás utáni vga kimenet tiltást is. Miután az üzenetet elolvastam és visszacsuktam a fedelet és néztem tovább a filmet azóta csinálja ezt a 10 percenkénti elsötétülést.
Vajon mi lelete, hogy egy felnyitástól valahol valami átállítódott, és hogyan tudnám kiküszöbölni ezt?
Félmegoldásként most bepipáltam az elsötétítést és 120 percre állítottam.
Na de most már piszkálja a csőröm, hogy hogy lehetne mégis úgy, hogy hálózatra dugva egyáltalán ne sötétüljön el.
Na meg felnyitásra ne vegye el a vga kimenetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest