Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Nekem pont ezért szimpi a manjaro.
Ugye a modern linuxox ősapuja a debian. Stabil. Viszont mocskosul nem naprakész.. kb mint apám.
Az arch az olyan mint egy mai tini.. gyors .. ügyes, de néha azért a szelessége miatt téved.
A manjaro meg olyan mint az én korosztályom. Még azért ott van de már megfontoltabb..
Teszteljék le az újdonságokat arch-ák.. és nekem jussanak a stabil de még azért nem túl régi programok.Érdekes, az, hogy *buntu topikban mindenki azért áradozik a debianról, mert az igaz régi, de pont ezért stabil (szerintem túl régi)... a ubuntu meg pont a frissesség miatt iszonyat instabil (lásd 14.04).
Itt meg pont a fordítottja megy
Jó nekem az a havonta egy frissítés, de az legyen stabil... Olyan lett mint a chakra .. kapitány már csak a KDE miatt likeolhatja
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest