- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Ezzel sokat nem mondtál. Ubuntu alatt feltettem mint Windows-on, beállítottam mint szintén ott és ment mint a karikacsapás. Lehet, hogy a Manjaro meghaladja a képességeimet. Ubuntu alatt mindent be tudtam állítani, nem kellett ilyen sokat kérdezősködnöm. Valamint ott minden gyár alkalmazás működött. Itt összeomlik a rendszergazda terminál és nem lehet online fiókokat felvenni. Ilyen első pillanat óta. Ha nem tudom kijavítani az online fiókok felvételének lehetőségét, és nem tudom a Dropboxot összehozni, akkor mégis csak Fedora próba lesz holnap. Talán ott minden működni fog, vagy megy vissza az Ubuntu 13.10, az tökéletesen működött. Pár évig jó lesz az is nekem. Leszarom a verzióemelést, ha egyszer csak az működik hiba nélkül.
A VLC VLSub extersion-je sem működik sem Ubuntu 14.04 alatt, sem itt :sNagyon utálom, amikor így másokra vagyok utalva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- World of Tanks - MMO
- Elektromos autók - motorok
- Bemutatkozott a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest