Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Sajnos anyagilag nem tudom megtenni, főleg 2-3 helyre az adataim teljes mentését. Van 3 külső vinyóm, de azokon főként zene és film van. Ami szabad hely van rajtuk oda szoktam backup másolatokat tenni a legfontosabb dolgokról.
De teljes op.rendszer mentésem még nem volt - bár 10-20 giga hely még akad majd valamelyiken neki.
Én úgy vagyok a KDE-vel, hogy most kellemes csalódás, de ha mégsem válik be akkor felhúzok majd egy LXDE-t is mellé és azzal akkor az Arch még pattogósabb lehet. De lehet majd csak akkor ha találok az Amarok és a Krusader helyére ugyanakkora tudású alternatívát. Most örülök, hogy azok is pattogósan dolgoznak, a nekik megfelelő felületen
Az Ubuntut pedig nem akarom szidni az egyre felhasználóbarátabbá válása miatt, mert ha anno nincs, akkor még nem használnék ma sem lehet Linuxot. Csak évekig az volt hű op.rendszerem
de kinőttem 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

BoB