Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Azt találok mindig, el is szoktam dobálni.
-
Madoc
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Nekem meg 1 se pedig 2 karakterrel felváltva nyomtam 9-1ig
-
Madoc
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
ezeket a statokat hol látjátok?
-
Madoc
veterán
Tegnap többször is a kör kezdete után 1,5 perccel halott voltam. És a legelejére rakott be. Ugyan milyen értékes cucc lehetett nálam!?
Persze mindig hátulról jött az áldás futás vagy lootolás közbe. Fiam nagyon sokszor megy meztelen köröket:nincs nála semmi de semmi akkor van egy safe pocketed és ha találsz valamit akkor azt kihozod. Nézem mindig ahogy játszik és baromi érdekes. 
-
Madoc
veterán
Mintha nem ugyanazzal a játékkal játszanánk. Egész nap toltam 40es szintű vagyok és végig solo-ba. Állandóan levadásznak. Kimentési ponton, vagy ha leszedtem valami "nagyvadat" . Megvárja míg leölöm és lootolás közbe lerak egy szaros 1- es stich-el. Ma 2 hullcrackert " ajándékoztam" így el. Ha 50 szer nem ölt meg player ma akkor egyszer sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Persze mindig hátulról jött az áldás futás vagy lootolás közbe. Fiam nagyon sokszor megy meztelen köröket:nincs nála semmi de semmi akkor van egy safe pocketed és ha találsz valamit akkor azt kihozod. Nézem mindig ahogy játszik és baromi érdekes.
RazoR