Hirdetés
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam0620
csendes tag
Új Trophy Display nevű eventet haverral megdaráltuk, már csak 3 db Geiger Counter kéne és meg is vagyunk vele, Stella Montison belül ti merre találjátok mert folyamatosan próbálkozok de egy darabot nem sikerül szerezni...

-
HAGYMAFA
tag
Érdeklődéssel tettem fel az új patch-t, de kb nulla haszna volt ahogy látom.
-
ACE-
addikt
válasz
DiamondBack
üzenetére
Megint van valami duplázós bug?
-
Triathlete
senior tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Fel mernéd marni te is 2.8-ért?

-
Pedro78
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
[link] kabe ez az utvonal, persze spawnfuggo is, es nightraid vagy electro magnetic storm alatt csinald (nem tudom most epp van-e mas ami major, az antennas eventet mar nem lattam egy ideje.) en csak az "arokban" es a tower alatti reszen szedtem ossze :

-
DiamondBack
senior tag
-
SoulReaver
veterán
Így működik a safe pocket
Tyler Durden: Meglesem du, köszi! -
ACE-
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én ezen a részen szedtem össze sokat, a Pale Apartman mellett van egy csomó Agave, és onnan lefele a víz mellett vannak Great mulein-ek, és tovább menve a mocsarakban is van jópár. És ahogy mondod utána még be lehet menni Moss-ért a Hydro-ba, de nekem elég volt a 3 csillagra ez is.

-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Menjetek dam és szerintem szedjetek moss-t is hydroponic dome-ból és meglesz.
-
F-ECT$
titán
válasz
BandiHUN
üzenetére
mindenki szétlootol minden értelmes helyet, gyakorlatilag ahova elsőre eljut az ember, ott lehet esély, de közben már megérkeznek mások is, más helyre átmenni már felesleges is
No igen, mindez megspékelve egy késői indulással, és kb lehet is egyből a kijárathoz fáradni. De ez sajnos ilyen. Vagy az van, hogy mindenhol azonos sűrűséggel vannak loot helyek, ahol azonos eséllyel esik a jó cucc, de akkor nem érné meg kockáztatni és a jobban őrzött (piros) helyekre bemenni. Vagy az van mint most, hogy kialakul néhány top hely, és mindenki azt keresi. Ha sok ilyen lenne 1-1 pályán vagy kevesebb ember jutna be 1-1 körben ugyanarra a map-ra, akkor az részben megoldás lenne, de akkor meg a játék dinamikája változna meg.
Kíváncsi leszek, hogy wipe után mi lesz a helyzet, de gondolom a wipe-oló emberek már kívülről fújnak mindent, 1-2 nap alatt összeszedik magukat annyira, hogy megint mindenfelé tudnak majd menni, szóval azért olyan nagy változást nem várok. -
válasz
Triathlete
üzenetére
Köszi, megnézem este.
-
pandras83
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
A surveyor vault-ról eszembe jut tegnapról egy eset, mármint hogy mennyire meg tudnak lepni más játékosok még mindig. Full PVE szerver, utolsó 10p Buried City-n, amikor is belebotlok egy Surveyor nagy golyóba. Mivel utálok vele kergetőzni, ezért Wolfpack elő, de megússza és elgurul. Egy random raider is elkezdi lőni, szalad utána, én meg azon nyomban le is mondtam róla. Korábbi rossz tapasztalatokból kiindulva nem akartam lelövetni magam egy vacak item miatt. El is indultam inkább az metro felé, és ahogy várom a vonatot, megjelenik a player aki ráment a zsákmányomra, elém dobja a Vaultot a golyóból és közli velem hogy az engem illet, csak elhozta nekem.
Az emberiség nem teljesen reménytelen. Mondjuk előtte pár meccsel Stellán egy másik random player kezdett mészárlásba mert nem jutott neki Geiger Counter, szóval... -
Triathlete
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Tegnap ugyanezen a helyeken 4-et találtam szűk másfél óra játék alatt.
Azért érdemes lehet átkukázni a már lootoltnak tűnő helyet, mert általában akik lsőnek érnek oda kapkodnak és mindig van egy-két fiók vagy valami ami még zárt. Esett már nekem így BP nem is egyszer.
Hát ilyen ez ha feladat van akkor, sokan igyekeznek megugrani,ha meg nincs akkor tele a sírás mindenhol, hogy "nincskontent". Szerintem ez még mindig jobb bár engem a rinya nem zavar.#4079 sixpak: Hagyd a rákba azt. Vagy Dam nyugati mocsaras része, épületekben szedd le a mohákat is. A másik jó Buried City kórház és a mellette lévő épületekben arass, majd kívül egy nagy kör. Továbbá célszerű ezeket a hét második felére időzíteni mire már sokan megcsinálták.
#4073 DiamondBack: Én nem tudom mi ez a gasmask fétis, de a wipe-os verzió szerintem sokkal jobb a szopóálarc nélkül.

-
BandiHUN
veterán
Egy dolog azért nem változott előnyére... lényegében eltűntek a rombusz alakú podok, amik füstöltek, és lehetett belőlük surveyor/sentinel cuccot szerezni... ugye ami amúgy sincs szinte soha. Konkrétan 3x mentem full végig a Dam Red lake-n, ahol 3-4 is volt, néha Leaper is, Arc-ok... lényegében semmi.

Spaceporton is semmi, Leaper sehol a toronynál, nagy nehezen egy Rocketeert találtam, de abban is egy driver volt, azt is elvitte egy random arc, a toronyban meg a legjobb cucc egy green light stick bp volt, ennyi bp-t találtam, pedig 2 kulcsot is elsütöttem 2 körben... egy Aphelion fegyó esett, meg Power rod, a többi csak +1 kocka.Nem tetszik ez a varia. A podokra azért lehetett számolni, ha épp késői/messzi kör volt... erre az új feladat első lapján:5 db surveyor vault.

A játék is más, mindenki szétlootol minden értelmes helyet, gyakorlatilag ahova elsőre eljut az ember, ott lehet esély, de közben már megérkeznek mások is, más helyre átmenni már felesleges is. Az Arc-okat meg mindenki csípőből irtja, mert feladat, van is mivel, a nagyokat aki előbb ér alapon lövik, ha jut neked, akkoris a looton már ott figyel 1-2 ember, 40 perces bunkeren épphogy 2 csillagot sikerült összeszedni, pedig a wolfpacktól kezdve vittem mindent
De azt azért nem sütöm el twitchre, hornetre, még mindig nincs bp.
De ma is friendly volt mindenki.
Fel is szedtek, fel is szedtem, 1:1 
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Annyit nem ér nekem, van mindenem, pár bp hiányzik csak, 12 millió a bukszába...
Amúgy is reset nemsokára...Szerintem csak a virágok, a gomba és talán az az aloe vera féle zöldség számít.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én az előbb a Bastion/Leaper/Rocketeer cuccot megcsináltam, valami 7000 pont lett a vége, nem adott semmit....nem viccelek, semmit.
A harvest plants-et meg nem lehet megcsinálni.
Az ajánlott helyen próbálom, Spaceport trench (night), 3x végigmentem, még a fele sem jön össze.
Amikor volt gomba a fán, akkor a virág volt kevés, amikor sok virág volt, akkor meg gomba nem volt.
Ez az egy hiányzik a weekly-ből, de elengedtem. -
Flesh33
csendes tag
Sziasztok, 2 BP vihető ismét.
ACE-, aktuális még, hogy kell az Looting MK. 3 Survivor? Akkor a tiéd, megígértem.Ha nem kell már akkor viheti bárki más. 1-2 napig tartom őket, ha nem jön jelzés, akkor eladom, nincs helyem tárolni.

-
F-ECT$
titán
Úgy néz ki, hogy a 2 havernak, akikkel együtt kezdtük a játékot, mégse jött ez be annyira, valószínűleg abbahagyják. Lvl 45 vagyok, egyelőre főleg pve fókusszal megyek (questek, trialok, gearelődés), szívesen becsatlakoznék valaki(k) mellé. Főleg este 9 után, néha hétköznap napközben is, de ez utóbbi azért korlátozott.
-
SoulReaver
veterán
NA ez már jutalom...
-
duronx
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
A jobb oldalit behúztam tegnap, szerintem elég menőn néz ki
és a ruha választható színei sem olyan kirívóak mint a többi skin esetében. -
DiamondBack
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére

-
CptAdamica
nagyúr
válasz
DiamondBack
üzenetére
Ez a jobb oldali menőn néz ki, majd lehet behúzom, a bal oldali elég csövi számomra még mindig.

-
ACE-
addikt
válasz
DiamondBack
üzenetére
Mondjuk egy Hatch key-el egy Blue Gate-en vagy DAM-en iszonyat kicsi az esély a bukásra.
-
DiamondBack
senior tag
A fejlesztésekhez szükséges materialokat is át lehet adni, most még könnyebb összeszedni.
40-es augment: Így találtam egy halott kollégán
Egyíre tösször fordul elő hogy 10-15%-os fegyver és augment van az enemyn, trend lett szinte törött fegyverrel bemenni 
Más: most tényleg kiadták az expedition skin fizetős változatát?

#4067ImpersonatoR:
1 verzió értelmetlen szerintem, hány ilyen videó volt wipe után fullos bp inventoryval halt a kolléga bent
2 verzió minusz egy looting mk3 ha baj van,
3 verzió ezt használjuk fél óra kb 20 blueprint átvitele. -
ImpersonatoR
addikt
válasz
DiamondBack
üzenetére
És akkor elvileg ez a 3 módszer van :
-All in minden amennyi fér az inventoryba de ha meghalsz akkor kellemetlen
Ezen kettő közül melyik lehet a gyorsabb ?
-3 darab a 3 safe slot ba. és exfill
Vagy
-1 darab minden nélkül/meztelenül a safe slotba és egyből leave match ? -
ACE-
addikt
válasz
DiamondBack
üzenetére
Na de ehhez kétszer meg is kell venni, mert családi megosztásban nem tudod egyszerre két példányban futtatni, vagy egyik, vagy másik. Ja vagy úgy érted, hogy a haver adja a Te másodlagosodba, Te meg a haver másodlagosába? Ez jól hangzik...
Bár igazából azon gondolkozom hogy a durvább blueprint-eket kezdetben nem nagyon fogod tudni legyártani, és amennyi idő alatt fejleszted a gyártósorokat, meg csinálod a Quest-eket, találni fogsz amúgy is csomó BP-t... szóval olyan fölös körnek érzem ezt...Egyébként, hogy lett 40%-os az augment-ed?! Az nem csak akkor megy 0-ra, amikor meghalsz?
-
DiamondBack
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Igen, mivel családi megosztásban is működik a játék így másik steam fiókra adtunk át haverokkal bp-t. Annyiszor mentünk amennyi bp-s savelni kellett, safe slotban. Wipe után ugyanennyiszer vissza...
Már el is kezdtük összehordani:
-
ImpersonatoR
addikt
Mennyire életszerű vagy kivitelezhető, hogy expedtion előtt átadjuk egymásnak az összegyüjtött BP -ket majd vissza ?
Tudom benne van a pakliban, hogy nem jutunk ki élve és bukjuk mind de "elvileg" papíron működőképes a dolog nem ?
Próbálta már valaki előzőben ? -
atee
őstag
Blueprintek ha valakinek esetleg valamelyik hiányzik!
Defib
Extended shotgun mag II.
Shotgun choke II.
Tactical mk 3 (def)
Vertical grip III
Wolfpack -
Pedro78
senior tag
Van egy wolfpack, egy equalizer es egy defib bp-m ha erdekel valakit.
-
Pedro78
senior tag
Trialst ha partyban csinalja az ember akkor is csak a szolo dmg-t szamolja a game?
Van olyan map ahol tobb bastion is lehet? -
Gubu0101
veterán
Jol jott tegnap stellan az mk3 as.2 x haltam volna meg kb az elso percben,ha nem tudok elaraszolni a ventillatorig,igy is bolt vagy 10 perc
Mindig beleszaladtam a star warsos droidba
2.-nal 2 en kovettek meg ott vartak amig nem nyilt a kapu,hogy hatha bedobom a taccsot,de nem volt szerencsejuk
Csak a 4-es ventort sajnaltam volna,semmi mas "ertek" nem volt nalam. -
Csokishurka
őstag
Nem bírtam kinyitni
-
-
ACE-
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Azért a hiénák elkerülésére elég jó ötlet... de én inkább azt vezetném be, hogy azt nézné a szerver, hogy ki mennyit lőtt bele az adott kihalt arc-ba, és ha az lootol, annak adnám a jutalmat...
-
Na meglett a Tempest bp...és csak 220 órába telt.
Blue Gate, az első utamba került kék fiókos íróasztalban.
Amúgy amortizáció terén nem sokkal jobb, mint a Bettina, kilőttem vele egy tárat, már csak 92%-os.Edit: szerintem egy csöves Torrente jobb....illetve nekem jobban bejön.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ennek nem értem mi értelme van, így se sokan visznek be junik fegyókat, ezután még inkább a stashben fog porosodni.
-
Kinek kellett venator bp?
-
SoulReaver
veterán
válasz
pincer01
üzenetére
Nagyon hasznos...
Volt, hogy 15 percig kúsztam a hatch-ig... 
Slightly lowered the chances of finding Matriarch and Queen unique parts in their armor pieces to make it a bit harder to get them without destroying them completely.
Ó ezt még csak most láttam a tegnapi peccsben...
-
pincer01
tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Jól gondoltam akkor hogy valaminek az effektje.Akkor azért keresi mindenki Survivorosat.Nagyon köszönöm a segítséget.
-
pincer01
tag
Sziasztok.Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A képességfán melyik az a skill ha kidőlök akkor még tudok mászni és ha megállok akkor valamennyi erő viszatöltődik.Sokan elvergődnek így a pálya másik végére is.
Válszokat köszi.
-
Aloha!
Játszható már a game?
Nem szeretném, ha a 88 napos streak-em megszakadna.
-
Flesh33
csendes tag
Ezen BP-k közül valakinek valamelyik?
-
Frod
addikt
válasz
Pedro78
üzenetére
A játék jelenleg nincs jó állapotban, a főoldalon is az alábbi kitűzött üzenet van:
"We’re aware of the issues affecting the game right now. Investigation is ongoing."
Érdemes nézni a reddit-et - meg gondolom a Discord-ot, bár én azt nem használom - a legfrissebb infókért.
-
Pedro78
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
En ezt nezem ha nem vagyok ingame viszont varok valamilyen eventet. [link]
Nalatok nem lagol a jatek tegnapi frissites ota?
-
Csokishurka
őstag
Valakinek nincs Medium Gunpart BP-je?
-
Gubu0101
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Jo hete kb futottam bele a kilovotoronynal volt.Meg en is dobaltam ra granatokat meg lotem.Aztan mentem szedegetni amit ott hagytak
-
ACE-
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nekem ez sosem jött össze, mindig vannak hiénák akik összekapkodják... de egy lövést nem adnak le a Queen-re...
-
Gubu0101
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Szokott lenni pedig
2x mar belefutottam,tegnap Damon volt. -
SoulReaver
veterán
válasz
pandras83
üzenetére
Szia. Olyan könnyű ilyen reaktorokat szerezni. Na jó, azért eltaposhat a queen vagy matriarch, de ha látod, hogy esik a burkolat, szaladsz és kiszeded gyorsan.
Igaz én tegnap equalizerrel szedegettem magamnak a burkolatot, körből 12 mag jött velem(eladtam).
Más. Spaceporton eddig nem találkoztam harvesterrel, vagy csak nem jó időpontban néztem? -
pandras83
őstag

Tegnap nagy lelkesen nekiálltam ennek az új projektnek, hogy akkor végre lesz Snaphook BP-m, erre Spaceporton az egyik liftnél a lábam elé dob egyet egy random friendly raider pajti. Ugyanitt ajánlat: Queen és/vagy Matriarch reaktorért Anvil BP-t adok cserébe. -
Chalez
őstag
Régebbi driverrel mintha valóban jobban futott volna... Én mindig felrakom az újat.
4k, dlss 4.5 M preset, azaz 1920x1080-on renderel. Teljesen vegyesek az értékeim, van ami low, medium, high, epic, cinematic, mi, hogy éri meg, és van 150-180 fps-em. FG-vel kiakad 235-ön - erre van beállítva a max fps a monitor miatt - de valahogy nem az igazi, érzésre nem folyik annyira a kép, mint nélküle... -
F-ECT$
titán
4090-nel miért kell FG? (Vagy 4k-n tolod?) Mennyi nélküle és vele az fps?
Más: ha az Nvidia app-ban rányomsz az optimalizálásra, akkor az felülírja a játékban beállított értékeket? Ha egymásnak ellentmondó dolog van beállítva a 2 helyen (app / játék), akkor melyik érvényesül?
-
Chalez
őstag
Jött új nvidia driver, van benne Arc Raider támogatás is állítólag. Próbálta már valaki?
Nagyon írják az FG-t, MFG-t, Reflex-et, de eddig mindegyiket inkább kikapcsoltam 5080-on... FG-MFG-nél eléggé lecsökken a min 0,1 és 0,01% fps, Reflex-nél meg be-be röccen, jobban mint anélkül. Vagyis eddig így volt.
Na megnézzük, lesz e valami pozitív változás. -
Frod
addikt
Nyugi, nekem sincs kész még egyik deck sem de nagyrészt cosmetic itemeket adnak (meg arany coin-t, amit megint csak arra költhetsz) így nem maradsz le semmiről sem.
A mostani patch is ha jól látom egy új Condition-t hozott be, kizárólag Buried Cityre, a többi bugfix.
A Deck-ek meg olyanok, mint a Helldiversben a warbondok, szóval maradnak tartósan. -
Flesh33
csendes tag
-
arpi6k
addikt
válasz
Csokishurka
üzenetére
nem
-
Gubu0101
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Nekem nem.
-
Csokishurka
őstag
Nektek nem dob ki ilyen hibát?
-
arpi6k
addikt
válasz
Csokishurka
üzenetére
4-5 karika után visszatesz a jó fiúk közé.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Pár meccs alatt, 5-6 , vissza lehet állítani az agresszió besorolást. Nem próbáltam, csak folyamat téma. Elszenveded a lelövést (nem lősz vissza) és minden meccs végén van "send feedback" . Ott a legelső, hated it, majd az oka PvP experience.
-
ACE-
addikt
válasz
Csokishurka
üzenetére
Igen, és ezt alá is támaszthatom, tegnap 3-an voltunk este 4-5 kört PvP-t. A másik két srác full PvP-s 300+ killel, nekem 9 van. Na utána nyomtam 3 kört, első körben kemper volt a Raiders refuge alsó kinyitható részében. Valaki megtalálta a gombokat és beállt oda, ahogy leugrottam lelőtt. Volt ott már 4 hulla... 2. kör ugyanez, csak ott valaki előttem lőtt le mást, én őt lelőttem, majd engem is lelőttek hiába írtam hogy én vagyok a jó, leütött a francba... ez így egy fos, nem tetszik...
-
Csokishurka
őstag
Amúgy kövezzetek meg de most tökre úgy vagyok vele, hogy nyomnám a PVP-t, de akkor utána ha csilles kis lootolásra vágyom akkor meg cseszhetem mert akkor is darálni kell majd
Csak én vagyok így ezzel 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Építő/felújító topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Gurulunk, WAZE?!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RX 7700 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De azt azért nem sütöm el twitchre, hornetre, még mindig nincs bp.

RazoR