Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8934) DeFranco válasza Goose-T (#8933) üzenetére


DeFranco
nagyúr

én nem hiszek az agglomerációban, nagyon speciálisnak kell ahhoz lenni az elérhetőségének (vagy nagyon speciális élethelyzetnek kell lenni) hogy élhetőnek higgyem.

ismerősék élnek dunaharaszti közelében, szeretik, meg is oldják, ők az élő példa, hogy lehet csinálni, de én nem vágnék még bele.

viszont kőbányára sem mennék, a jót könnyű megszokni, és a nyugodt, csendes környezet, meg hogy bármikor nyugodtan sétálok az utcán, meg hogy nem lehet kiosztani 150-200 év szigorítottat a helyi érdekű buszon/trolin nekem nagyon sokat ér.

@Dr.Zoo: alapból kettővel terveztünk, akkor amikor ott voltunk ahol most Ti, mi sem gondolkodtunk másodikban, most már el tudnám képzelni, most egy nagyon jó időszak van.

@hdman: igen, nézegetni is kellene, meg képbe kerülni, szükséges lenne, de valahogy erre már nem jut stamina akárhogy is. nyilván a gyerek miatti leterheltség is, nyilván lehetnének rendezettebbek is a dolgaink (szerintem ezt itt senkinek nem kell magyarázni, hogy mi kopik a legjobban ilyen terhelés mellett), nyilván le kellene ülni beszélgetni hogy akkor mit is akarunk 3-6-12 hónap 2-5-10 év távlatban.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.