Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
tuareg85
üzenetére
Nem a túrázás az ok, azt csak mint példát írtam, hogy az lenne a legextrémebb felhasználás.
Egyébként igazad van, én is sokkal inkább térképezek telefonon, mint tenném azt egy órán. Nekem mikor S7 volt is elég fluidnak tűnt, így a CPU-GPU-NPU a mindennapokban nem tudom mennyire érződik. A tárhely is irreleváns nekem, mert nem másolok rá zenéket. Viszont valóban ezek is változtak.
Sasi001
Nekem a 45 mm S7 nem volt kicsi (pedig nem vagyok pici ember a csuklóm is 21 cm), viszont a 2-3 napos töltés számomra is nagyon vonzó opció (pláne most egy Garmin mellett, ami 10-14 napot elmegy nálam egy töltéssel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- BMW topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- új Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete AppleCare+ garancia
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch S10 GPS + eSIM 46mm Jet Black
- Huawei Watch 3 Pro szép állapot, olcsóbban (hibás korona)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egyébként igazad van, én is sokkal inkább térképezek telefonon, mint tenném azt egy órán.