Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Segítségre lenne szükségem. Újraindítottam series 3 órám és be kellene jelentkezni apple ID-val. Nem tudok, mert nem a rendes billentyűzetet hozza fel hanem egy sok pöttyös felületet ahová kézírással tudok írni. Viszont így nem tudom beírni helyesen a jelszót, mert kis és nagybetű között nem tudok különbséget tenni illetve a 9-es és a kis "g" között sem. Kérdésem csak anniy lenne, hogy ezt hogyan lehet kikapcsolni és visszakapni a normál billentyűzetet? Nem emlékszem rá, hogy ilyet bekapcsoltam volna bármikor.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
xhege
veterán
válasz
bbendre
üzenetére
Egyetértek. Hányok az ilyen hozzáállástól.
Jó példa volt a hitelkártya régebben. Minden vásárlás után 1-2% visszatérítés volt. Ha használtad kigazdálkodtad simán a díjakat és volt pár 10.000Ft hasznod is. Mindenki jól járt.
Kis hazánkban jöttek az okosba gondolkodók, elkezdtek játszani vele. Részvényt jegyeztek ezzel fizették, megkapták a jóváírást, három napon belül elálltak a részvénytől, jóváírás maradt. Aztán nagy értékű IKEA bútort vettek, kifizettek, jóváírást megkapták, az átvételt lemondták, pénzt visszakapták, jóváírás maradt.
Erre a bankok bevezettek csomó korlátot és szigorítást. Most meg ugyanazon emberek visítanak, hogy bezzeg nyugaton mennyivel kedvezőbb konstrukciók vannak. Igen bazzeg, mert addig loptatok, míg meg nem szűnt a jó világ.
-
h1mpi
félisten
Én csak feltételezem, hogy összetörik… amúgy meg a casco is fizet az autóra, akkor is, ha szándékosan mész a fának. Ilyen a biztosítás, hidd el még így sem kell sajnálni az Applet. Amúgy lehet itthon is kötni a MM-ban és akár a Telekomnál is.
Sőt még a szemüvegemre is, ahol el is mondják, hogy ha “véletlen” összetörne cserélik azonnal… -
bbendre
őstag
"Az miért csalás, ha egy szolgáltatást kihasznál valaki?" Tessék? Az a szolgáltatás, hogy törd őssze a telefont 2 év előtt és kicseréljük? A szolgáltatlás nem erről szól. Még TE is tudod. Le is írtad.
Miért nem kötsz az Autóra CASCO-t és év vége előtt told őssze a sort a piros lámpánál hiszen benne van a szolgáltatásban
Köss utasbiztosítást és a hazaút előtt törd el a kezed és a lábad, esetleg szerezz maradandó sérülést vagy irány a kóma mert "Az miért csalás, ha egy szolgáltatást kihasznál valaki?"
Erre van több példám is. Ahol lakom 5 év alatt 2x találkoztam ellenőrrel a tömegközlekedésen mégis itt mindenkinek van éves bérlete vagy vesz jegyet. Pedig kb mindenki tudja, hogy nem kellene. 2,5€ a vonaljegy. Mi is mindig veszünk ha jönnek hozzánk vendégek. Sohasem kellett.
USA, végtelen utántöltéses üdítő. a kis pohár 1$ a nagy 3,50$. Az lokál emberek megveszik a nagy poharat. A magyar kolléga gyözködi őket, hogy vedd meg az olcsót és így is annyit iszol amennyit csak szeretnél. A válasz: 1. miért? 2. ha ezt csináljuk nem lesz végtelen újratöltés. 3. kényelem. 4. nem mindegy az 2$ a kényelemért? -
xhege
veterán
Ez nem a szolgáltatás igénybevétele. Ha szükség van a biztosításra mert eltörik, ellopják, akkor persze vegye igénybe.
Ha direkt összetöri, akkor az csalás. Az én szememben semmiben nem különbözik egy bolti lopástól.
Nem sajnálod az Apple-t? Ha a Rolex óra boltba bemegyek és ellopok egy órát azt sem sajnálod?
Ha valóban így gondolkodsz, akkor nagy a baj.
-
pamesz
tag
Az miért csalás, ha egy szolgáltatást kihasznál valaki? Értem én, hogy levan írva az apple kisbetűs részei között, hogy csak véletlen károsodás esetén cseréli, de honnan tudja véletlen volt e, vagy szándékos. Igenis ki kell használni, ha már van ilyen. Nem sajnálom emiatt az Apple-t.
-
farkas0305
újonc
Sziasztok!
6-os órával valakinek van olyan tapasztalat hogy nem érzékel a kijelző, illetve random mintha nyomogatnák…tevékenység gyűrűket se lehet megmozdítani, kényszerített újraindítás nem segít sajnos

11es OS van rajta, a frissítés után kezdte el ezeket a hibákat dobálni. Remélem a 11.0.1 megoldja majd. -
pamesz
tag
Elvileg, évente többször is el lehet játszani itthon a cserét

De majd megmondja aki már cseréltette. Nekem is van az U2B-n. Pont az esetleges kopás miatt vettem rá. Viszont egymás mellé téve, a fekete nekem sokkal jobban tetszik. Sőt jelenlegi U2 tulajok is mind megcsodálják, hogy mennyivel jobb mint az övék. Persze lehet azért, mert már unják
-
JamesHun
addikt
Sziasztok,
Most úszáskor elég érdekeset csalt az óra.
25 méteres a medence.
Egy oda-vissza kör után ami 50 méter 117 métert írt ki és 4-et írt a hosszak számára.Eddig is feltűnt, hogy valami nem stimmel, mert tudom melyik a páros és melyik irány a páratlan.
Másnak is jött már ilyen anomália?
Illetve nem lehet beállítani, hogy ne az 1-es hosszal kezdje, hanem ha a végére értem számolja, hogy 1 és ha visszaértem az elindulási helyre akkor írja, hogy 2?
Vagy csak engem zavar, hogy épp hogy elindulok vissza és már a 2. hossz írja, mikor épp hogy 27 métert úsztam? -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Az igaz, hogy hivatalos helyről nem lehet venni sim-es órát csak a Telekomnál?
-
Amennyire vonzónak tűnik a fekete, annyira nem vennék
redditen már rengeteg posztot láttam hogy kicsi karc alatt is ott van a bevonat alatti titán, azaz NAGYON meglátszanak rajta a karcok
ha irodában dolgozol, és nem fogja külső behatás érni, akkor nyugodtan, de szerintem inkább vedd a “simát” ha van rá esély hogy megkarcolod
-
atti29
tag
Sziasztok.
Elérkezett az idő a váltásra, jelenleg egy 5-öt használok.
Ultra 2 lesz az utód,a fekete tetszik fekete vagy sötét szíjjal,mint a jelenlegi.
Viszont az a kérdés,hogy mennyire bírja ez a fekete bevonat a külső be hatásokat?!
Az 5 nálam elég jól néz ki még mindig,mert vigyázok rá,ha már annyira jó,akkor nem is vacillálnék rajta.
Valakinek tapasztalat a fekete Ultra 2-vel?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Sogi74
tag
Sziasztok!
Azt hol tudom beállítani (már ha van ilyen funkció), hogy az óra jelezzen rezgéssel ha eltávolodom az iphontól, pl. kilépek a házból, elindulok munkába de a teló a házban marad?
Köszönöm a segítséget! -
scdlsc
senior tag
Remélem írtok nekik minden alkalommal, amikor valami hibával találkoztok.
Ide: https://www.apple.com/feedback/watch/Tegnap vettem észre, hogy a Remote app már nem működik a Music app esetén. Ahogy látom csak Apple TV-vel működik.
-
Nagyon remélem hogy ez a frissítés kicsit gatyába rázza a Series 7 üzemidejét
elég ergyának találtam a főverzió frissítés óta
-
Kbali
nagyúr
Elkezded tekerni a koronát, ekkor megjelenik a jobb felső sarokban a hangerő ikon, de még tekerni kell, hogy elkezdjen változni a hangerő is (nem kell böködni, most kipróbáltam, de az biztos, hogy nem egy stabil funkció). A korona finoman rezeg is állítás közben, szóval az a visszajelzés. Mondjuk futás közben, megállás nélkül ezt nem hiszem, hogy lehet normálisan állítani.
-
h1mpi
félisten
Sziasztok! Nemrég vettem egy új Ultra2-est, és ugyanazt a hibát produkálja, mint előtte az S6, hogy miközben Spotify-t hallgatok nem tudom a korona tekerésével a hangerőt állítani. Néha működik, de nem látok logikát benne, ötlet esetleg? Köszi
-
Imy
veterán
Be van állítva a némítás kézlefedéssel. Pulóveres időben sokszor úgy járok, hogy némítja a hívásokat, és nem veszem észre. Erre valami tipp, vagy ki kell kapcsolni?
-
allein
addikt
-
allein
addikt
Sziasztok. Köszi szépen, újra rakom a watchface-t, nincs fólia, nem szükséges. Az óra egy S8, stainless steel és 1 év után is patika állapotú, amúgy vigyázok a cuccaimra

szerk: a watchface törlés, újra létrehozás után is szar némelyik része
-
-
formula01
senior tag
46-os feketében, sport loop-al megrendelve, köszi mindenkinek a segítséget.

Addig pöcsöltem, amíg Telekomnál elfogyott a készlet, de közben meg iStyle-nál lett raktáron.
Bőr szíjat esetleg tudtok javasolni? Valószínűleg azt még beszereznék egyet a sport loop mellé.
-
formula01
senior tag
Köszi
-
formula01
senior tag
Beugrottam ma az iStyle-ba, minden félelmem elmúlt a 46-os órával kapcsolatban, egyáltalán nem volt túl nagy a csuklómon.
Telekomnál láttam készleten Sport Looppal, onnan meg is rendelném, viszont 1 kérdés maradt bennem: Ha az apple oldalán pötyögöm végig a rendelési folyamatot 2 szíj méret között lehet ennél a fajtánál választani. Telekom oldalán ilyen lehetőséget nem látok, sőt ami azt illeti, még bugos is, mert ha az óra méretet 42-ről 46-ra állítom is a 42-es óra méreteit és adatait mutatja a részletekben.Jól gondolom, hogy itt az Apple oldalán “egy méret”-ként jelölt 130-200mm csuklóra passzoló pánttal, és nem az “extra nagy” 170-245-re ajánlottal jön? 17.5-18 cm-s csuklóra gondolom elég a kisebb. Valakinek van esetleg ezzel tapasztalata? Rendelném az Apple oldaláról is, de onnan 2-3 hét alatt jönne meg, innen meg kb Keddre.
Köszi
-
allein
addikt
Sziasztok. Nem tudom, hogy vagytok vele: a frissítés óta néhány dolog szarabb lett az órán. Előtte egy érintésre simán előjött azaz app ahol ellenőrizhető mennyit sétáltam, jobbra fent. Most meg 5-8-szor me kell nyomni
-
BigBlackDog
veterán
Watch SE-vel való alváskövetés esetén mit kell bekapcsolni, hogy látszódjon a pulzus, illetve légzés is? Alvási fázisokat mutatja, de többet nem.
-
Noxy
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
De igen. Ettől függetlenül én mindig újra indítom egy kis idő múlva.
-
ricogsm
őstag
Nem tudom valahogy az alis szíjak számomra elég alisak.
próbálnék barátkozni velük. Most rendeltem Milánó hatású szijat elég gagyi. S7 hez
.Alpesi szij az jó az S7 re is? -
pamesz
tag
válasz
waszabi07
üzenetére
Gyári alpesivel sajnos nem tudom összehasonlítani, viszont érzésre nagyon jó minőségűek, abszolút megérik az árukat. Itthon szíjas webshopok 10ezerért árulják ugyanezt. Volt ~1000ft-os milánói szíjam is sok, azokkal is tökéletesen elégedett voltam. Sokan panaszkodtak a gyenge mágnes miatt, nekem sosem esett le a kezemről. Kiváncsi leszek én is, erre a titán milánói koppintásra, tuti itthoni webshopok árulják majd ezt is 30 ezerért.
-
pamesz
tag
válasz
waszabi07
üzenetére
Nekem is fekete trail loop van hozzá. Először nagyon kételkedtem benne, nem ezzel szerettem volna, csak hirtelen ilyen volt a boltban. Viszont hatalmas pozitív csalódás. Nekem az aliról vannak 1500ft-os alpesi pántjaim, még a 8-hoz vettem őket. Ehhez is tökéletesen passzol. Most rendeltem az új milánói alis változatát, kb 6ezer forint volt. Ha megjön, beszámolok róla.
-
waszabi07
aktív tag
Meg jött ma az ultra 2, igaz még csak 2 órát használtam de eddig nagyon tetszik. Azt hittem majd nagyobb lesz és zavar de ez a méret szerintem még pont jó.
mindennapi használatra ki melyik szíjat használja?
Azt hiszem nekem ez a trail loop nevezetű volt hozzá, kénylemes így elsőre nagyon de gondolom ezt ha víz éri akkor idő mire megszárad. Illetve gyárit vesztek hozzá vagy van jó minőségű más márka is?
sima aw-t mindig sima szilikon sport szíjjak használtam eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szűrjék ki ők.