Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- gerner1
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
E-maileket szoktatok olvasni az órátokon? Mennyire olvasható? Jó a szöveg tördelése? -
Ren Hoek
veterán
Egy jó hír: A update óta újra lehet válaszolni szövegesen a Messenger üzenetekre az órán is. Május óta ugyanis a Meta legyilkolta a Messenger appot, és legfeljebb olvasni tudtad az üzeneteket.
Jól jöhet pár helyzetben, amikor csak pötyögsz valami gyors választ meetingen, nem kell előkapni a telefont.
Atees:
Ez engem is érdekelne. Alapból az AW8 és az Ultra is, naponta egy adatpontot rögzít (Health appban meg tudod nézni). Amúgy sok jelentősége nincs, mert a core hőmérséklet mindig jelentősen eltér. Bícsen, vagy este kint nekem lemegy 28 fokra is a wrist temp 😃Bár kétségkívül hasznos lehet egy vírusos betegség követésénél. Rob pl tesztelte COVID alatt... és látható volt a görbe. (Nyilván lázat így nem tudsz mérni pontosan... ahhoz hónalj, száj, vagy ánusz kellene. Gondolom Pulp Fiction módra nem lenne jó hordani az órát 😃)
-
atees
őstag
Sziasztok! Van már olyan app amivel az ultrával meglehet mérni a testhőt?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Scrake^;DD #1695 üzenetére
Részvétem..., nekem mindenre nyócmillió keresztes allergiám volt 25 éves korig, rhinitis, nyári aszthma, csalánkiütés, ekcéma. Elocommal feküdtem. Antihisztamin szinte semmit sem ért már a végén.
Ami érdekes, hogy aztán belvárosból elköltöztünk kertesházba tele növénnyel, és lett macsek is (amire ++++ voltam, a doki ellenezte). Fokozatosan enyhült minden allergiám, és most US-ban, ugyancsak fás, virágos kertvárosban szinte teljesen megszűnt. Már nem szedek semmit, néha tüsszentek egyet, de ennyi. Persze ebből nem szabad leszűrni semmit, mert lehet véletlen, és nem biztos hogy mindenkinél hat - de a fokozatos szenzitivizálás életmódváltással működhet. Mécsípés ellen is tudományosan validált ez, biológiai terápia a neve.
-
merqree
őstag
Ami miatt még jó, az alvás közben légzés figyelés, az is beszédes tud lenni, főleg, hogy nekem még megvannak az orrmanduláim, és az allergia miatt hajlamosak heveny gyulladásba lendülni (igaz, hanyagoltam évek/évtizedek óta az allergia gyógyszeremet).
Nyilván, életkor előre haladtával lesznek ezek az adatok fontosabbak, az "ifjú titánok", az edzés közbeni adatokat forgatják, én öreg pedig már a szív és érrendszeri problémákat "keresem".
-
merqree
őstag
Saját tapasztalatom AW8-al kapcsolatban.
Elég sokszor éreztem, hogy szó szerint kalapál a szivem, ilyenkor "nyomtam" egy EKG-t az órán. Pár alkalom után elmentem a házi orvosomhoz, és miközben beszélgettünk, jeleztem, hogy megint kalapál a szivem, gyorsan csináltam egy EKG-t az órával. Megmutattam neki a telefonon. Erre elővette a saját EKG készülékét, és csinált ő is egy vizsgálatot. Azt mondta, hogy meglepően jó EKG-t csinált az óra, és ugyanúgy kimutatta a kalapálást. Véleménye szerint jó és hasznos az órán az EKG.
Aztán megnéztük ezek után a pulzusomat is, és a nyugalmi pulzusom elég magas volt, 80-90 között.Kaptam pulzus csökkentő tablettát, és azóta megszűnt a kalapálás és a nyugalmi pulzusom 50-60 között van.
Vérnyomás csökkentőt már két éve szedek.
(47 éves vagyok, felmenőim között szinte mindenki magas vérnyomással és szívbetegséggel kűzd(ött))
-
Scrake^;DD
aktív tag
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Scrake^;DD #1689 üzenetére
Ugyan, felesleges szabadkozni. mindenki arra hasznalja amire jolesik. Egyebkent meg ezekhez pont jo az okosora
Meg neha amugy idokozben derul ki, hogy mire is tudod hasznalni. En sokaig ellene voltam, es leginkabb egy lefingott 20 eves Casiot hordtam
bar azok egy atomhaborut is kibirnak szerintem.
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
Ren Hoek #1688 üzenetére
Hát ilyen mélyen nem mennék bele, hogy milyen szív és egyéb betegségek derülhetnek ki, ebben nem szeretnék véleményt alkotni mert nem vagyok orvos. Én abban maradok, hogy időnként érdekes adatok és jó, hogy ilyen funkciója is van. Én általában az időt szoktam nézni rajta, esetleg gyors számológép vagy időjárás kb ennyi. Ja meg persze ha sportolok akkor az edzés közbeni adatokat nézem. Tudom nem nekem való az okosóra
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Scrake^;DD #1686 üzenetére
Ja tenyleg max erdekessegnek az elejen... de felesleges nezegetni, eleg ha logolja idonkent.
Azert ha belegondolunk, ezek baromi ertekes adatok lehetnek hosszu tavon orvosilag, vagy biologiailag. Pl 5 eves idotartamban hogyan valtozik a resting pulzus eletmodvaltas hatasara.. Vagy ahogy Ateszpapa irta, kiderulhetnek rejtett sziv-errendszeri problemak, amiket lehet 5-10 evvel elobb elcsipsz, mint a haziorvos. Egyebkent az ejszakai figyelmeztetes sem rossz, ha megallna a szived, akkor hivja a mentoket
Amugy nezzetek el, ez csak szakmai artalom nalam, (neurobio adatokkal foglalkozom) kicsit olyan biohacking logolni a testi adatokat.
Egyebkent amiben meg van fejlodesi potencial az az AI. Mostanaban nagyon sokat hasznalom munkaban is a ChatGPT4-et es a Google Bardot. Ha 1:1-ben integraljak a kicsit butacska Siri-be, akkor hamarosan eljohet a J.A.R.V.I.S ora, vagy a Knight Rider fele KITT oraen mar ezt varom. A tech megvan hozza, ossze lehet fercelni a ChatGPT-t Sirivel ha jol olvastam.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Scrake^;DD #1686 üzenetére
Nekem EKG mérés után jelezte, hogy EKG okés de a pulzusom magas.
Többszöri mérés után is jelezte a magas pulzust.
Elmentem a házi orvoshoz, felírt gyúgyszert, most már jó a pulzusom.
Úgyhogy én örülök ennek, jobban is érzem magam mióta szedem a gyógyszert. -
Ren Hoek
veterán
válasz
Scrake^;DD #1684 üzenetére
Vérnyomást azt nem tud szerintem 😃 meg amúgy se pontosak a piacon lévők.
A HR meg a HRV izgalmas edzéshez és életmódhoz. Pl a resting pulzus jó fokmérője az edzettségnek, a HRV-vel pedig követhető a stressz és egészség. Na meg edzésnél jó belőni azért hogy most éppen meg akarsz halni, vagy csak jólesően mozogsz zsírégetve.
Az EKG az ami idősebbeknek vagy szívbetegeknek hasznos, de 30 felett már nem árt ha az ember néha nézi. A szívbetegségek sokszor alattomosan alakulnak ki évek alatt, pedig kezelhetőek lehetnek időben felismerve. Egyébként én se nézem... sporthoz elég a heart rate is.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Scrake^;DD #1682 üzenetére
A Huawei GT3 birt nalam 3-4 napot, de oszinten nekem nem hianyzik. Nem egyszer jartam ugy, hogy elfelejtettem tolteni, es napkozben szikkadt le 0%-ra, mert nem volt nalam a dokkoloja. Igy viszont rutinszeruen reggelente toltom amig tusolok.
Persze jo lenne ha upgradelnek, de egyelore nekem mindegy, hogy 2-3 vagy 1 napot bir.
Amiben zsenialis: Kezelofelulet, appok, a piacon a legjobb, kb medical grade szenzorok. (Rob szanaszet tesztelte tudomanyos alapossaggal es nagyon kozel van a Polar 10 EKG ovhoz [link] )
Szoval amennyivel tobbet tud, mint a GT3 nekem siman megeri az 1 napos akku...raadasul sokkal kisebb, es kenyelmesebb is a 44 mm-es a 46 mm-es GT3-hoz kepest, ami nagy meglepetes volt.
A Samsung Galaxy 6 Classic volt a masik opcio, de semmit se javitottak a HR szenzoron es epphogy kozepmezonyt tud a tesztek szerint, pedig egy arban vannak. Es nem csak annyi, hogy kesik vagy hibazik, hanem valamikor percekre elveszti a jelet vagy 80-at mutat 160 helyett bringazaskor. AW-k ebben verhetetlenek. Az Apple es a Huawei bizonyitja hogy meg lehet csinalni pontosra...
Ami meg pozitiv csalodas az a GPS. Messze pontosabb meg outdoor uszasnal is, mint a GT3, ami krixkraxokat rajzolt sokszor. Persze lehet sokaknal nem szempont, de ha mar kifizetek 350$-t akkor mukodjon jol az, amit a prospektusban van.
-
Ren Hoek
veterán
Na meglett a topikja vegre. Csatlakoznek egy AW8-al, eddig maximalisan meg vagyok vele elegedve.
1 napos Uzemido volt a legnagyobb param Huawei GT3 utan, de szerencsere abszolut nem para. Reggel 8kor feldobom a dokkolora, 10 perc alatt 80%-on van kb zuhany alatt. Estere 40-50%-ig huzza aktiv hasznalat es AOD mellett. (amikor tobb orat nyomtam GPS-el es wifin is logott egesz nap, akkor ment 30%-ra) Nekem ez boven megfelel. GT3-nal volt hogy elfelejtettem tolteni mert 3-4 napot birt, es emiat napkozben doglott meg. Igy legalabb rutinszeruen tolti naponta az ember es soha sem megy 0%-ra. Egyszeruen csak meg kell szokni.
-
martinkeet
aktív tag
Sziasztok!
A napokban valamit elállítottam az órámon.
Bejövő híváskor elvan homályosítva a név és egy szövegbuborékban az olvasható, hogy "fogadás az Iphonon".
Megtudná valaki, hogy ezt hogyan tudom visszaállítani?
Előre is köszi! -
*Mukeey*
addikt
Vettem egy "ősrégi" 3as nike+t, de nem lépett ki az eladò az icloudbòl. Persze már nem érem el a fickòt🤬
Akkor ezt buktam teljesen? -
Ateszpapa
addikt
Megkerestem az oldalukon ezt írják:
"Az Apple korlátozott jótállása az Apple Watch és az ahhoz mellékelt Apple márkájú tartozékok gyári hibáira terjed ki a vásárlástól kezdve. A jótállási időszak modellenként eltérhet."
-
Ateszpapa
addikt
Sziaszok!
Garis kérdésem lenne.
Itt nem az aktiválástól számít a gari, hanem a vásárlástól? -
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek hány százalékos akkumulátor állapotig érdemes megvenni egy használt készüléket? -
Rossi
addikt
-
-
Parson
addikt
válasz
zenit73 #1658 üzenetére
A példa falsch, mert mig a töltés esetében nem a user, hanem az óra szabályozza a felvett teljesitményt, addig az autó sebessége esetében azt nem az autó hanem a user szabályozza... max egyedül az elméleti szabályok tudják korlátozni. Ha meg túlléped, akkor jön a bünti. Az óra esetében viszont nincs bünti, mert van szabályzás (letiltás - ha tervezetten müködik hiba nélkül). Tehát egyik esetben automatika, másik esetben user aki megmondja, h mi legyen.
A lényegen az óra töltésére vonatkozó kérdésben persze mindez nem változtat. -
fenyojoe
csendes tag
Sziasztok!
A telefonjaim hangszóróját mindig is egy arra rendszeresített fogkefével tisztítottam. Amikor tavaly megvettem az első Watch-omat, egy idő után azt is azzal kezdtem tisztítani. Ez egy normál keménységű fogkefe. Egy pár hete történt, hogy amikor a port igyekeztem kipiszkálni vele a kis hangszórónyílásból, recsegésszerű hangot hallottam, mintha valamilyen vékony műanyagfólia gyűrődne össze. Miután közelről megnéztem, akkor tűnt fel, hogy olyna, mintha a hangszóró rácshálója beljebb került volna és el is lenne mozdulva.
Járt már valamelyikőtök így? Természetesen hivatalos oldalakon próbáltam műr tájékozódni, Apple fórumon 1-2 hasonló esetet találtam, illetve kerestem hazai tapasztalatokat, de ilyeneket nem igazán találtam.
-
niof
veterán
Sziasztok!
Beszálltam ma egy SE-vel a watch használók közé. A kérdésem, hogy C-s töltőt (padot) kaptam hozzá, de C-s töltőben csak 18 illetve 20W-os töltőm van. Használható az vele, vagy vennem kell másik, 5W-os modellt? -
válasz
Tibee86 #1654 üzenetére
Köszi!
Eredetileg is minden úgy csináltam ahogy írtad, kivéve a "hang lejátszása" nem volt beállítva. Most csináltam valamit, ez a része nem egyértelmű, nyomkodtam egy darabig, még egy "Akku 100%-on." feliratot is létrehoztam - na a lényeg, hogy nem tudom működik e, majd kiderül következő töltésnél.
Folyt köv. -
Én a telefon akkuhoz szeretném ezt megcsinálni, hogy kiírja azt hogy teljesen feltöltve (a telefon kijelzőn) mint minden más gyártóé, ezért ezzel az automatizálással kínlódom egy hetet, de még nem sikerült elérnem a célom. Számomra iszonyat zagyva ez a funkció...
Az ötlet onnan jött, hogy a neten láttam, hogy lehet, azt viszont nem írták le pontosan mit-hogy kell tenni, hogy megzabolázzam az apple sw mérnökeinek a munkáját.
-
-
Adee_91
aktív tag
-
válasz
zenit73 #1643 üzenetére
Megcsináltam a cikkben szereplő beállítást, továbbra sem írja ki, nem értem ezek az idióta sw fejlesztők miért gondolják, hogy az alvás monitorozásnak és minden monitorozásnak köze van ehhez a funkcióhoz. Be kell szaladgálnom figyelni az órát, hogy feltöltött e, ahelyett, hogy elég lenne rápillantani a telefonra mint idáig.
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
S4-el lenne problémám, segítséget szeretnék kérni.
Tegnap újraindítottam, és azóta ha töltőre raktam, akkor boot loop-ba kerül (néhány másodpercig Apple logo, aztán újraindulás).
Próbáltam a Crown+gomb lenyomással indítani, az eredmény ugyanez
Az újraindításig nem volt semmilyen tünet, gond nélkül működött az óra.
Van valakinek tippje, hogy mivel próbálkozhatnék még, vagy valószínűleg valami hardver hiba és ennyi volt?Köszönöm!
-
Sziasztok!
Telón (13mini) és órán (W7) is az utolsó SW van, amióta frissítettem (vagy pont akkor állítottam el valamit) a telón nem írja ki ha az óra feltöltődött. Ez mitől lehet? Vagy én állíthattam el valamit? Mit ellenőrizzek le?
Köszi! -
lmno
őstag
válasz
deathtania #1640 üzenetére
Fillérekért tudsz venni Aliról, ha sokallod a gyárit.
-
deathtania
senior tag
válasz
balinlin #1631 üzenetére
Úgy is lett, elengedtem, vettem inkább itt, apróról egy S7-et.
Azzal meg annyi nyűg van, hogy a szilikon pántból csak az SM volt meg a srácnak, nekem meg ML kellene, de adta anyira olcsón, hogy nem szőröztem ezen.
Az a helyzet, hogy a kisfiam eljátszotta a 4esem ML pántjának a hosszabb, lyukas részét valahova, szóval ha valakinek esetleg lenne elfekvőben egy ilyen fél pántja, én nagyon vevő lennék rá, de tudom, hogy kb. mission impossible beszerezni egy felet... -
JamesHun
addikt
Sziasztk,
Tenger vizet az S8 mennyire szereti?
Semmi merülgetés, csak napi pár óra pancsolgatás meg ilyesmi. -
kid46
aktív tag
Sziasztok. Apple watch ot szeretnek vasarolni. Melyik lenne jobb vetel , watch SE vagy watch 7? ( mi a kulonbseg a ketto kozott ? )Watch 8 szep de annyit en nem szeretnek aldozni ra. Koszonom
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Watch S6 + Telekom multisim /esim problémája volt már valakinek?
Telefonban telekom esim van már egy ideje, működik. Megrendeltem hozzá a multi esim opciót, küldték is a qr kódot de valamiért nem tudom hozzákötni az órához.
Órán belül mobil data-> "set up mobile service" ki van szürkülve, nem kattintható.A friss qr kód telekomtól tölt a telefonra egy új "üres" esim-et szám nélkül, ha próbálom aktiválni akkor kb azonnal visszaáll a "fő" esimre.
Valakinek bármi ötlet, hogy miért nem megy, esetleg mire kellene ránézni?Köszi, kellemes hétvégét mindenkinek!
-
balinlin
senior tag
válasz
deathtania #1626 üzenetére
Elhiszem, hogy sajnálod, de valószínű jobban jársz, ha elengeded.
-
Sziasztok!
Egy ideje feltűnt, hogy az óra nem jelzi az értesítéseket. Ott vannak a fejlécben, de nem szól róluk. Mint ahogyan nem reagál a Hey Siri-re sem, csak gombnyomásra. És nem jelzi a hívásokat sem, a képernyő sem villan fel, csak ha hallom a telefonon a hívást és rákoppintok az óra kijelzőjére, akkor mutatja a hívást.
Korábban minden működött és szerintem nem nyomkodtam el semmit. Van valakinek ötlete erre?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
deathtania #1628 üzenetére
Elhiszem.
-
deathtania
senior tag
válasz
Gabonetta #1627 üzenetére
Járólapra csúszott le az asztalról pofával, kb. 1 méter magasról. Az is lehet, hogy a gyerek húzta le, nem tudom. Valahogy most így sikerült...
Oké, mondjuk 4,5 évet így is kibírt, mert közvetlenül a megjelenés után vettem meg októberben, szóval egy szavam nem lehet rá, de akkor is, sajnálom...
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
deathtania #1624 üzenetére
Mire ejtetted, hogy összetört?
-
balinlin
senior tag
válasz
deathtania #1624 üzenetére
Hivatalos helyen eleve nem is szerelik ezeket, és igen, valószínűleg annyiba kerülne, hogy nem biztos, hogy megéri.
Ráadásul mivel kérdéses a csere alkatrész minősége, így ennyit kiadni nem tűnik megérősnek. -
deathtania
senior tag
Sziasztok!
Watch series 4 44mm-esemet sikerült leejtenem töltés közben úgy, hogy rommá törött a kijelzőjén az üveg. Érintkezik, működik, de így nem esztétikus. Van esetleg valami ötletetek, hogy ki lehet-e cserélni csak az üveget, illetve ha már szét van szedve, esetleg az akksit?Tudom, hogy nem 100k körül már lehetne venni egy series 6-ot, szóval nem biztos, hogy megéri ebbe beruházni, tekintve, hogy isamuraiban 80 a kijelző és 25 az akksi csere, ami már egy új SE árát súrolja...
Köszi a tippeket előre is!
-
monk0909
csendes tag
Sziasztok!
Használt 7-est szeretnék venni, találtam is egy olyat, ami bontatlan és még nem is lett regsiztrálva (tehát a garancia elvileg nem is kezdődött még el). Hogy lehet úgy eladni egy órát, hogy az nincs regisztrálva? Hogyan lehet regisztrálni, ha nincs hozzá számla? Van-e ebben valami buktató?Köszi!
-
Rossi
addikt
Ultrához tud valaki ajánlani jóminőségű titán szíjat?
A Nomad gyárt ilyet, 100-115.000 Ft körül kapni, de ennyit nem igazán szánok rá.
A másik véglet a titánnak írt, de 15-20.000 Ft-os szíjak, ami meg gagyinak tűnik.
Előre is köszi!
-
Viper26
nagyúr
Júniusi challenge másnál is bugos?
7 napig számolta, azóta semmi.
Telefonon meg nem is látni már, csak órán. -
Satyka.
csendes tag
Sziasztok!
Utazásokhoz praktikusabb lenne számomra az óra töltéséhez egy kis töltőadapter, ami csak annyiból áll, hogy maga a töltő és az usb csatlakozó ami a powerbankbe menne. Aliexpressen találtam is erre megoldást, de az onnan származó elektronikai cikkekkel
nem vagyok annyira bizalommal teli.Kérdésem az lenne, hogy megbízhatóbb márkától ismertek-e ilyen megoldást vagy itthon tudtok-e olyan boltot, ami árul ilyesmit?
-
Noxy
veterán
válasz
mart33n1 #1604 üzenetére
iPhone nélkül nem fog menni amire te gondolsz. iPhone nélkül 2-t sztm felesleges kiadás, de egy is. + eSIM. Egy idősnek aki még nem is látott ilyent, nem 1xü, még egy segélyhívást indítani is.
Amíg nem volt órám, ezt használtam EKG-ra: [link]
Tud a memóriába is mérést menteni, de egy olcsó, akár használt okostelefonnal is tudnák használni. Az app használata 1xü mert színkódokkal is jelzi az eredményt. (Piros, sárga, zöld)
Telefonos segélyhívásra meg van az ingyenes gondosóra szolgáltatás. [link] -
Vityaa
tag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy használ e valaki USA-ból hozott Apple Watch Ultrat? Működik rajta minden tökéletesen? A neten (szifon.com) azt írják, hogy nem működik mert más sávokat és frekvenciákat használ. Amikor kint az Apple boltba rákérdeztem, természetesen az eladó azt mondta, hogy működik hibátlanul Magyarországon is.
Köszi
-
mart33n1
csendes tag
Sziasztok! Segítségetek szeretném kérni abban, hogy esetleg valaki próbálkozott-e már esetleg 2 v. több idősebb családtagjának venni Apple Watch-ot, akinek nincs iPhone-ja és ha igen hogy történt az óra használat?
Amennyire eddig sikerült utána járnom Magyarországon nincs Family Setup Support. (javítsatok ki, ha tévedek) Az alábbi alapján gondolom így:
https://www.apple.com/watch/cellular/#table-family-setup
Amire még gondoltam, hogy az eSim-es Cellular-os változat, az elméletben tud segélyhívást indítani (esés, szívproblémák esetén). Viszont ha ilyenből vennék 2-t, és mindkettőt hozzáadnám a saját iPhone-omhoz, akkor nem lehetne a 2 órát egyszerre használni, teljesen külön EKG reportokokkal, beállításokkal, mérési eredményekkel, stb., hanem csak mindig ki tudnám választani, hogy éppem melyiket szeretném használni? Még soha nem volt Apple Watchom ezért nem teljesen látom át, hogyan is tudna / tudna-e egyáltalán működni egy ilyen dolog.
Előre is köszi a segítséget! -
werszomjas
addikt
Sziasztok,
Egy Series 1-es watch-ot szeretnék hozzá kapcsolni egy 11Pro-hoz. 11Pro-n legfrissebb IOS van, el is indul a párosítás, de odáig jut, hogy a watch-on frissíteni kell a szoftvert, el is kezdi teltölteni a watchOS 6.3-at, de azt írja, hogy letöltés, még kb 3 nap, és nem halad sehová.
Biztos, nem az apple szervereivel van gond, mert több hete próbálgatom és a telefonon wifi, vagy mobilnettel is ugyanilyen lassú.
Probáltam már egy másik iphonnal is (SE), de azzal sem ment gyorsabban.Ha meg nem kérem a frissítést, akkor meg megszakítja a párosítási folyamatot.
-
apple87
senior tag
Szisztok
apple watch 8 -ön hogy tudom előhozni a billentyűzetet ?
le kell tölteni valamit ? -
Rossi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Magsafe töltő eladó
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest