- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
Pár napja hordom az iwatchot és már látszodik pár hajszál karc az óra üveg görbületén.
mi lesz később ?mennyi egy üveg csere ?
Szetbasz az idegmilyen alternatíva van a megelőzésre?
-
Vitaqo
senior tag
A Spigen Pro Flex EZ Fit üvegfóláit próbálta valaki már? Van normális üvegfólia az órára, ami nem jön fel?
-
undercover
őstag
Sziasztok! Egyik ismerősömet szeretném meglepni.
Jelenleg egy első generációs iphone SE(2020) telefonja van. Ehhez úgy gondoltam, hogy leginkább az Apple Watch SE illene leginkább. Szerintettek? Illetve ha tudnátok egy normális helyet ahol most éppen jó áron van azt is megköszönném
-
Hovi
aktív tag
Nekem fordítva csinálja. I12 + Watch 6. Telefonon fogadom a hívást, az óra tovább csörög és rezeg míg fel nem emelem a szemem elé. Ha nem emelem, akkor a beszélgetés végéig csörög. Telefon és óra restart után pár napig jó, aztán megint kezdi. Az okára nem tudtam rájönni...
-
ricogsm
őstag
Sziasztok !
nem tudom ki tapasztalta a következőt.
Hívás fogadásnál az órán fogadom a hívást de a telefonon tovább csörög….
Illetve ha fogadom a hívást a headset (hallókészüléket) kézzel kell kapcsolni.
valamit nem jól csinálok ?Most lettem Apple felhasználó
Watch 7 & pro 12 -
Whynot?
aktív tag
Sziasztok! Tegnap óta gazdája vagyok egy 7-es watchnak és még csak ismerkedem vele. Valahogy be lehet azt állítani, hogy az ébresztés ne az órán, hanem a telefonon történjen, de az óra figyelje az alvást? Mert egyelőre csak arra találtam megoldást, hogy kikapcsolom az alvást az órán, de akkor se ébresztés, se figyelés.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Norbi887 #789 üzenetére
series 5-ben nincs veroxigen app, es egyel regebbi a processzor. az s6 processzora megegyezik az s7-evel igy valoszinuleg ugyanaddig lesz majd tamogatott.
az s7-hez a nagyobb kijelzo miatt vannak exkluziv watchfacek, amik nem erhetoek el regebbi modelleken. az s5-s6 eseteben nincs kulonbseg. en s6-ot vennek.
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Egy Watch Series 5 vagy 6 között vacilálok éppen.
Melyik érné még jelen árkategòriákat/különbséget nézve?Illetve még annyi plusz kérdésem volna hogy a Watch alkalmazáson belül elérhető Számlap galériában megjelenő "Watchface-ek" mindegyike alkalmazható a régebbi és újabb (Series 5-6-7) modelleken is, vagy modellhez kötöttek egyes "témák"? Az always on display is csak Series 5-től felfelé működik tudtommal.
-
Szevam
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődők, hogy iWatch SE 40mm-re milyen fóliát ajánlotok? Az öngyógyulósat egyelőre kihagynám. A segítséget előre is köszönöm!
-
GeryFlash
veterán
válasz
st3v3np3t3r #786 üzenetére
Köszönöm
-
-
GeryFlash
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Telekomnál kapható Apple Watch Series 6 LTE ott az e-sim szolgáltatófüggő vagy sem. Úgy tudom csak a Telekomnak van e-sim támogatása Apple Watchoz, de ha később esetleg a másik 2 szolgáltatónak is lenne akkor lehet azzal használni vagy ez Telekom függő?
-
Jano_023
őstag
Sziasztok egy történetet osztanék meg veletek. Érdekelne kinek mi a véleménye valamit mit tudok esetleg még tenni. Köszönöm.
A westend üzletükből jövök ahol az alábbi problémába futottam bele.
Egy önöknél vásárolt Apple Watch SE 40mm órát vittem be önökhöz mivel a rajta lévő fóliát akartam cseréltetni.
A hölgy aki kiszolgált elvette az órát és a rajta lévő fóliát levette és letisztította a felületet és egy új üvegfóliát próbált meg felhelyezni. Ezt az üvegfóliát egy 5-6 perces próbálkozás után, mivel nem sikerült egy buborékot kiszednie túlságosan erősen nyomta és eltörte az üveget. Majd kihozott egy másikat és azzal is ugyan így járt. Közölte hogy nem tudja felrakni a fóliát. Ezek után vissza adta az órát. Amikor vissza kaptam az órát jeleztem neki hogy a kijelzőn lett egy mélyebb és egy vékonyabb karc. Mire ő azt mondta hogy az már olyan volt.
Ezzel azért nem értek egyet mert az órán a vásárlást követő nap fólia lett téve és azóta rajta volt. Ő vette le. Csatolom a képet. A hölgynek is elmondtam, hogy igen én is látom hogy a kijelző sarkaiban ahol már gondolom az előző fólia engedett a por bejutott és attól karcos a széle ezt én elismertem (lehet előbb kellett volna cserélni a fóliát) de azok a karcok amik a kijelző közepén vannak és a mélyebb karc ami a kijelző közepén alul látszik nem keletkezhetett attól hogy oda por jutott.
Véleményem szerint sajnos amikor túlságosan erősen nyomta és eltörte a fóliát akkor keletkezett. Ő ezzel nem értett egyet és csak azt hajtogatta, hogy a széle is karcos. Jelzem elismerte hogy nem mutatta meg nekem az órának a kijelzőjét miután a fóliát levette róla.
Azt kérdeztem tőle mi a megoldás ilyenkor mert ebben az esetben engem kár ért. Ő a vevők könyvét javasolta nekem és oda írtam egy panaszt. Azt mondata hogy a teremben kamarák vannak és azon meg fogják nézni hogy mi is történt. Engem ez azért nem nyugtat meg mert ez csak kifogás. Nincsenek a helyiségben olyan kamerák amik a mennyezetről egy órának a kijelzőjét meg tudják vizsgálni. Ezzel csak le akart rázni. A könyvbe beírtam és azt ide is csatoltam, de ezt a levelemet és a panaszkönyvbe szereplő írást is eljuttatom a fogyasztóvédelemhez, mert már most tudom mit fognak mondani, és úgy hogy nem tudják bizonyítani. Valamint mikor kérdeztem hogy nem kell e befotózni az órát vagy csatolmányban valahogy elküldeni a képet azt mondta nem. Szóval még kép sincsen róla. Hogy bírálják ezt el ??
Ami ezzel az egésszel kapcsolatban főleg bosszant a hozzáállás a hölgy egyszer nem kért elnézést, még azért sem hogy nem tudta feltenni a fóliát ami amúgy a dolga lenne hiszen gondolom ezért fizetek plusz pénzt. Ez egy prémium termékeket áruló üzlet ahol a kiszolgálás is prémium kellene hogy legyen. Az nonszensz, hogy így viselkedjen egy eladó. A másik hogy ne tudjon felrakni egy fóliát, vagy ha neki nem megy legalább a kollégáját kérje meg. Oda vittem önökhöz egy eszközt amin volt védelem és eljöttem úgy (és ezt az üzletben dolgozok hagyták is) hogy van egy termékem amit kár ért és a rajta lévő védelmet is leszedték. Ennyire prémium a kiszolgálás -
perge666
veterán
válasz
bendikeee11 #779 üzenetére
Köszi szépen az infót,sokat segítettél.
Így kép alapján sem mondanám zavarónak rajta azt a tokot.
De a víz befolyás már zavaróbb,mert én órával a kezemen szoktam menni fürdeni meg strandra is hordom!
Az is zavaró kicsit amit írsz,hogy az alu keretet megsértheti a tok. -
bendikeee11
tag
válasz
perge666 #778 üzenetére
Megmondom őszintén hogy semennyire, mivel átlátszó, nem nagyobbítja fel annyira az órát. A színét kicsit mintha torzítaná mert nekem a Starlight van, de természetes fény alatt mintha pink felé hajazna, attól függ milyenek a fényviszonyok.
Ugyanúgy érzékeli a kijelző minden tapizást mintha rajta sem lenne. Kézmosáskor a víz picit befolyhat a tok alá az óra széléhez, de a kijelző alá még nem folyt be (ma vettem). Fürdés előtt leveszem, úszni meg nem járok.
Nagyon-nagyon passzosan van rajta, eddig 1x vettem le róla a vizet kitörölni alóla, de azt hittem az órában fogok kárt tenni olyan erősen kellett leszedni.Sok helyen olvastam hogy hajlamos úgy kikoptatni a tok az óra szélét ha alumínium hogy foltos lesz. Ezért félek használni, na meg nem is a legolcsóbbat választottam hátha...
-
perge666
veterán
válasz
bendikeee11 #777 üzenetére
Szia. Bár tapasztalatom nincs de kérdezni szeretnék.
Ez a tok mennyire befolyásolja a használhatóságot?
Na meg a kinézetet?Sokkal nagyobb,bumfordibb tőle az óra?2-es acél watchom van,de kéne egy esimes SE,acélra most nincs pénzem…..
-
bendikeee11
tag
Sziasztok!
Vásároltam a Series 7-es Watchomhoz egy PanzerGlass típusú műanyag tokot.
Az lenne a kérdésem hogy a tapasztalataitok alapján a műanyag tok mennyire koptatja az óra szélét (keretét), foltos lehet tőle? Elég fix a tok, nem mozog semennyire, leszedni kicsit nehéz is.Köszi a választ előre is!
-
feddel
senior tag
Sziasztok! Azt hogy lehet beállítani, hogy elindítjuk a jóga tevékenységet (hogy mérjen), de közben ne szólaljon meg, ne jelezzen semmit, ne villanjon fel a képernyő, ne szóljon ha bezárta a gyűrűt stb., mert ezek a dolgok zavarják a foglalkozást.
-
stnorcy
aktív tag
Van egy pár progi a storban. Igaz fizetős de az nem zavar ha megtalálnám amit keresek de rengeteg számlap van.
-
stnorcy
aktív tag
Pedig itt vannak szerkesztett számlapok.
[link]
és rá lehet tenni az órára mert párat rá raktam. -
stnorcy
aktív tag
Van esetleg valami pc-s szerkesztő progi amivel lehetne ilyt késziteni?
-
-
tomiii007
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #764 üzenetére
En mar adtam le az oramat istyle-ba szervizelesre, mert lotyogott a szij es akkor is mondtak hogy orat nem fognak szetszedni max cserelik egyben (csereltek is, kaptam újat gariba), mert ha szerdzedik utana mar nem tudjak a vizallosagot garantalni.
ez 1 eve volt, azota valtozhattak a dolgok
tevedes jogat fenntartom -
tomiii007
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #762 üzenetére
Hivatalos apple markaszervizben nem is javitanak apple watch-ot…
sufni gsm-ben lehet kicserelik de az mar tuti nem lesz vizallo. -
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
leesett kb 30 cm-ről a 3 hónapja vasarolt Apple watch SE 40 mm. Termeszetesen szilankosra tort a kijelzo. Van olyan hely, ahol emberi áron cserelnek rajta kijelzot? Eddig 70.000ft-os ajanlatokat kaptam.
-
SeatZola
őstag
Gyári mágneses bőrszíjat használ valaki?
-
balinlin
senior tag
válasz
Levente109 #758 üzenetére
Befektetésnek szvsz a dunyhába varrt kp is jobb, mint egy watch vásárlás.
-
Levente109
újonc
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni a rozsdamentes órákról.
Mennyire bírják a strapát?
Üveg felületét lehet polírozni?
Kb. Mennyit romlik évente az ára? (Egy fajta befektetésként is tekintek rá?Ezen felül a érdemes gondolkodni sima series 7-ben?
Köszönöm előre is!
-
antraxx25
csendes újonc
-
Bzs77
tag
Szia. Én is szeretnék egy cellular watch-ot venni magamnak futáshoz. Azt olvastam róla,hogy a telónak mindenképpen kell csatlakoznia wifi hálózathoz,hogy átmenjenek a hívások. Ez tényleg így van , ha ki van kapcsolva a teló akkor nem tudok hívást fogadni/indítani , vagy csak félreolvastam valamit? A másik kérdésem az lenne,hogy a vodánál is van már e-szim, de nem találok az oldalukon utalást arra ,hogy multiszimet is lehetne kérni náluk . Ha valaki tudja a választ,légyszi ossza meg. Köszi előre is.🙂
-
Sziasztok! Nem rég androidról iphone telefonra váltottam. Most pedig szeretném az órát is váltani egy Apple Watch Series 7 GPS + Cellular 45mm-re. Az lenne a kérdésem a Cellular mit jelent pontosan? Olyat olvastam hogy ha a telefon otthon is marad , akkor is lehet hívást fogadni , indítani? Ez olyan mint a Samsungnál az esim? Továbbá ha igen, és azt jelenti, itt is fizetni kell érte mint a Samsung esetében? Ott havi díj volt egy Esim-re. Köszönöm a választ
-
sajog159
aktív tag
Sziasztok,
Az Edzéssel lenne pár kérdésem (Apple Watch SE GPS óra, ha ez fontos).
- Tenisznél be tudok állítani állandóra 2 órát és mondjuk 200 kcal? Látom 3 dolog állítható: Nyílt, kilokalória és idő. Ez minden alkalommal be kell írni vagy lehet valahogy állandóra állítani?
- Síelés. Ahogy látom, ez nem szerepel az edzések lehetősedéi között. Valahonnan le lehet (ingyen) tölteni vagy válasszak valami más edzést e helyett?Kösz
-
t-bali3
senior tag
Miért van az, hogy a boltok úgy is árulnak SE órát, hogy mögéteszik a (2021)-és évszámot?
Esetleg változott az SE az idei évre? -
Hát... nem feltétlenül parasztvakítás, csak a fizikát nem tudja átlépni a technika.
Egy rendes EKG esetében 9 + 1 elektródot helyezünk a betegre, és ebből lesz párhuzamosan 12 mérésünk (görbénk). Ez alkalmas részletes elemzésre. Az óra esetén 2 elektróda van (a két kar), és ebből lesz 1 mérésünk. Ami mutat valamilyen görbét, de abból a pulzus ritmusán (gyors, lassú, ritmusos, arythmiás, extra ütések vannak) kívül mást információt megbízhatóan levonni nem nagyon lehet. Azt meg egy pulzoxyméter is tudja, csak ott a háttér te vagy, aki felismeri, hogy valami gond van. Az óránál az extra a szoftver, ami helyetted felismeri, hogy itt most rendellenes volt a szívműködésed, és kiírja, hogy menj el orvoshoz. Az orvos pedig egy optimális világban feltesz egy 24 órás EKG-t, és reménykedik, hogy újra megjelenik az az anomália, így azt már elemezhetően képes lesz detektálni.
Az óra ugyan mindig rajtad van, de nem mér állandóan, főleg nem EKG-t. Tehát, mire rájössz, hogy mérni kéne, elindítod a szoftvert, oda teszed az ujjadat ahova kell, és elindul a mérés, már lehet, hogy bőven vége is a rendellenességnek. Egy hirtelen jelentkező arythmiás szívműködést egy pulzoxyméterrel is kb. ugyan ennyi esélyed van elcsípni.
A véroxigén szint mérésének hétköznapi hasznosságával szemben is vannak kételyeim, de ott még tudok olyan példát felhozni, ami hasznos is lehet (pl. aerob/anaerob edzés, magaslati edzések, ilyesmi). De kórházon kívüli blikk diagnosztikára nem feltétlenül tartom alkalmasnak/szükségesnek, mert a használható információhoz ismerni kell a mérés korlátait.
Ha úgy gondolod, írj rám privátban, hogy mi is a gond, szívesen segítek, amiben tudok. -
-
Szia!
Csak egy vélemény, de EKG tekintetében ne egy okosórára hagyatkozz. Volt Samsung Active Watch 2, láttam mit homorít ilyen téren egy óra. Ha akutan EKG kell, nem érnek semmit. Egy infarktus, vagy komolyabb ritmuszavar, stb. kimutatására legyen 12 elvezetéses, rendes EKG, ami az orvosi rendelőkben / kórházakban elérhető, lakossági célra nincs értelme tartani.
Ez az órán levő max. arra jó, hogy megmondja, hogy szabályos ütemű-e a szívverés, vagy sem. A görbe morfológia nem ér rajta semmit, tehát, pont arra nem használható, amire a neve utal.
A pulzoxymetria az még működhet is rajta, elég pontosan is mérhet.Viszont, a szívverés ritmusosságát, és a véroxigén szintet egy hatezer forintos, ujjra csiptethető pulzoxyméter is meg tudja adni, legalább ugyan úgy, mint az óra. Szóval, csak emiatt egy forinttal sem adnék ki többet, és nem is cserélném le az SE-t.
Ha mindenképpen EKG monitorozás kell, akkor esetleg a Wiwe szóba jöhet, bár azzal nincs tapasztalatom (kardiológus kollégák azt mondják, jó).
De, ez csak egyéni véleményem. -
smiti
veterán
Sziasztok!
Watch S7-nek használja valaki az EKG és véroxigén szint mérő funkcióját?
Sajnos lehet szükségem lenne ilyesmire, de nem vagyok biztos, hogy ezért érdemes lenne-e lecserélnem az SE-t....
-
válasz
ForRedGlory #733 üzenetére
Nekem felment, problémázott a töltővel és az 50%-al nekem is, feltettem a dokkra mindkettőt (telefon és óra), majd elindítottam a telefonon, szépen felment, reggel írta is az óra hogy frissült.
-
válasz
st3v3np3t3r #731 üzenetére
Szerencsére most ütötte ki
-
-
Hovi
aktív tag
WatchOs 8.3 tölthető
-
Volkov
senior tag
Még mindig ébresztő anomáliák:
- az elmúlt 10 napból 1x fordult elő, hogy az óra úgy érzékelte levettem este alvás közben, ezért nem ébresztett, hanem várta a jelkódot, majd miután beütöttem szólt, hogy Ébresztő. Kedves.
(próbáltam, de nem tudom annyira elhúzni a kezemtől, hogy lekapcsoljon, nem tudom este hogy sikerült..)
- illetve ma nagyon elaludtam miatta. 7:20-ra volt állítva az ébresztő, lenyomtam Szundival majd hagyott egészen pontosan 8:37 percig szundikálni. Utána megnéztem, s nem tudtam a szundi idejét állítani, ugyan ebben az ébresztésben átütemezve az időt, 9 perc volt a szundi. -
Váó!
watchOS 8.3 elhozta a régebbi órákra is (4/5) az Assistive Touch-ot, amikor a kézmozdulatokkal tudod érintés nélkül vezérelni az órát
eddig csak 6/7/SE volt elérhető
-
válasz
rayoliviero #724 üzenetére
világszerte hiánytermék az ÖSSZES ősszel bemutatott Apple termék
Pirosat ne vegyél neki - nem véletlenül van abból készleten, senkinek sem kell, úgy néz ki mint egy óvodás tamagochi órája
Telekom, iStyle, iCentre, Alza, eMag - próbáld meg nézegetni őket, és reménykedj
-
rayoliviero
veterán
Apple Watch 7 41 mm csillagfény órát szeretnék venni feleségemnek karácsonyra. De ahogy nézem a hivatalos üzletekben sehol nem lehet kapni. Valaki tudja esetleg, hogy mikorra várható megint, hogy kapható lesz? Karácsonyig van esélyem beszerezni?
Piros és a többi szín van, de azokat tudom, hogy nem tetszenek neki. -
kisfakir
csendes tag
Apple Watch 4 töltése Galaxy Watch Active 2 vagy Galaxy Watch 4 töltőivel(ideiglenesen) nem problémás?
-
antraxx25
csendes újonc
Én is egész nap hordom az órát, csináljak is bármit, de szintén próbálom valamilyen módon fedni, az a biztos.
Bár ebben mindig az a vicc, hogy az ilyen sérüléseket nem akkor fogja elszenvedni, mikor betontörést vagy csempevésést csinálsz, hanem mikor véletlen odavered az ajtófélfához vagy falhoz. Nekem a watch active 2 egyszer pont így sérült meg. Le is jött a tokról némi festék, de szerencsére a kijelzőn egy karc sem lett (fólia pedig pont nem volt rajta).
Én úgy vagyok vele, hogy az ördög sosem alszik, és inkább tennék rá valamit, minthogy aztán szívhassam a fogam egy csúnya karc miatt. -
antraxx25
csendes újonc
-
válasz
antraxx25 #718 üzenetére
Szia!
Nekem is Active Watch 2 volt, azt is, és most az SE-t is védő nélkül használom. Eddig szerencsére nincs nagyon tapasztalatom, de az SE is hasonló mértékben sérülékeny, mint a Samsung. Tehát, vigyázni kell rá, amennyire lehet.
Én kb. mindig hordom, kivéve este 1-2 órát, amikor töltöm, de így, pár hónap alatt még azt tudom mondani, hibátlan, mikrokarcok sincsenek rajta. Pedig épp egy házfelújítás közepén vagyok, úgyhogy a betontöréstől, a csempevésésen, gipszkarton fal kidöntésén át mindenben elkísért. Annyi, hogy mindig igyekeztem takarni, vagy pulcsi ujjával, vagy kesztyűvel, és egy idő után tudat alatt is figyelek rá, nehogy leüssem valahol.
Nyilván, a baleset lehetősége mindig fenn áll, ezzel számolni kell. -
tomiii007
senior tag
válasz
antraxx25 #718 üzenetére
Sajnos karcolodik, ha rozsdamenteset veszed annak zafir uvege van az jobban birja.
Rock hydrogelfolia vagy spigen neoflexet szoktak ajanlani.
En spigen hasznalok 3db 4500ft es konnyu felrakni.
Teljesen nem megy ki a szelere ezert sokaig fentmarad de alig latszik h fent van. -
antraxx25
csendes újonc
Sziasztok!
Apple watch-ra kijelző védő fóliát tenni valóban felér egy kínszenvedéssel? De egyáltalán kell rá, vagy önmagában is van azért olyan masszív, hogy a hétköznapi használat mellett nem fog olyan könnyen sérülni?
Korábban volt egy Samsung galaxy watch active 2-m, aminek szintén lekerekített a kijelzője, és emiatt a szélén örökös problémám volt a fóliákkal. Apple watch-nál olvastam olyat, hogy szellemérintést is produkálhat.
Kinek, mi a tapasztalata?
Az óra amúgy még nincs meg (ami valószínűleg egy Series 7 lesz) , de szeretném tudni, hogy mégis mire lehet számítani. -
dorika87
őstag
Sziasztok! Tegnaptól én is erősítem az Apple watch-osok táborát egy Series 6 44mm product red-el.
Egyelőre még csak ismerkedünk egymással. 1 napja van meg az óra, de már most imádom!
Szeretnék vásárolni hozzá a közeljövőben olyan töltőt amivel egyben akár a telefonomat és az órát is tölthetem.
Tudtok esetleg ilyen 2 az 1-ben töltőt ajánlani, ami megbízható és ár/érték arányban is jó?
Köszönöm! -
Volkov
senior tag
válasz
Tsebacsi #707 üzenetére
Azt hiszem megvan.
Picit "heka" megoldás, de működik:
- telefonon az alvás app-ban töröltem minden ébresztést
- telefonon töröltem minden ébresztőt
- órán az "Ébresztések" menüben adtam hozzá egy új ébresztést (lehet ütemezni)
- órát lefekvés előtt "Néma" módba tettem (néma mód nélkül az óra ad hangot is)
Így ma reggel csak az óra jelzett és csak rezgéssel.
Ami ebben így picit rossz, hogy nem automatikus az "Alvás" mód be-kikapcsolás, de nekem fontosabb a csendes ébresztés. -
ForRedGlory
félisten
Engem meg az idegesít benne, hogy hol csak rezeg, hol meg hangja is van az ébresztőnek. Az lenne a jó, ha hangja is lenne, mert a rezgésre vagy feléredek vagy nem. Franc sem tudja, hogy mitől függ az, hogy rezeg vagy hangot is ad ki. Semmiféle beállítást nem mókoltam rajta.
-
Volkov
senior tag
Sziasztok!
Egy hete van meg az Apple Watch 7-esem, de már most ennyi nap alatt is vannak furcsaságok.
Viselem éjjel alváshoz, és az lenne a lényeg, hogy szépen csendben ébresszen rezgéssel, de ez 6 éjszakából 2x sikerült csak. Többi esetben úgy keltem, hogy az óra lock-olva volt (mintha levettem volna) és a telefon üvöltette az ébreszőt.
Kerestem itt-ott, hogy mi lehet a gond, de mindenhol a sablon válasz az volt, hogy túl laza a csuklómon. Ez tuti nem igaz, mert nem tudom annyira elfeszíteni a kezemtől, hogy lezárja magát.
Mi lehet a gond?
Köszönöm! -
Lall
veterán
Sziasztok. Lányom sikeresen betörte az SE-je kijelzőjét. Valaki javítatott már ilyet? Érdemes javíttatni vagy eladni töredék áron és venni egy újat?
-
balinlin
senior tag
Nekem az S5-öt egyértelműen az edzés eszi nagyon. Naponta egy óra meg szokott lenni az edzés, akkor a következő napot már nem bírná végig. Pulzus állandóan megy, de úgyis bírna két napot AOD nélkül persze. Én gyakorlatilag rutinszerűen rakom töltőre este és reggel veszem le.
-
Szia!
Pulzus nem megy folyamatosan, az biztos, minden más meg úgy van, ahogy anno először párosítottam a telóhoz. Tehát kb. semmit nem változtattam. Így ha éjfél körül leveszem a töltőről, akkor másnap estére 40% körül van az akku. Ami éjjelre még elég, de a következő napot már nem bírja végig. És ha ugye reggel elmegyek itthonról, akkor nincs máshol töltőm, hogy rátöltsek napközben. Úgyhogy, hiába van még benne energia az első nap végére, akkor is naponta töltős a cucc.
Lehet, érdemes lenne jobban beletúrni a beállításokba, nem tudom.
Nekem egy 5 W-os Apple töltőre van rádugva, de mintha az derengene, hogy nem is tud többet az óra töltője, mint 3, vagy 5 watt. De van egy iStyle 20 W-os töltőm, ki fogom vele próbálni. Azt egyébként írták is, hogy a 6-hoz képest a proci ami egyel régebbi, és a töltés lassabb. Csak nem tudom, mennyivel, mert 6 vagy 7 még nem fordult meg nálam.
Igazából, nem összehasonlítási alap, de volt egy Samsung Active Watch 2 44 mm-em, és az két napot röhögve ment, a harmadik napra jutott el csak oda, hogy azt már nem feltétlenül bírta végig. Az ilyen szempontból kényelmesebb volt egy fokkal, meg is próbáltam használni az iPhone-hoz párosítva, de nem volt az igazi, ezért lett az SE.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest