- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
Mindenkinek más a meleg fogalma. Nálam ami a párom vagy a gyerekek szerint meleg az nekem langyos, ami nálam meleg az nekik már forró.. Nálam ott kezdődik a telefon melegedés mikor tokon keresztül elég intenzíven lehet érezni a hőt tehát a merevebb szilikon tok kezd puhulni rugalmas lenni. Erre már volt példa igaz télen mikor próbáltam utána járni hogy ha terhelem a telefont valóban képes fel szívni 30-35w-t a töltőn.
-
Kókuszdió
nagyúr
Csak az appokat kell újra felrakni ,jelszavakat is sok esetben tartalmazza a kulcskarika /icloud.
Esetleg ha nincs iCloud es fontos hang/jegyzetek / képek vannak azt pik pak lekapja a 3utools kábelesen egy gépre + tudja az ember a jelszavát mindenhova úgy gondolom.
Én is általában évente 1x ezt megszoktam csinálni ,még ha gond sincs ,általában fő verzióváltásnál mindig jól jön. -
Rob Rob
tag
Nem akarok belemenni a kamera értékelésbe, kb Bog véleménye, ami számomra helytálló azzal a kiegészítéssel, hogy az s25 ultra obiban jobb makroban a 16pm ügyesebb de ez nem ok a váltásra. Az üzemidő felhasználótól függ , nálam a Samsung egy kicsit jobban bírja de még ez sem fő indok. A szoftver most odaát stabilabb és nyilván mert robot, szabadabb és akinek szükséges többet is ad. Lehet hogy korán léptem mert az ios 19 jobb lesz de még akkor is itt a buta billentyűzet a buta tarcsázó és a sok kötöttség. De mégegyszer köszi az egész csapatnak mindent.  igen lehet, hogy rosszkor jöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Padavan firmware
- Apple MacBook
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest