- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- Kempingezés és sátrazás
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
#48138511 #1630 üzenetére
Pengén nyomod a szavak kiforgatását, bár láttuk már ezt tőled. Ha engem nem zavar, hogy te koktélt iszol, amikor megkívánod (váljék egészségedre), akkor engedd meg nekem, hogy bizonyos tárgyak esetén én meg csajosnak tartsam a fehér színt. Tőlem egyébként nyomhatod fehér övvel a derekadon a diszkóban, ha ahhoz van kedved, de én biztosan nem venném fel, mert szerintem nőies. (A díszegyenruhás példád egyenesen nevetséges. Ha érdekel, hogy miért van úgy, olvass utána. Egyébként szoknyát sem vennék fel csak azért, mert a skót férfiak felveszik
)
Egyébként nem gondolom, hogy ebbe a témába ennyire bele kellene állni, így részemről én ezt be is fejezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Goddess of Victory:Nikke
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest