- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hű jó régi hsz. Hogyan állsz a zárral? sikerült valamit kiokoskodni? Nekem is kellene az ajtómra, de olyan zár van benne, aminél a kilincset kell a bezáráshoz felráncigálni, a kulcs csak reteszeli, hogy ne lehessen lenyomni. Nos nem tudom, hogy ilyen zárszerkezethez létezik-e zárnyitó kütyü.
Villanykapcsoló ügyben én úgy tudtam, hogy egy áramkörös világítás kapcsolásához ugye csak 2 db vezeték lesz a dobozban. 1 db fázis, és 1 db a lámpa felé. A vezérelhető kapcsolónak szüksége van egy plussz nulla vezetékre a működéshez. így 3 kábel kell. Nulla, fázis, és elmenő. Mihez kell 4 vezeték? Amúgy itt magyarországon rémesen szegényes a kínálat. Az EVE-nek volt 1 és 2 kapcsolós Homekit-es kapcsolója, de már itthon nem áruljákHa valamit rosszul tudtam, szóljatok, nem vagyok villanyszerelő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Windows 10
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest