- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hű jó régi hsz. Hogyan állsz a zárral? sikerült valamit kiokoskodni? Nekem is kellene az ajtómra, de olyan zár van benne, aminél a kilincset kell a bezáráshoz felráncigálni, a kulcs csak reteszeli, hogy ne lehessen lenyomni. Nos nem tudom, hogy ilyen zárszerkezethez létezik-e zárnyitó kütyü.
Villanykapcsoló ügyben én úgy tudtam, hogy egy áramkörös világítás kapcsolásához ugye csak 2 db vezeték lesz a dobozban. 1 db fázis, és 1 db a lámpa felé. A vezérelhető kapcsolónak szüksége van egy plussz nulla vezetékre a működéshez. így 3 kábel kell. Nulla, fázis, és elmenő. Mihez kell 4 vezeték? Amúgy itt magyarországon rémesen szegényes a kínálat. Az EVE-nek volt 1 és 2 kapcsolós Homekit-es kapcsolója, de már itthon nem áruljákHa valamit rosszul tudtam, szóljatok, nem vagyok villanyszerelő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Revolut
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest