Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

még egy érzést muszáj leírnom. Nem sok ígérem...:B
    múlthéten féltékeny voltam. De nagyon, nem szokásom annak lenni, és ha valaki akkor én nagyon ellenzem főleg egy szerelmi kapcsolatban az efféle érzést. Elvégre valakivel azért vagy együtt mert Te is és Ő is szeret. 2őn áll az állás. Legalábbis így kellene lennie. De az én féltékenységem nem is a szerelmi kapcsolatba tartozik bele, hanem inkább a birtoklás vágyába. Egy személy akit magamnak akarok, egy személy akit féltek, és egy személy aki nem akarom, hogy akár csak egy szót merj vele váltani. Ezek a személyek 1ember. Tudom, hogy ugyanolyan minta a többi. Nem az enyém. De azt akarom, hogy soha ne hagyjon el. Nem tudom, hogy ez normális? :F nemigazán. nem...
    akik olvasák nem tudják, hogy kiez, és ő sem tudja, hogy én így érzek, de nem tudom, wáwáwááááá tényleg nem köt össze semmi más mint a barátság. (habár erre is van egy jó pár gondolatom: barátság). Most muszáj Műtörit tanulnom, mert holnap doga :W XD ha végeztem lehet jövök és írok pár sort még :D úgyis benne vagyok a lendületben

:B

Aktív témák

Hirdetés