Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- perge666: Egy korszak vége
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
vilma27
tag
Mivel kezdjem? Mivel hogy el kell kezdeni mindent egyszer! XD jahj bölcsességem a mai napon a végtelenbe és tovább

Német érettségi --> mint kiderült, a tény amit halkan már a hó közepén a tanárom odasúgott, hogy van valaki, az egész előrehozottasak és a végzősök közül van valaki akinek 117/77 lett a vége és ez a legjobb az összes közül, nos ez a valaki én vagyok. De nem elég. Most vagy jó vagy matekból, vagy vegyél elő egy számológépet, mert ez sajna 66% Ami irdatlan elszomorító. Tehát:
Olvasás ért: 33/26______________79%
Nyelvtan: 18/12_____________67%
Magnó: 33/9____________27%
Levél: 33/30__________91%Ennek kimondottan örülök, nagyon ritka az az olvasásértésem ami ilyen jól sikerül
Emiatt büszke vagyok magamra, és ez azt mutatja, hogy nem lexikális, vagy szó-, ill. nyelvtani hiányosságom van. A nyelvtanom mindig, ismétlem mindig ennyi szokott lenni sacperkábé, ez is oké kategóriában van, hogy ha nem is jobb, de tartottam a szintem. Jöhet a szeretet magnóm...
HátKedves O. mindenbe belekavarok M.!
Jól leégetted magad, csak gratulálni tudok. Megnézném azt az illetőt aki ilyen piszok szégyen magnót állított össze, és úgy elcsevegnék vele. (úgyis én vagyok az erősebb
)teljesantiszeretettel: Vilma
Komolyan életem legrosszabb magnója. A legjobb embernek 14pontos lett, egy olyan illető, akinek mindig 100%os szokott lenni az összes magnója. És így hogy senkinek még csak 50%sem lett. ÁÁÁ ilyen nincs, és mégis van
Ez így végeredményben egy 66%ot mutat. Aminek k*rvára nem örülök. Nem ezért tanultam, hogy ilyen szinten nem csak velem de az összes idei németessel kibasszanak. Előre is bocs a szókészletemért de musza akkor musza

Tényleg 4/3nak nagyon is örülök, a levélnél mindig a rövid levelem amióta világ a világ 10/9pontos szokott lenni, de mindig. A mindig-re nincs is szinonima,
ez egy apró kitérő XD és most? Nana 10/10
ohh yeeee
A szövegértésemnek is örülök és a nyelvan meg sikerült úgy ahogy...
De a kis feketeJancsi ott a 3.helyen ááá ez szörnyűűűűűű borzasztóóó és felháborítóóóóDe mindegyis ez van, és akárhogy szóbelizem nem lesz meg az 5ös. De van ilyen és az élet nem állhat meg emiatt.
Mindenhogy jó ez a szám

Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elden Ring
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Emiatt büszke vagyok magamra, és ez azt mutatja, hogy nem lexikális, vagy szó-, ill. nyelvtani hiányosságom van. A nyelvtanom mindig, ismétlem mindig ennyi szokott lenni sacperkábé, ez is oké kategóriában van, hogy ha nem is jobb, de tartottam a szintem. Jöhet a szeretet magnóm...
)