Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
vilma27
tag
Mivel kezdjem? Mivel hogy el kell kezdeni mindent egyszer! XD jahj bölcsességem a mai napon a végtelenbe és tovább

Német érettségi --> mint kiderült, a tény amit halkan már a hó közepén a tanárom odasúgott, hogy van valaki, az egész előrehozottasak és a végzősök közül van valaki akinek 117/77 lett a vége és ez a legjobb az összes közül, nos ez a valaki én vagyok. De nem elég. Most vagy jó vagy matekból, vagy vegyél elő egy számológépet, mert ez sajna 66% Ami irdatlan elszomorító. Tehát:
Olvasás ért: 33/26______________79%
Nyelvtan: 18/12_____________67%
Magnó: 33/9____________27%
Levél: 33/30__________91%Ennek kimondottan örülök, nagyon ritka az az olvasásértésem ami ilyen jól sikerül
Emiatt büszke vagyok magamra, és ez azt mutatja, hogy nem lexikális, vagy szó-, ill. nyelvtani hiányosságom van. A nyelvtanom mindig, ismétlem mindig ennyi szokott lenni sacperkábé, ez is oké kategóriában van, hogy ha nem is jobb, de tartottam a szintem. Jöhet a szeretet magnóm...
HátKedves O. mindenbe belekavarok M.!
Jól leégetted magad, csak gratulálni tudok. Megnézném azt az illetőt aki ilyen piszok szégyen magnót állított össze, és úgy elcsevegnék vele. (úgyis én vagyok az erősebb
)teljesantiszeretettel: Vilma
Komolyan életem legrosszabb magnója. A legjobb embernek 14pontos lett, egy olyan illető, akinek mindig 100%os szokott lenni az összes magnója. És így hogy senkinek még csak 50%sem lett. ÁÁÁ ilyen nincs, és mégis van
Ez így végeredményben egy 66%ot mutat. Aminek k*rvára nem örülök. Nem ezért tanultam, hogy ilyen szinten nem csak velem de az összes idei németessel kibasszanak. Előre is bocs a szókészletemért de musza akkor musza

Tényleg 4/3nak nagyon is örülök, a levélnél mindig a rövid levelem amióta világ a világ 10/9pontos szokott lenni, de mindig. A mindig-re nincs is szinonima,
ez egy apró kitérő XD és most? Nana 10/10
ohh yeeee
A szövegértésemnek is örülök és a nyelvan meg sikerült úgy ahogy...
De a kis feketeJancsi ott a 3.helyen ááá ez szörnyűűűűűű borzasztóóó és felháborítóóóóDe mindegyis ez van, és akárhogy szóbelizem nem lesz meg az 5ös. De van ilyen és az élet nem állhat meg emiatt.
Mindenhogy jó ez a szám

Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini PC
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- Gyúrósok ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Emiatt büszke vagyok magamra, és ez azt mutatja, hogy nem lexikális, vagy szó-, ill. nyelvtani hiányosságom van. A nyelvtanom mindig, ismétlem mindig ennyi szokott lenni sacperkábé, ez is oké kategóriában van, hogy ha nem is jobb, de tartottam a szintem. Jöhet a szeretet magnóm...
)