Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Mivel kezdjem? Mivel hogy el kell kezdeni mindent egyszer! XD jahj bölcsességem a mai napon a végtelenbe és tovább :C

Német érettségi --> mint kiderült, a tény amit halkan már a hó közepén a tanárom odasúgott, hogy van valaki, az egész előrehozottasak és a végzősök közül van valaki akinek 117/77 lett a vége és ez a legjobb az összes közül, nos ez a valaki én vagyok. De nem elég. Most vagy jó vagy matekból, vagy vegyél elő egy számológépet, mert ez sajna 66% Ami irdatlan elszomorító. Tehát:
    Olvasás ért: 33/26______________79%
    Nyelvtan: 18/12_____________67%
    Magnó: 33/9____________27%
    Levél: 33/30__________91%

Ennek kimondottan örülök, nagyon ritka az az olvasásértésem ami ilyen jól sikerül :D Emiatt büszke vagyok magamra, és ez azt mutatja, hogy nem lexikális, vagy szó-, ill. nyelvtani hiányosságom van. A nyelvtanom mindig, ismétlem mindig ennyi szokott lenni sacperkábé, ez is oké kategóriában van, hogy ha nem is jobb, de tartottam a szintem. Jöhet a szeretet magnóm... :((( :((( Hát

Kedves O. mindenbe belekavarok M.!
    Jól leégetted magad, csak gratulálni tudok. Megnézném azt az illetőt aki ilyen piszok szégyen magnót állított össze, és úgy elcsevegnék vele. (úgyis én vagyok az erősebb :(( )

teljesantiszeretettel: Vilma

Komolyan életem legrosszabb magnója. A legjobb embernek 14pontos lett, egy olyan illető, akinek mindig 100%os szokott lenni az összes magnója. És így hogy senkinek még csak 50%sem lett. ÁÁÁ ilyen nincs, és mégis van

Ez így végeredményben egy 66%ot mutat. Aminek k*rvára nem örülök. Nem ezért tanultam, hogy ilyen szinten nem csak velem de az összes idei németessel kibasszanak. Előre is bocs a szókészletemért de musza akkor musza :B

Tényleg 4/3nak nagyon is örülök, a levélnél mindig a rövid levelem amióta világ a világ 10/9pontos szokott lenni, de mindig. A mindig-re nincs is szinonima, :D ez egy apró kitérő XD és most? Nana 10/10 :C :C :C ohh yeeee
    A szövegértésemnek is örülök és a nyelvan meg sikerült úgy ahogy... :D De a kis feketeJancsi ott a 3.helyen ááá ez szörnyűűűűűű borzasztóóó és felháborítóóóó

De mindegyis ez van, és akárhogy szóbelizem nem lesz meg az 5ös. De van ilyen és az élet nem állhat meg emiatt.

Muse - Feeling Good

Mindenhogy jó ez a szám :K

Aktív témák