Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
vilma27
tag
Csak egy szösszenet...
Valaki feljött a listám 2. helyére.
"atopvanájsz után" <-- próbáld megfejteni, bár szerintem valakinek elsőre le fog esni, hogy ki is Ő ❤ Többet nem mondok ma róla, de Pici-t még mindig nem előzte meg.Ma szóbajöttem... És nem egyszerűen én, hanem, nah kezdem az elejéről, ill. régebbről. Szinte kerek 1éve voltam utoljára randin, komolyan, és az a korszakom kicsit komplikált volt. Valahogy egyszerre annyian lettek, hogy beszámoztam őket, és volt egyeske, ketteske, hármaska ésígytovább... Volt egy srác, Záhonyból, de sokat járt Nyíregyre. Először csak msn-en beszélgettünk, kamoztunk. A kezdetekkor nem volt semmi extra, de szép lassan előjött, hogy milyen is valójából. Elkezdett nekem ott félmesztelenkedni, hozta a kis állatkáját (valami hörcsögszerű vadállat), ez nem is lett volna baj, mert ez azt mutatta, hogy lehet vele hülyülni, ami neme fontos, mert nem akarok egy dögunalmas embert, nem bírnám leélni egy olyan ember mellett az életem. Fogalmazhatunk úgy, hogy nagyok az elvárásaim, de köztudott, hogy szemre utazok. Szinte mindent ki tudok szűrni belőle. És ez is komolyan...
De kanyarodjunk vissza a sztriptízelős határihoz. Nem szeretem a nagyon nyálas, nyali fali kapcsolatot. Ha valakinek ez jön be, hát áldásom rá, ásó kapa meg a többi. Nekem ugyanúgy szükségem van a beszélgetésre vele, mint ahogyan a csendre ami köztünk van. Tudom elég hülye mondat, 5percig ültem felette, hogy hogyan is kellene leírni, de ennél jobban nem tudom elmodani. Kell az, hogy haladjunk de közben maradjunk. Nah és ismét elkanyarodtam, a lényeg, hogy úgy hívott, hogy "mókuska". Egyszer-kétszer elmegy, hisz csak kedves akart lenni és annyira még nem ismert. De harmadjára muszáj volt közbevágnom. Válaszom: "nem vagyok holmi erdei faevő", nekem nem kell ilyen bogaram, cicám, és semmilyen más állat nem vagyok. Erre nekem nincs szükségem ilyen formában. Úgy gondolom, hogy vannak erre szebb szavak is. Ma megkérdezték, hogy mik lennének ezek. Nem mondtam semmit, mert mindenkinek érezni kell. Az a baj hogy ma iszonyú gyorsan halad a világ és nekem idő kell, ha valamihez igénylem az időt akkor az ez. Nincs sok tapasztalatom, de ez a jelölésből, lájkolásból és bökésből lett szerelem nem igazi. Nekem biztos nem. Saját magamat nem tartom felkészülve egy komolyabb kapcsolatra, és hiába mondja mindenki, hogy tapasztalni kell, nem dobom oda magam az első kérőnek, aki az utamba kerül. A visszautasításokból már profi vagyok
Szerelmes is egyszer voltam, bár ez úgyse jött volna össze. Asszem várok Pestig, 1év ide vagy oda... Már ott tartok, hogy aki ismeretlen jelöl be msn-en azt nem jelölöm be. Felesleges, most nincs szükségem senkire. Ill. van de egészen ez egész más, és nem ide tartozik.
Úgy tömören ennyi amit ma ideírtam volna...Mai Művésznő reaksőőn:
"-Rájöttem valamire. Neked a rosszfiúk jönnek be."
Kérem szépen ez szín tiszta... őő mit szoktak ilyenkor a bíróságon mondani? Fogalmam sincs, de a bírónő nagyon el van fogulva
MEGVAAAN _Y XD jahj, ez szín tiszta rágalom.
Igazat, csakis az igazat, a szín tiszta igazat...
Ne mááárRég tettem tőle számot...
Aktív témák
Hirdetés
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Linux Mint
- Lightyear - befektetési app
- Robotporszívók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerelmes is egyszer voltam, bár ez úgyse jött volna össze. Asszem várok Pestig, 1év ide vagy oda... Már ott tartok, hogy aki ismeretlen jelöl be msn-en azt nem jelölöm be. Felesleges, most nincs szükségem senkire. Ill. van de egészen ez egész más, és nem ide tartozik.