- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hcl: Samsung S21 FE átpakolás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
vilma27
tag
A hétről annyit, hogy nagyon nehezemre esnek a napok így, hogy a nyár illata már nagyon a levegőben lógicál, de végigcsinálom, ezt az évet akkor is be kell fejezni, és ha így van akkor miért ne adjuk meg a módját
Egy nagy hajrá kell nekem is a suliban, mert kicsit rontottam a jegyeken és ami pár hónapja le volt stabilizálva az most épp hogy a határon, de megvan. Ezen kell változtatnom, mert egy pár dologból elengedtem magam, így pl. matek. s az, hogy német, ez nem lett volna ok arra, hogy lemaradjak.
De nem sok van hátra, és az évvégimnek muszáj, jónak lennie. Igaz, az a hely ahova menni akarok, oda nem számítanak e jegyek, ott Alk, és Gy van, de akkor is, eléggé többletista vagyok, vagy mi
ne tudom elmondani, mert fogalmam sincs, hogy hogy mondják ezt...
Mindegy is, még addig van egy pár hét.
Lehet mondtam már, megint szeretnék, de nagyon elbújni nyáron mindenki elől, "mamázni" akarok, alkotni, a portfólióm lassan előkészíteni, de szerintem többnyire itthoni munkáim lesznek, mer a suliban nem nagyon tudok teljesíteni, mert ott egyszerűen valami miatt nem megy. Túl sokat gondolkozok rajzon pl, és nem arra koncentrálok, ami a feladat lenne. De itthon sokkal nyugisabb. A szobámban minden dolog, ami körbevesz, engem mutat, és "hazai terepen" minden könnyebb.Annyira jó

Aktív témák
- Tesla topik
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- További aktív témák...
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Eladó Gainward Phatom RTX 4080-as videokártya!
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- LG 34WR50QK-B Monitor
- VivoBook X515EA 15.6" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- MacBook Air M1 13' 256GB 87% (3Hónap Garancia)
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy nagy hajrá kell nekem is a suliban, mert kicsit rontottam a jegyeken és ami pár hónapja le volt stabilizálva az most épp hogy a határon, de megvan. Ezen kell változtatnom, mert egy pár dologból elengedtem magam, így pl. matek. s az, hogy német, ez nem lett volna ok arra, hogy lemaradjak.
ne tudom elmondani, mert fogalmam sincs, hogy hogy mondják ezt...
Mindegy is, még addig van egy pár hét.