Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
vilma27
tag
A hétről annyit, hogy nagyon nehezemre esnek a napok így, hogy a nyár illata már nagyon a levegőben lógicál, de végigcsinálom, ezt az évet akkor is be kell fejezni, és ha így van akkor miért ne adjuk meg a módját
Egy nagy hajrá kell nekem is a suliban, mert kicsit rontottam a jegyeken és ami pár hónapja le volt stabilizálva az most épp hogy a határon, de megvan. Ezen kell változtatnom, mert egy pár dologból elengedtem magam, így pl. matek. s az, hogy német, ez nem lett volna ok arra, hogy lemaradjak.
De nem sok van hátra, és az évvégimnek muszáj, jónak lennie. Igaz, az a hely ahova menni akarok, oda nem számítanak e jegyek, ott Alk, és Gy van, de akkor is, eléggé többletista vagyok, vagy mi
ne tudom elmondani, mert fogalmam sincs, hogy hogy mondják ezt...
Mindegy is, még addig van egy pár hét.
Lehet mondtam már, megint szeretnék, de nagyon elbújni nyáron mindenki elől, "mamázni" akarok, alkotni, a portfólióm lassan előkészíteni, de szerintem többnyire itthoni munkáim lesznek, mer a suliban nem nagyon tudok teljesíteni, mert ott egyszerűen valami miatt nem megy. Túl sokat gondolkozok rajzon pl, és nem arra koncentrálok, ami a feladat lenne. De itthon sokkal nyugisabb. A szobámban minden dolog, ami körbevesz, engem mutat, és "hazai terepen" minden könnyebb.Annyira jó

Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy nagy hajrá kell nekem is a suliban, mert kicsit rontottam a jegyeken és ami pár hónapja le volt stabilizálva az most épp hogy a határon, de megvan. Ezen kell változtatnom, mert egy pár dologból elengedtem magam, így pl. matek. s az, hogy német, ez nem lett volna ok arra, hogy lemaradjak.
ne tudom elmondani, mert fogalmam sincs, hogy hogy mondják ezt...
Mindegy is, még addig van egy pár hét.