Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
vilma27
tag
A hétről annyit, hogy nagyon nehezemre esnek a napok így, hogy a nyár illata már nagyon a levegőben lógicál, de végigcsinálom, ezt az évet akkor is be kell fejezni, és ha így van akkor miért ne adjuk meg a módját
Egy nagy hajrá kell nekem is a suliban, mert kicsit rontottam a jegyeken és ami pár hónapja le volt stabilizálva az most épp hogy a határon, de megvan. Ezen kell változtatnom, mert egy pár dologból elengedtem magam, így pl. matek. s az, hogy német, ez nem lett volna ok arra, hogy lemaradjak.
De nem sok van hátra, és az évvégimnek muszáj, jónak lennie. Igaz, az a hely ahova menni akarok, oda nem számítanak e jegyek, ott Alk, és Gy van, de akkor is, eléggé többletista vagyok, vagy mi
ne tudom elmondani, mert fogalmam sincs, hogy hogy mondják ezt...
Mindegy is, még addig van egy pár hét.
Lehet mondtam már, megint szeretnék, de nagyon elbújni nyáron mindenki elől, "mamázni" akarok, alkotni, a portfólióm lassan előkészíteni, de szerintem többnyire itthoni munkáim lesznek, mer a suliban nem nagyon tudok teljesíteni, mert ott egyszerűen valami miatt nem megy. Túl sokat gondolkozok rajzon pl, és nem arra koncentrálok, ami a feladat lenne. De itthon sokkal nyugisabb. A szobámban minden dolog, ami körbevesz, engem mutat, és "hazai terepen" minden könnyebb.Annyira jó

Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független megkímélt új akku 0ciklus!
- Legion 5 15IRX10 15.1" QHD+ OLED i9-14900HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/512GB gyári független 2026.08.10. gyártói jótállás + ajándék
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Cream Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy nagy hajrá kell nekem is a suliban, mert kicsit rontottam a jegyeken és ami pár hónapja le volt stabilizálva az most épp hogy a határon, de megvan. Ezen kell változtatnom, mert egy pár dologból elengedtem magam, így pl. matek. s az, hogy német, ez nem lett volna ok arra, hogy lemaradjak.
ne tudom elmondani, mert fogalmam sincs, hogy hogy mondják ezt...
Mindegy is, még addig van egy pár hét.