Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
vilma27
tag
A hétről annyit, hogy nagyon nehezemre esnek a napok így, hogy a nyár illata már nagyon a levegőben lógicál, de végigcsinálom, ezt az évet akkor is be kell fejezni, és ha így van akkor miért ne adjuk meg a módját
Egy nagy hajrá kell nekem is a suliban, mert kicsit rontottam a jegyeken és ami pár hónapja le volt stabilizálva az most épp hogy a határon, de megvan. Ezen kell változtatnom, mert egy pár dologból elengedtem magam, így pl. matek. s az, hogy német, ez nem lett volna ok arra, hogy lemaradjak.
De nem sok van hátra, és az évvégimnek muszáj, jónak lennie. Igaz, az a hely ahova menni akarok, oda nem számítanak e jegyek, ott Alk, és Gy van, de akkor is, eléggé többletista vagyok, vagy mi
ne tudom elmondani, mert fogalmam sincs, hogy hogy mondják ezt...
Mindegy is, még addig van egy pár hét.
Lehet mondtam már, megint szeretnék, de nagyon elbújni nyáron mindenki elől, "mamázni" akarok, alkotni, a portfólióm lassan előkészíteni, de szerintem többnyire itthoni munkáim lesznek, mer a suliban nem nagyon tudok teljesíteni, mert ott egyszerűen valami miatt nem megy. Túl sokat gondolkozok rajzon pl, és nem arra koncentrálok, ami a feladat lenne. De itthon sokkal nyugisabb. A szobámban minden dolog, ami körbevesz, engem mutat, és "hazai terepen" minden könnyebb.Annyira jó

Aktív témák
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Apple iPhone 16 128Gb, 12 hónap Garancia, Fehér Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete, Piros, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy nagy hajrá kell nekem is a suliban, mert kicsit rontottam a jegyeken és ami pár hónapja le volt stabilizálva az most épp hogy a határon, de megvan. Ezen kell változtatnom, mert egy pár dologból elengedtem magam, így pl. matek. s az, hogy német, ez nem lett volna ok arra, hogy lemaradjak.
ne tudom elmondani, mert fogalmam sincs, hogy hogy mondják ezt...
Mindegy is, még addig van egy pár hét.