Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

A hétről annyit, hogy nagyon nehezemre esnek a napok így, hogy a nyár illata már nagyon a levegőben lógicál, de végigcsinálom, ezt az évet akkor is be kell fejezni, és ha így van akkor miért ne adjuk meg a módját ;) Egy nagy hajrá kell nekem is a suliban, mert kicsit rontottam a jegyeken és ami pár hónapja le volt stabilizálva az most épp hogy a határon, de megvan. Ezen kell változtatnom, mert egy pár dologból elengedtem magam, így pl. matek. s az, hogy német, ez nem lett volna ok arra, hogy lemaradjak.
    De nem sok van hátra, és az évvégimnek muszáj, jónak lennie. Igaz, az a hely ahova menni akarok, oda nem számítanak e jegyek, ott Alk, és Gy van, de akkor is, eléggé többletista vagyok, vagy mi :F ne tudom elmondani, mert fogalmam sincs, hogy hogy mondják ezt... :B :U Mindegy is, még addig van egy pár hét.
    Lehet mondtam már, megint szeretnék, de nagyon elbújni nyáron mindenki elől, "mamázni" akarok, alkotni, a portfólióm lassan előkészíteni, de szerintem többnyire itthoni munkáim lesznek, mer a suliban nem nagyon tudok teljesíteni, mert ott egyszerűen valami miatt nem megy. Túl sokat gondolkozok rajzon pl, és nem arra koncentrálok, ami a feladat lenne. De itthon sokkal nyugisabb. A szobámban minden dolog, ami körbevesz, engem mutat, és "hazai terepen" minden könnyebb.

Annyira jó :C

Aktív témák