Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
vilma27
tag
Egy pár napja elkezdtem a PHchaten beszélgetni, nem sokan szoktak fent lenni és igyekszem megjegyezni ki-ki, és van egy-két jó arc, meg többnyire fiúk vannak, aminek örülök. Valahogy sokszor jobban meg tudom értetni magamat velük és sokszor is keresem a társaságukat. Remélem akad majd ott egy pár "face" akivel majd tudok majd msn is beszélgetni a közel jövőben.
Főleg majd nyáron.
Szerintem megint azt fogom csinálni mint tavaly nyáron, elvonultam az egész világtól, utazgattam, nagyiztam, lentiztem, és alig-alig tartottam arra a 2hónapra ismert ismeretlen emberekkel a kapcsolatot. És nagyon is jó volt, annyira örültem neki, és iszonytatúan jól is esett akkor nyáron. Suli év végén annyi minden negatív dolog ért ami most szerintem kezdődik előröl, mert már most is mutatkoznak jelei.
De idén, úgy döntöttem, hogy igyekszek nem venni tudomást egyes emberekről, de ezzel is vannak gondok...Beteszek egyet, viszont nagyon ajánlatos az összes többi is, nekem nagyon bejön, a top10es filmzenémben benne van ez az album <3
Annyira jó

Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 1 / 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest