Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
vilma27
tag
Egy pár napja elkezdtem a PHchaten beszélgetni, nem sokan szoktak fent lenni és igyekszem megjegyezni ki-ki, és van egy-két jó arc, meg többnyire fiúk vannak, aminek örülök. Valahogy sokszor jobban meg tudom értetni magamat velük és sokszor is keresem a társaságukat. Remélem akad majd ott egy pár "face" akivel majd tudok majd msn is beszélgetni a közel jövőben.
Főleg majd nyáron.
Szerintem megint azt fogom csinálni mint tavaly nyáron, elvonultam az egész világtól, utazgattam, nagyiztam, lentiztem, és alig-alig tartottam arra a 2hónapra ismert ismeretlen emberekkel a kapcsolatot. És nagyon is jó volt, annyira örültem neki, és iszonytatúan jól is esett akkor nyáron. Suli év végén annyi minden negatív dolog ért ami most szerintem kezdődik előröl, mert már most is mutatkoznak jelei.
De idén, úgy döntöttem, hogy igyekszek nem venni tudomást egyes emberekről, de ezzel is vannak gondok...Beteszek egyet, viszont nagyon ajánlatos az összes többi is, nekem nagyon bejön, a top10es filmzenémben benne van ez az album <3
Annyira jó

Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest