Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Egy pár napja elkezdtem a PHchaten beszélgetni, nem sokan szoktak fent lenni és igyekszem megjegyezni ki-ki, és van egy-két jó arc, meg többnyire fiúk vannak, aminek örülök. Valahogy sokszor jobban meg tudom értetni magamat velük és sokszor is keresem a társaságukat. Remélem akad majd ott egy pár "face" akivel majd tudok majd msn is beszélgetni a közel jövőben.
    Főleg majd nyáron.
    Szerintem megint azt fogom csinálni mint tavaly nyáron, elvonultam az egész világtól, utazgattam, nagyiztam, lentiztem, és alig-alig tartottam arra a 2hónapra ismert ismeretlen emberekkel a kapcsolatot. És nagyon is jó volt, annyira örültem neki, és iszonytatúan jól is esett akkor nyáron. Suli év végén annyi minden negatív dolog ért ami most szerintem kezdődik előröl, mert már most is mutatkoznak jelei.
    De idén, úgy döntöttem, hogy igyekszek nem venni tudomást egyes emberekről, de ezzel is vannak gondok...

Tron soundtrack 1

Beteszek egyet, viszont nagyon ajánlatos az összes többi is, nekem nagyon bejön, a top10es filmzenémben benne van ez az album <3
    Annyira jó :B :K :C

Aktív témák