Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
vilma27
tag
Basszus (bocs) de majd szétfagyok, hogy lehűlt a levegő, mintha november lenne

Jah...és van még 1 hírem sajna lázas lettem... de mek is ma az ágyat nyomom egész nap egy forró termosz tejával... nem leszek beteg, tudom... így nem mehetek Velencére, annak tökéletesnek kell lennie
a kezem, mondjuk azt már megszokhattam, hogy mindig hideg, de ma különösképp
De erősebb leszek minden bacinál.
megnéztem a karatekölyköt... és fúúú, Jackie Channek vannak jó filmjei, bár több a rossz, de ez... nagyon szép, jaj és az a gyerek, hát abba beleszerelmesedtem eszméletlen édes és szép gyerek. A szemei, akis (nem kis) szája 
Ajánlom mindenkinek.
De szerintem film ajánlóimat is elkezdem, én is rengeteg filmet nem láttam még, de igyekszek minél többet nézni, ahogy az időm engedi, de leginkább egyik barátom szokott mutatni nekem filmeket, és ma már ha nem találkozunk pl nyáron akkor a moziban mindig megtaláljuk egymást, most is nem tudom hányszor futottunk össze a moziban, néhányszor meg is beszéltük, de sokszor meglepődtem, mondjuk nem tudom min, hisz mindig ott van akis filmes
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Microsoft Edge
- Gaming notebook topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Marathon (2025)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

megnéztem a karatekölyköt... és fúúú, Jackie Channek vannak jó filmjei, bár több a rossz, de ez... nagyon szép, jaj és az a gyerek, hát abba beleszerelmesedtem eszméletlen édes és szép gyerek. A szemei, akis (nem kis) szája