Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Basszus (bocs) de majd szétfagyok, hogy lehűlt a levegő, mintha november lenne :(((
    Jah...és van még 1 hírem sajna lázas lettem... de mek is ma az ágyat nyomom egész nap egy forró termosz tejával... nem leszek beteg, tudom... így nem mehetek Velencére, annak tökéletesnek kell lennie :P
    a kezem, mondjuk azt már megszokhattam, hogy mindig hideg, de ma különösképp :F
    De erősebb leszek minden bacinál.

:Y megnéztem a karatekölyköt... és fúúú, Jackie Channek vannak jó filmjei, bár több a rossz, de ez... nagyon szép, jaj és az a gyerek, hát abba beleszerelmesedtem eszméletlen édes és szép gyerek. A szemei, akis (nem kis) szája :B
    Ajánlom mindenkinek.
    De szerintem film ajánlóimat is elkezdem, én is rengeteg filmet nem láttam még, de igyekszek minél többet nézni, ahogy az időm engedi, de leginkább egyik barátom szokott mutatni nekem filmeket, és ma már ha nem találkozunk pl nyáron akkor a moziban mindig megtaláljuk egymást, most is nem tudom hányszor futottunk össze a moziban, néhányszor meg is beszéltük, de sokszor meglepődtem, mondjuk nem tudom min, hisz mindig ott van akis filmes :B

Aktív témák

Hirdetés