Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Aktív témák
-
vilma27
tag
Basszus (bocs) de majd szétfagyok, hogy lehűlt a levegő, mintha november lenne

Jah...és van még 1 hírem sajna lázas lettem... de mek is ma az ágyat nyomom egész nap egy forró termosz tejával... nem leszek beteg, tudom... így nem mehetek Velencére, annak tökéletesnek kell lennie
a kezem, mondjuk azt már megszokhattam, hogy mindig hideg, de ma különösképp
De erősebb leszek minden bacinál.
megnéztem a karatekölyköt... és fúúú, Jackie Channek vannak jó filmjei, bár több a rossz, de ez... nagyon szép, jaj és az a gyerek, hát abba beleszerelmesedtem eszméletlen édes és szép gyerek. A szemei, akis (nem kis) szája 
Ajánlom mindenkinek.
De szerintem film ajánlóimat is elkezdem, én is rengeteg filmet nem láttam még, de igyekszek minél többet nézni, ahogy az időm engedi, de leginkább egyik barátom szokott mutatni nekem filmeket, és ma már ha nem találkozunk pl nyáron akkor a moziban mindig megtaláljuk egymást, most is nem tudom hányszor futottunk össze a moziban, néhányszor meg is beszéltük, de sokszor meglepődtem, mondjuk nem tudom min, hisz mindig ott van akis filmes
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- L14 Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 250 Radeon 780M 16GB DDR5 512GB NVMe IR kam gar
- HP EliteBook 830 G10 13.3 FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Latitude 5330 13.3" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

megnéztem a karatekölyköt... és fúúú, Jackie Channek vannak jó filmjei, bár több a rossz, de ez... nagyon szép, jaj és az a gyerek, hát abba beleszerelmesedtem eszméletlen édes és szép gyerek. A szemei, akis (nem kis) szája