Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7201) Tense válasza Tense (#7198) üzenetére


Tense
őstag

Na most olvasgattam a redditen erről a témáról egy jó órát.
Látom nem nálam van a baj, mindenki ezzel küzd, vagyis nagyon sokan, írt oda nem is egy diamond szintű játékos, hogy nem tud kimozdulni a goldból :D Néhányan írták, hogy direkt van így, lett egy plusz lehetőség az aréna személyében, de direkt szopatásba megy át egy idő után, mert egyébként sok ezer ember leszarná a BR-t, lehet van benne valami.
Tegnap nekifutottam újra, mivel vissza estem silverbe, kaptam 2 olyan társat, az egyik 2 kill és 540 dmg a másik 1 kill 430 dmg hozott össze, alig kezdődött el a csata, már Help Me, Help Me, anyátok picsája :D én 7 kill 2240 dmg, küzdöttem egy darabig, de elbuktam, és ezt vonta le SILVERBE!!!!?? :Y BR Diamondba van majdnem ennyi minusz pont :D :D

[ Szerkesztve ]

(#7202) eLit-MiLan válasza Tense (#7201) üzenetére


eLit-MiLan
senior tag

Azt ugye vágod, hogy a br és aréna teljesen más rendszer, és fölösleges összehasonlítani a kettő pontozását? (Nem azt mondom, hogy nem bugos az arénáé)

Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.

(#7203) Tense válasza eLit-MiLan (#7202) üzenetére


Tense
őstag

Vágom hát, csak míg nulla teljesítménnyel lehet a br rankedba pontot szerezni, addig az arénába vért izzadva se. Nem összehasonlítás volt, hanem példa...

(#7204) Bennyboy


Bennyboy
őstag

Nekem meg a heriloom bugos. Régen 500-as vagyok az összes seasonba aktív voltam, minden sp-t megvettem, majdnem mindbe kimaxoltam a szintet. Eventeket is mind megcsináltam és még 1x sem nyitottam. Minden seasonban meglett a plat. Nem mint ha annyira számítana meg kezdem elengedni a játékot mert 1-2 kör után már nincs kedvem játszani vele. Felüdülés lesz a D2 meg az új BF.

ELADÓ D3 ROS CE 15k

(#7205) Tense válasza Bennyboy (#7204) üzenetére


Tense
őstag

Én is 712-es vagyok, nagyon sokáig szerettem volna a bangának, vártam minden nap, de már letettem róla, volt hogy vettem apex packot, azt hiszem olyan 18.000ft-ért, kaptam két darab gumicsizmát :D
Mentünk most egy 3v1-et, sajnálom ilyenkor aki egyedül van :( kitaláltuk hogy boxoljunk, ne lőjünk rá. De igy is megalázó volt :( 2 kört jött és kilépett.. Köcsög rendszer, minek indul el ha nincs meg mindenki....Legközelebb ha ilyen lesz, megpróbálom rávenni a másik két társat, hogy had nyerjen, kicsit megjátszani hogy harcolunk.. :)
[link]

[ Szerkesztve ]

(#7206) #48613632 válasza Bennyboy (#7204) üzenetére


#48613632
törölt tag

Hát, a heirloomot ne is mondd. 873 a szintem, igaz nem minden BP-t maxoltam ki. A 4,7,8 és 9 seasonokat kimaxoltam, az 5-6 meg 82 és 64 szintekig jutottam. Ezen felül vettem még kb 10 alkalommal apex packot, ami 100 darabot jelent. Ebből 3-at ezen a héten. A 30 packból összesen nyílt 1db lega cucc, nevezetesen egy LL-t ábrázoló kis weapon charm ...
Ha adott 300 packot összesen a szintemre és battlepassokra összesen, akkor a 400-on már túl vagyok. Nem tudom, sosem számoltam, pedig egyszer össze kéne szedni, mert 100-at még hajlandó vagyok megvenni, de többet tényleg nem erőltetnék. Ezt is csak azért, mert érzésem szerint közel járok hozzá, és azért jó lenne egy Death Hammer, naaa :DDD

(#7207) Maxxy10


Maxxy10
addikt

Én alapból adnék egyet amint valaki eléri az 500-as szintet.

(#7208) Tense válasza Maxxy10 (#7207) üzenetére


Tense
őstag

+1

(#7209) markknight válasza Maxxy10 (#7207) üzenetére


markknight
veterán

Ezért a sok ezer szar hibáért már mindenkinek járt volna egy alapból. Van sok karakterhez, nem érte volna őket nagy kár, ha egyet odavágnak mindenkinek. Most pl kiderült, hogy a monster energy akció hasalt el.
Ráadásul Mirage (ez a legszarabb) Pathfinder, meg Banga heirloomja is elég tré, sokkal jobbat kitalálhattak volna nekik..

(#7210) #48613632 válasza markknight (#7209) üzenetére


#48613632
törölt tag

Mi van a Monsteres akcióval? Nem találok róla semmit.

(#7211) Maxxy10 válasza markknight (#7209) üzenetére


Maxxy10
addikt

Hát igen... Nem sok fantázia van a játékban. Én kb két héte pihenőre raktam a játékot ma mentem kb 3 arénát elég is volt. Majd ha kint van az új BF vagy COD arra rá nézek.

(#7212) markknight válasza Maxxy10 (#7211) üzenetére


markknight
veterán

Főleg most, hogy kijelentették, hogy a régi bp-s cuccok is vissza fognak jönni a játékba..

(#7213) chungee válasza markknight (#7212) üzenetére


chungee
addikt

Ez pofátlanság :((( :((

(#7214) markknight válasza chungee (#7213) üzenetére


markknight
veterán

Le volt írva a website-ra, hogy NEM térnek vissza a cuccok és régen azt az illúziót keltették a felhasználóban, hogy aki megveszi BP-t, arra majd féltékenykedve fognak nézni azok, akik nem vették meg és már nem is tudják.

Konkrétan valami ilyesmi bele volt még a szövegbe fogalmazva, hogy vásárlásra ösztönözzenek téged. Egyrészt, ez átverés, másrészt pedig a Respawn is volt olyan hülye, hogy a legend zenéket egy collection event alatt adták ki (pathfinder zene, lifeline zene = Iron Crown event)

A Fortnite-ban már 3-4 oldalon fut a shop, mi meg egy hétig bámuljuk ugyanazt, de a charmok legalább naponta cserélődnek.. kösz a semmit.

Szóval most az fog jönni, hogy feltöltik a régi BP-s skinekkel a shoppot, hogy azért annyira ne kelljen megizzadni a designer csapatnak + legyen jó sok pénzük, miközben az aktuális BP semmit nem ér és a collection event skinek is egyre szarabbak.

[ Szerkesztve ]

(#7215) Frod válasza markknight (#7214) üzenetére


Frod
addikt

Ez valóban pofátlanság, a battle pass-es cuccok minden játékban ilyenek, aki kimarad - lemarad, ennyi, el kell fogadni. :(((

Do you see the white shadow?

(#7216) Maxxy10 válasza Frod (#7215) üzenetére


Maxxy10
addikt

Halo-ban ha jól tudom akkor ott minden új BP hozzá adódik szóval bármikor kezded el mindig ki tudod farmolni a cuccokat.

(#7217) Frod válasza Maxxy10 (#7216) üzenetére


Frod
addikt

Igen, a mostani legújabb Halo-ban lesz így, tudomásom szerint.
De ilyen alapon, akkor én is kérem Cpt.Price skint a MW-be, vagy a teljes Black Ice skin kollekciót a Siege-be. De az élet nem kívánságműsor, ellenben ez a fenti megoldás borzasztóan low effort az Apex-csapat részéről.

Do you see the white shadow?

(#7218) markknight válasza Frod (#7217) üzenetére


markknight
veterán

Engem nem zavar, hogy más meg tudja szerezni, egyedüli problémám csak annyi, hogy nem akarnak munkát rakni a játékba.. A launch trailerek minősége is azóta ilyen béna, amióta odaadták egy ócsóbb csapatnak azok készítését.

A két éves évforduló eventet is letudták annyival, hogy visszahoztak pár régebbi skint, aztán átszinezték őket pirosra :D

Voidwalker skin átszinezve, visszahozva Phasewalker néven, elkérnek érte 1800 coint, holott ez egy szimpla recolor amit bőven elég lenne csak legend tokenekből megvenni. Wattson, Bloodhound charm jó kis 80+ dolcsis paywall mögé zárva.

A Fortniteban konkrétan vért hugyozik már az Epic, próbálnak változatosabbnál változatosabb skineket berakni, még a rajongói munkákból is csipegetnek, ezzel szemben az Apex lassan kimerül abban, hogy minden skinnek van millió recolor verziója és kb ennyi.

Szervereken, trailereken, kozmetikán, spórolnak ahol tudnak, de a végfelhasználó meg ugyanazzal az árral találkozik mindenhol..

[ Szerkesztve ]

(#7219) Maxxy10 válasza markknight (#7218) üzenetére


Maxxy10
addikt

Értem amit mondasz a Fortnitetal de még csak meg sem közelíti az Apex azt a pénzt amit a Fortnite hozz egy egy hónapban. Úgy már lehet az Apexnèl is többet adnának.

Valóban nagyon hiányos a Store és a skinek minősége de ennél jóval nagyobb problémával küzd a játék ami egyre jobban veszi el az emberek kedvét a játéktól és inkább más irányba néznek. Ahogy néztem egyre több nagyobb streamer panaszkodik a játékra. Remélem hamar eljutt a fejlesztőkhoz mielőtt túl késő lenne.

(#7220) markknight válasza Maxxy10 (#7219) üzenetére


markknight
veterán

Eljut? Tudnak mindenről, de leszarják.

(#7221) Bennyboy


Bennyboy
őstag

Nem szeretek rinyálni de most azt fogok. Ez a játék napról napra szarabb lesz. Most kb minden 2. meccsen hiányos csapattal indul a ranked. Az embereknek meg 0 taktikai érzékük van. Egyedül berohan a halálba stb. Ha netán ki is fogok egy jó teamet akkor biztos, h 3 csapat talál meg egyszerre. A hang bug még mindig valid nálam, h néha nem hallom az ellent (fülesben sem) ami kb season 1-től jelen van. Kva szomorú, h hagyják ezt a játékot is elrohadni mert nagy ívben szarnak rá, semmi érdemi frissítés nem jött számomra. Seasononként egy kari meg egy kis mapváltozás nekem nem számít annak. A sp-ban is 90%-ban hulladék cuccok vannak. Ezeket a fos charmokat egyáltalán nem is használom, csak zavar. A napi 2 meccset is kínlódva játszom le. Lehet haverokkal jobb lenne és nem égnék ki ennyire de a nagy részük már régen mással tolja amit nem is csodálok. Sajnálom mert maga a gameplay és a hangulat tetszik de egyre inkább azt érzem, h kár ebbe időt fektetni, max a sp miatt mert ezt is megvettem és még csak 50 körül járok. :(

ELADÓ D3 ROS CE 15k

(#7222) syler123 válasza Bennyboy (#7221) üzenetére


syler123
veterán

Melyik játék lenne jó helyette? Sajnos én is azt érzem, hogy tojnak a játékra, mert tényleg semmi változás nincs. Sajnos a warzone nekem nem igazán jön be...

(#7223) Bennyboy válasza syler123 (#7222) üzenetére


Bennyboy
őstag

talán majd az új bf

ELADÓ D3 ROS CE 15k

(#7224) markknight válasza Bennyboy (#7223) üzenetére


markknight
veterán

Áhh, a battlefield se nem hero shooter, se nem BR. Hatalmas pályákon, alig látható ellenfelek, nagyjából csak annyi köze van az Apexhez, hogy FPS.

Nincs az Apexhez hasonló játék, a Warzone egy abandoned játék, a többi top multiplayer: Fortnite, COD, PUBG, Valorant meg nem kötnek le.

(#7225) Tense válasza Bennyboy (#7221) üzenetére


Tense
őstag

Aréna Ranked? Nekem nem tetszik az arénában, hogy meg lehet nézni, mennyit sebzett az ellenfél, ki a legjobb közöttük, bár ez néha fordítva is igaz, ha csapatban toljuk, sok esetben azt tapasztalom, ha én sebzek 1-2 kör után mondjuk 5-600-at a két társam 100 körül, vagy még annyit sem, mind a hárman rám jönnek először, utána meg már gyerekjáték a másik kettő..

(#7226) Tense válasza Bennyboy (#7221) üzenetére


Tense
őstag

""Lehet haverokkal jobb lenne és nem égnék ki ennyire de a nagy részük már régen mással tolja amit nem is csodálok.""

Én többször belinkeltem a discord-om linkjét, de nem jött max 1-2 ember, vagyunk itt egy pár jó arc, miért nem játszunk együtt? PH Apex :D Én be szoktam lépni a magyar apex legends közösség szerverén, leginkább arena csatornára, és szoktak jönni [link] vagy itt a sajátom [link] , egyébként soha nem lesz egy csapat, próba szerencse, volt aki állandóan hívott engem, de nincs kedvem vele játszani, és van aki meg engem nem hív már, ahogy észrevettem..

alex18-al nagyon jó játszani, olyan nyugtató hangja van, meg nyugodtan beszél, hogy lement az összes izgalom rólam, 3 meccs után, nem kiabál ha hülyeséget csinál az ember, nekem mindig mondta, nagyon kimetél openbe, és ezt úgy, hogy eszembe nem jutott hogy duzzogjak, mert az se mind1, ki hogy beszél a másikkal, milyen hangsúllyal, és lekezelően.. :D
De ő diamond/master szinten van, és megvan a csapata. Maxxy10-el jó még játszani, de 2 meccs után hányingert kap az is, és lelép :D

De sima arena meccseket tudunk menni, függetlenül ki milyen rankba van, csak hangulat, és kikapcsolódás legyen, lassan nem idegeskedek már a vereségen sem, Nem nyerhet az ember mindig, kezdem a következőt, próbálom élvezni azt amit sikerül összehozni...

(#7227) gyuribácsi88

:DDD :DDD :DDD

[link]

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#7228) #48613632 válasza gyuribácsi88 (#7227) üzenetére


#48613632
törölt tag

Mondjuk hozzá képest kb mindenki szar, ami egy dolog, de ez a pali hosszú távon amúgy is elviselhetetlen XDXD Szóval valahol ő is egy disgusting teammate ha azt vesszük. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#7229) Bennyboy válasza gyuribácsi88 (#7227) üzenetére


Bennyboy
őstag

ezen most jót röhögtem :DDD

ELADÓ D3 ROS CE 15k

(#7230) sixpak válasza #48613632 (#7228) üzenetére


sixpak
nagyúr

Én életemben először látom, fingom nincs ki ez a tag, de engem így is idegesített. :D

Szerk : valami rinyapina, azt látom, a hideg ráz ki az ilyenektől....

[ Szerkesztve ]

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#7231) #48613632 válasza sixpak (#7230) üzenetére


#48613632
törölt tag

ShivFPS :DDD Az egyik legjobb játékos, de egy hisztis p*csa :DDD komolyan.

[ Szerkesztve ]

(#7232) markknight


markknight
veterán

Rampi jó kis buffot kap: [link]

(#7233) Maxxy10 válasza markknight (#7232) üzenetére


Maxxy10
addikt

Azt a Heirloom-ot komolyan gondolták? :DDD

Amikor azt hinné az ember, hogy nincs lejebb :C

(#7234) Tense


Tense
őstag

Végre sikerült lecserélnem a notebookot, egy asztalira :C
Viszont akármit próbáltam, nem akar elindulni az origin-en az apex, azt írja, nem megfelelő a játék beállítások, kérem telepítse újra a játékot, megtettem jó párszor, de nem jött össze, valaki találkozott már ezzel a hibával? Viszont a steam-es verzió jó :F

(#7235) markknight válasza Maxxy10 (#7233) üzenetére


markknight
veterán

Az inspect menőbb mint maga a heirloom

(#7236) markknight


markknight
veterán

És a trailerben leakeltek véletlen egy Nemezis burst ar fegyót is :D [link]

(#7237) ooooobi válasza Tense (#7234) üzenetére


ooooobi
senior tag

Milyen hibát ír pontosan? Gondolom nem ezt a magyar szöveget amit írtál? Ha a steames müködik az nem jó? Nekem loginbajom volt régebben originen azóta átmentem steamre és ott is maradtam, igazából azt se tudom van e valami különbség a kettö között.

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#7238) Tense válasza ooooobi (#7237) üzenetére


Tense
őstag

Pontosabban ezt írja magyarul.
"" A játék beállításaival probléma történt, kérjük telepítse újra a játékot. ""
Találtam egy témát róla, de az már 2 éve volt [link] És ott windows N volt a gond, de nekem Pro van.

(#7239) markknight válasza #48613632 (#7231) üzenetére


markknight
veterán

Azt azért tegyük hozzá, hogy neki pont az ilyen emberek miatt van X ezer killje. Az ilyen nagyobb tornákon, amikor én néztem legalábbis, mindig az elsők közt fingtak ki.

(#7240) #48613632 válasza markknight (#7239) üzenetére


#48613632
törölt tag

Most, mikor linkeltem délután, bele is néztem. Megint egyedül pusholt, le is tette egy Octane, azt hiszem. De már kiabált, hogy a Lifeline miért nincs ott, jöjjön őt reselni :DDD

(#7241) Maxxy10 válasza markknight (#7239) üzenetére


Maxxy10
addikt

Persze mert nagy különbség van egy pró játékos és egy content creator között.

(#7242) GRaul válasza markknight (#7239) üzenetére


GRaul
őstag

Igen azert egy Aceu kicsit masabb szinten van mint ez a sikitozos, karomkodas faszi.......

Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----

(#7243) Tense válasza GRaul (#7242) üzenetére


Tense
őstag

:D :D :D
Nem tudom miért istenítik őt az apexba, követtem 1-2 hónapig de kivettem, mert számomra élvezhetetlen volt a játéka, persze van hogy összejön, de ne hasonlítsuk már Shiv-hez, azért mert nem szeretik/tek a személyiségét, még a játéka messzemenőkig a legjobb.. 18 pro gamert követek, de shivet szoktam nézni a legtöbbet, mert van hogy felborul a székkel, úgy beleéli magát :D nagyon imádom, minden nap közvetít a követőinek, legalább 7 órát, keményen dolgozik azért amit elért, és a 7. órában is maximumot hozza, nem úgy mint 1-2 pro gamer, letol 3-4 órát utána eltűnik napokra.. igazi vérbeli fps fanatikus shiv. Nem beszélve, sok játékostól nem láttam olyan videót, ahol soloba ugrott, nem sorsolt senkit a gép, és egyedül végigverte a csapatot, 27-30 killek 7-8k dmg, van a youtubon is azt hiszem vagy 3-4 ilyen videója.. vannak még az apex előtti videók is a yt-on, pubg meg fortnite, stb.. ott is 30 killeket tolt.... De nem akarok beleszállni egy vitába, van aki szereti van aki nem, mindenesetre az életben sokszor bebizonyosodik az, akit nem szeretünk, mert nem is ismerjük, és mikor ez bekövetkezik, szinte mindig a legjobb haverja lesz az embernek..

(#7244) #48613632 válasza GRaul (#7242) üzenetére


#48613632
törölt tag

Aceu már több, mint egy éve nem Apexezik :) Ha megnézed a profilját, nincs is fent Apex videó, meg most is valami kalandjátékot tol. A múltkor visszatért pár körre, talán itt is meg lett említve, de egyébként fasorban sincs manapság.
Amúgy nem védem Shivet, az első perctől unszimpatikus a csóka, de a tudását azt elismerem.

[ Szerkesztve ]

(#7245) Tense


Tense
őstag

Viszont ettől sokkal fontosabb, hogy megjött az asztali gamer gépem. És annyira nagy lett a szerelem, hogy tegnap délután kettőtől most hagytam abba a játékot 🤣🤣
A notebookot felraktam ide az apróhirdetések közé olyan éjfél körül,15 perc múlva le kellett szednem, jelentkeztek vagy négyen, de az egyiknek annyira kellett hogy kifizette, elutalta a teljes vételárat és majd hétfőn jön érte. 😀

(#7246) GRaul válasza #48613632 (#7244) üzenetére


GRaul
őstag

akkor ezek regi videok? Mert en azt hittem visszatert :R
[link]

Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----

(#7247) #48613632 válasza GRaul (#7246) üzenetére


#48613632
törölt tag

Ez youtube. Twitchen ahányszor ranéztem, mindig mást csinált.
De most akkor igy nem tudom.

(#7248) GRaul válasza #48613632 (#7247) üzenetére


GRaul
őstag

Ismerem a Twitchet :D Tudom, hogy youtube amit linkeltem. De Nekem ott ugy tunik elkezdte megint. En nem bannam mert a masik akit birok nezni rajta kivul az iiTzTimmy :R

Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----

(#7249) chungee


chungee
addikt

Nekem a napokban Ninjat dobta fel a twitch, elkezdett apex-ozni ninja :Y :U

(#7250) #48613632 válasza GRaul (#7248) üzenetére


#48613632
törölt tag

Jaja persze értem :R csak azt akartam kihozni ebből, hogy youtuben nem követem, meg igazából eszembe sem jutott, hogy megnézzem. Twitchre párszor ranéztem, vagy offline volt, vagy valami általam ismeretlen stuffal játszott, ami meg csak nem is fps, így pár próba után letettem róla.
Azért majd megnézem, akkor tényleg lehet, hogy tolja, csak rossz helyen kerestem.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.