Új hozzászólás Aktív témák

• Droughert

tag

Eddig tapasztalataim
    Pénteken kezdtem a játékot PS4-en, a hétvégét végig kockultam, minden küldetést megcsináltam szép sorban, így értem a sztori végére tegnap este. 29-es szinten fejeztem be, 1-2 mellékküldetés még hátravan, azzal meg is van a max. szint. Így négy nap után mondhatom, hogy megérte megvenni, azt hozta ami a demoban láttam, és vártam, a szintezős részével nekem nincs különösebb gondom, a küldetések olyanok mint a hasonló játékokban, semmi extra,
    menj oda-öld meg, vagy keressd meg-használd stb.
    Annyi plusz megjegyzés, többen jelezték, hogy mekkora fos, mert egyszercsak félbeszakad a sztori, és nem tudod folytatni amíg nem grindelsz össze midnenféle multi chaleng-et. Legtöbbször olyanok hozták fel akik nem játszottak a játékkal, csak valami videóban látták. Nos túl vagyok rajta, és ez mint negatívum fel lett fújva.
    mire oda értam a játékban, hogy ezekkel kell foglalkoznom, gyakorlatilag készen volt. Lootolnom kellett 3ládát,
    megcsinálni 3 world eventet (akkor a freeplay-t még nem is próbáltam, ez azért nem volt meg), valamint az 50 melee kill-ből csak 26 volt meg (ez is volt vagy 5perc mire megcsináltam).

Negatívumok is vannak, a disconnect-ek vállalhatatlanok voltak pénteken, volt, hogy órákig ment gond nélkül, aztán meg egymás után jött 4 dc.. A szombati patch ezen segített, vagy valamit tekertek a szervereken, de szombaton és vasárnap gyakorlatilag egész nap játszottunk haverral és 1-2 dc-vel megúsztuk. Fagyások, bug-ok elkerültek, sokkal nem találkoztam. 4nap alatt már kétszer előjött, hogy a négyzet nem használható küldetés alatt. A másik bosszantó bug amikor küldetés közben nem tölti be a képet, HUD van, hangok vannak, csak éppen képet nem látok. ilyen is előfordult már kétszer, pozitívum, hogy újraindítás után mindig visszarakott a csapatba, és folytatni tudtam a küldetést.

Az endgame most kezdődik nekem, itt azért még vannak hiányosságok bőven, sok fog múlni azon, hogy mivel fogják megtölteni a játékot. Első content update márciusban jön, ez után meglátjuk, mennyi érdemi tartalom érkezik, ez jelentősen befolyásolja majd a játék jövőjét.
    Mindenesetre nekem még jelen formájában is sok játékóra van benne, ha rendbeteszik, rendesen megtöltik tartalommal, akkor hosszútávon is maradni fog a gépemen.

Új hozzászólás Aktív témák