- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Új hozzászólás Aktív témák
-
Droughert
tag
Eddig tapasztalataim
Pénteken kezdtem a játékot PS4-en, a hétvégét végig kockultam, minden küldetést megcsináltam szép sorban, így értem a sztori végére tegnap este. 29-es szinten fejeztem be, 1-2 mellékküldetés még hátravan, azzal meg is van a max. szint. Így négy nap után mondhatom, hogy megérte megvenni, azt hozta ami a demoban láttam, és vártam, a szintezős részével nekem nincs különösebb gondom, a küldetések olyanok mint a hasonló játékokban, semmi extra,
menj oda-öld meg, vagy keressd meg-használd stb.
Annyi plusz megjegyzés, többen jelezték, hogy mekkora fos, mert egyszercsak félbeszakad a sztori, és nem tudod folytatni amíg nem grindelsz össze midnenféle multi chaleng-et. Legtöbbször olyanok hozták fel akik nem játszottak a játékkal, csak valami videóban látták. Nos túl vagyok rajta, és ez mint negatívum fel lett fújva.
mire oda értam a játékban, hogy ezekkel kell foglalkoznom, gyakorlatilag készen volt. Lootolnom kellett 3ládát,
megcsinálni 3 world eventet (akkor a freeplay-t még nem is próbáltam, ez azért nem volt meg), valamint az 50 melee kill-ből csak 26 volt meg (ez is volt vagy 5perc mire megcsináltam).Negatívumok is vannak, a disconnect-ek vállalhatatlanok voltak pénteken, volt, hogy órákig ment gond nélkül, aztán meg egymás után jött 4 dc.. A szombati patch ezen segített, vagy valamit tekertek a szervereken, de szombaton és vasárnap gyakorlatilag egész nap játszottunk haverral és 1-2 dc-vel megúsztuk. Fagyások, bug-ok elkerültek, sokkal nem találkoztam. 4nap alatt már kétszer előjött, hogy a négyzet nem használható küldetés alatt. A másik bosszantó bug amikor küldetés közben nem tölti be a képet, HUD van, hangok vannak, csak éppen képet nem látok. ilyen is előfordult már kétszer, pozitívum, hogy újraindítás után mindig visszarakott a csapatba, és folytatni tudtam a küldetést. Az endgame most kezdődik nekem, itt azért még vannak hiányosságok bőven, sok fog múlni azon, hogy mivel fogják megtölteni a játékot. Első content update márciusban jön, ez után meglátjuk, mennyi érdemi tartalom érkezik, ez jelentősen befolyásolja majd a játék jövőjét.
Mindenesetre nekem még jelen formájában is sok játékóra van benne, ha rendbeteszik, rendesen megtöltik tartalommal, akkor hosszútávon is maradni fog a gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Élőszereplős rövidfilmet kapott a Resident Evil Requiem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 FHD+ / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A1000 / IR FPR WS
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- Dobozos új MSI Katana 17 B13VFK-269 i7-13620H, RTX 4060, 1TB SSD, FHD 144Hz
- Dobozos ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED FHD+ AMD Ryzen 5 7535U 16GB /512SSD
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest