Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz bandiras2 #53340 üzenetére
The Apothecary Diaries - tegnap letoltam az egeszet, de meg folytatodik. Nekem tetszett.
Shangri-La Frontier - valamikor elkezdem szerintem
Shy - kicsit My Hero Academia utanerzes, de nem volt rossz.
The World's Finest Assassin - nem volt rossz de mely emlekeket nem hagyott
The Reign of the Seven Spellblades - Harry Potter anime - egy ido utan meguntam, lehet valamikor ujrakezdem
The Faraway Paladin - valamikor elkezdem, lehet a masodik evad aktiv vagy mar lement.
Astra Lost in Place, Jujitsu Kaisen, My Love story with Yamada-kun at level 999 - valamikor ha lesz idom... valamilyen Samurai Netflixen, viszonylag uj es dicserikIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
senior tag
válasz bandiras2 #53340 üzenetére
Ajánlás: Dimension W, Devilman Crybaby (még csak a felénél járok, de nagyon adja), és egy Parasyte - the maxim újrázás van még tervben.
Shangri-la Frontier-t is ajánlom, bár még csak a felénél tart az évad. Ez egy nagyon pozitív csalódás számomra, végre nem egy újabb hárem sz.r, hanem itt tényleg a játékra fognak koncentrálni - a manga/LN olvasók is igazolták.
Az animáció minősége top tier, pörgős az OP, és... A nyuszi karakter iszonyúan aranyos. Új kedvenc mascot-om, az összes arcmimikájával és reakciójával.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest