Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
válasz
emiki6 #52945 üzenetére
Na igen, van fejlődés. Pl az FMA brotherhoodot le is taszította a MAL lista éléről az Interspecies reviewers, és nem véletlenül (Lord NUXANOR felhergelte követőit hogy szavazzanak, és lőn).
Azóta persze a MAL gazdái drákói zsarnoksággal visszacsinálták, de attól még jó kis sírvaröhögős story, DnD alapokon, ahogy hőseink végigjárják a bordélyokat, mindenféle retardált kalandokba keverednek, és közben véletlenül még a világot is megmentik(ezutóbbi annyira mellékszál, hogy csak megemlítik hogy ja, ilyen is történt).
És az egész úgy kezdődött, hogy az 200 éves ifjonc elf archer, meg a 30 éves ember warrior összevesznek, hogy melyik a jobb, a 80 éves emberasszony, vagy az 500 éves elf nő. Mert hogy az elf bottal se piszkálná meg az 500 éves vén elfet. És viszont.Ha meg kőkemény, durva belemenős belezős vérengzést akarsz, akkor ott a Goblin slayer, szintén DnD alapokon. Traumatizált főhősünk egyszemélyes bosszúhadjárata a goblinok ellen, és most végre barátokat szerez.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest