- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Crystalheart #7105 üzenetére
Gondolod te. Persze baromi könnyű ilyeneket leírni, amikor nem tapasztaltad még meg azt az ÉGBEKIÁLTÓ , MELLKASSZORÍTÓ, SAVAS ÜRESSÉGET, amit mondjuk én érzek nap, mint nap, több, mint 1,5 éve...
Azt, hogy lelked legmélyén TUDOD, hogy ILYEN SOHA TÖBBET nem lesz. Soha. Azt, hogy amikor bemész a másik szobába és mielőtt körbenéznél, már elszorul a torkod és könnybe lábad a szemed, amint elöntik az agyadat az elmúlt idők soha vissza nem térő érzetei és az együtt töltött percek szívszorító emlékei. Amikor magad előtt látod a kedves, őszinte és szeretetteljes arcát és tudod, hogy már soha többé nem érintheted meg. Amikor ránézel egy kedves kis rajzára, és legszívesebben a kib@szott sínekre feküdnél, mintsem, hogy emlékezz; de túl gyáva vagy ahhoz, hogy önkezeddel vess véget a nyomorúságos életednek.
Ez ad ihletet?? Élni nincs kedvem, nemhogy írogatni.
Tudod mit? Én inkább lennék "gyenge" és magamhoz ölelném a kedvesemet, minthogy még 218 remekbeszabott verset megírjak.
De nem tehetem meg és ezért dühít fel, amikor ilyen érzéketlen sületlenségeket olvasok.Megint kiborultam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest