- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz phanzetomox #8088 üzenetére
Amit akarsz kb Ha normális nekem az alapból bejön, ha esetleg lolicon, vagy csápos akkor az is. De pl a Terhes hentait, a kosárlabda csöcsös hentait meg a Futanarit (a néninek kukija van) se szeretem.
viktor900@freemail.hu az msn-em megbeszélhetjük
majd vegyél fel ha lesz géped[ Szerkesztve ]
-
Móci
addikt
Guilty Crown-t nézi itt még valaki? Nem valami nagy szám, de valahogy nem dobni...
Lehet ezért?[ Szerkesztve ]
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Archanon
őstag
válasz bandiras2 #8083 üzenetére
Tőle még csak a School Days kritikát láttam, az nagyon övön aluli volt.
Viszont Onegai-al kapcsolatban sok mindenben egyet értek vele, nekem is megfogalmazódtak hasonló kérdések a fejemben mikor néztem és 7 pontnál nálam is megállt a "tudomány".[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
bandiras2
senior tag
Most találtam Onegai Teacher spoilerveszély:[Annak ellenére hogy egyik nagy kedvencem, szétröhögtem magamat] Nagyopn beteeeeg!
[többi]
Aki még nem látta, az csak a második linket nyissa megA társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bozont
veterán
válasz Darth_Revan #8080 üzenetére
Több mint amibe most a NS kerül, 0-7990Ft esetén 1200Ft, vagy személyes átvétel. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz Darth_Revan #8080 üzenetére
Info. De van személyes átvételre is lehetőség, ha úgy jobban megéri, és van rá ideje az embernek.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Darth_Revan
veterán
Mennyi a futárköltség Xpress-ről rendelve? Próbáltam keresni a GYIK-ban, de nem találtam
Full Metal Panic! első évad is elég jó árban van.
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
Én azért gondolkozom.
Ez valóban nagyon jó ajánlat. Fent van a megnézendők listáján már jó ideje, a napokban gondoltam is rá, hogy megnézzem végre.
-
bozont
veterán
Aki még nem vette és tetszett az anime: Ninja Scroll (Limitált fémdobozos kiadás) - 900Ft
Végkiárusítás szóval nem szabad gondolkozni, ezután már nem lehet majd itthon hozzájutni.
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
Nagybatyam egy japan lanyt vett el felesegul es oda is koltozott. Kb ennyi a velemenye japanrol: magas eletszinvonal, alacsony eletminoseg.
-
Crystalheart
őstag
válasz #59620352 #8069 üzenetére
Ehhez csak annyit szólok, hogy mi köze a kettőnek egymáshoz? Ez itt Európa, európai kultúrával, melyre leginkább az antik világ és a kereszténység ötvözete hatott - amire ráadásul a japánok is csodálattal néznek, csak akik benne élnek, nem mindig tudják úgy értékelni, ahogyan kellene -, nem kell meglepődni ilyeneken. Japán az újkorig teljes elszigeteltségben élt, nem csoda, ha ennyire eltérnek a szokások. De az elvárt munkamoráljuk és az ebből eredeztethető függőségi hajlamuk szerintem már a deviancia határát súrolja, vagy talán már bele is lóg; ott sem fenékig tejfel az élet. Sőt, igazság szerint mindezzel azt a mérhetetlen stresszt vezetik le, amit a munka rájuk mér.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Archanon
őstag
válasz hoffman_ #8068 üzenetére
Ami filler szakasz jön most neked, az nem rossz. Kár, hogy az is "alternatív világ", vagy mi, mint a Rurichiyo-s részek. De attól függetlenül a jelenlegi 4 nagyobb filler-áradatból nálam a második helyen áll. (Az első a legutóbbi. )
#viktor900: Hát szíved rajta, Hazaáruló-kun. (nem ám.. )
-
törölt tag
Seto no Hanayome
Elég sokáig tartott mire megnéztem ezt a 26+2 részt. Elég jó vígjáték volt de azért mondjuk annyira irdatlanul nem tetszett. OP elég jó, ED-ből a 2. tetszett. A karakterek vadak És néha olyan elnagyolt poénok voltak, hogy tényleg megérte megnézni! Jobban örültem volna ha fele ennyibe sűrítik bele a jó poénokat A rajzolás nem igazán tetszett. Nah mind1, 8/10et akartam rá adni de a vége nagyon nagy volt! Szal: 9/10
Ez ownFate egyik kedvence szal nézzétek meg a kedvéért is -
hoffman_
nagyúr
Nem kozmálom a fillerek nagy részét, de az ep228 valaim kegyetlen jó volt Byakuya a strandon, epic Matsumotoról, Yourichiről és a többiekről nem is beszélve
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Darth_Revan
veterán
Nem szeretek olyan anime-t nézni, amiről már előre tudom, hogy nem lett befejezve, mert nem dolgozták fel az összes mangát, viszont Nodame Cantabile-t megnéztem, mert a 9 év után a mangát is lezárta a készítő és az anime-t is lezárta a JC Staff.
Első évad nagyon király volt, rég röhögtem ennyit JC Staffos anime-on, a 2. évadban kicsit már csökkentek a poénok száma, a 3. évadban meg még kevesebb poén került bele, de még így is élvezhető maradt. Összességében, a Nodame Cantabile egy remek anime, rengeteg poénnal, azonban van 1 óriási hiba, amiért 10/10 pont helyett, csak 7/10-et adnék rá, mégpedig: a befejezés. Úgy fejezték be a sorozatot, mintha csak egy évadot zárnának le és nem az egész sorozatot és nem is válaszoltak a 2 legfontosabb kérdésre a történetből. Nem akartam elhinni, hogy ilyen idióta módon ér véget ez a nagy sikerű történet és azt hittem megint csak egy újabb példa, hogy az anime "idióta" befejezést kap a mangával szemben (tökéletes példa erre Karin), ezért beleolvastam a mangába és 1:1-ben a mangához hűen zárták le...
Ninomiya Tomoko én szememben sok presztízst vesztett, amiért 8 év alatt összeszedett több mint 1 millió rajongót a mangával, erre meg mondhatni cliffhangerrel zárja le a munkáját...ettől eltekintve a Nodame Cantabile egy remek romantikus vígjáték.
#8065: Azunyan <3
-
Archanon
őstag
válasz phanzetomox #8063 üzenetére
+1.
#viktor900: Ilyen lányok maximum Japánban élnek, ha egyáltalán léteznek. Ott lehet, már alapból így viselkednek az emberek, valószínűleg azért is "vált" általánossá a mangákban a női szereplők személyisége (no meg a hapsiké is... sok az "uh-uooaah" nyomi ).
#[oWn]f4te: .......... A kor az egy dolog, de pont a K-ON! egy közel nem ilyen beállítottságú sorozat, és a szereplők sem úgy vannak beállítva, azért is sikerült meglepődnöm azon, hogy ezt is képesek voltak eldeformálni. -.-'
Jahm, és nekem hype-tól függetlenül is nagyon tetszik.
Hááát, voltak itt érdekes hajak, hangeffectek (ezek olyan Sailor Moon-osak ), de hát '92-es darabról van szó. A lányok "magashajától" eltekintve (bár az se volt zavaró) karakterdizájn nekem kifejezetten tetszett, főleg a szemek. Amúgy meg egy kicsit sci-fi szerű aranyos love story, kevéske drámával és humorral megfűszerezve. Talán a Chobits-hoz tudnám hasonlítani, csak ez rövidebb annál. A végét kifogásolom, de csak mert szerintem túl gyorsan vége lett (egy +5 percnyi lezárást azért hiányoltam, mondjuk azért így is tetszett), aztán se kép, se hang. [7/10]
Aki nem látta, és szereti az igényesebb romantikát, mindenképpen tegyen vele egy próbát, megéri. Én betettem a mangát is az elolvasandók közé. Az se hosszú, és állítólag az anime vége el is tért tőle.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Archanon #8057 üzenetére
"K-ON! hentai, banyek......
Noooooormális?!!... "Te miről beszélsz? Már JÓCSKÁN benne vannak a korban.
Kiváltképpen Azusa.Ne legyél már ennyire aszexuális.
Más kérdés, hogy ha valaha hentai doujinshi-t rajzolok, akkor saját kis szereplőgárdám lesz. ^^
Amúgy szerintem is túl van hype-olva a K-On!.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
törölt tag
válasz Archanon #8059 üzenetére
Jó am nem hiába nem találok túl sok fordítót a csapatunkba Azért a lakosság 99,5%-a nem néz hentait És az animéseknek kb ...ööh....kb 70%-a nem néz.(lányokkal együtt)
Mindenesetre az animelányok személyiségileg ált. jobbak mint az élőek, testileg meg ált. az élőek a jobbak
-
Archanon
őstag
Csak pont az a helyzet, hogy én alapból nem fantáziálgatok ilyenekről. Rajzfilm.
Felfogás kérdése.
-
Archanon
őstag
válasz #59620352 #8058 üzenetére
Szánalmas, az. Hagyjuk.
Most még "meglepődtem", de legközelebb már nem valószínű, hogy meg fogok az ilyenen hökkenni. Kénytelen leszek belenyugodni, hogy eleve mindenből (még a kedvenceimből is) hentait csinál a sok perverz nem normális állat otaku amarra Japánban. Véletlenül se tudnának kitalálni mondjuk saját szereplőket... -.-' Belegondolni is rossz, hogy az ilyenek miket gondolhatnak, miközben pölö K-ON!-t néznek, (vagy bármi más nem erotika irányultságú anime-t), és közben csorgatják a nyálukat a rajzfilmfigurákra...Még jó, hogy alapból kerülöm a műfajt.
Egyéni, szubjektív vélemény.
-
törölt tag
válasz Archanon #8057 üzenetére
K-On-t nem bántam meg hogy megnéztem, a moe karik nagyon felhúzzák, valamint a K-On-nak van az egyik legjobb Soundtrackje! És mi bajod a K-On hentaial?
Ichigo M. -val meg az volt az egyetlen bajom hogy annyi japán utalás volt benne, hogy már le se szartam a magyarázószöveget néha Amúgy <3
És az OP tényleg az egyik kedvenc OP-m lett ám!
Itt egy kis MIX róla, nagyon atom lett -
Archanon
őstag
válasz #59620352 #8056 üzenetére
K-ON! hentai, banyek......
Noooooormális?!!...-.-'
Szerintem K-ON! egyáltalán nem unalmas, messze az egyik legjobb slice of life vígjáték. És bár a második évadban sok a filler, szerintem hozzák a szintet. No persze kinek mi. Mondjuk tény, hogy eleve nincs olyan hű de eget verő története, de ilyen az Ichigo Mashimaro is, mégis nagyon jó... apropó.
Kőkemény moe-moe áradat ez is, de most már nem merném összehasonlítani a K-ON!-nal, egészen más kategória. Habár ebben még annyi "főszál" sincs, mint a K-ON!-ban, de egye fene. A poénok is teljesen másképp ütöttek. Volt mikor nagyon felnevettem, sőt, olykor az asztal alá sírtam magam (főleg az utolsó részekben), de többnyire "csak" megmosolyogtató. Erről igazán nem is tudok sokkal többet írni... a rajzstílus, zene bejött (az OP a best), karakterekből mindegyik nagyon jó volt. Miu konkrétan kiborító, Sasazuka meg.... Az összes kedvenc amúgy. Viszont sajnálom, hogy nem igazán erőltették meg magukat történet terén - bár a mangát nem ismerem, és nem tudom, az Encore OVA meddig viszi tovább a sztorit, és hogy van-e kilátásban második évad az animének, de simán jöhetne. [8/10]
"Egyszerűen édes." - by [oWn]f4te.
-
törölt tag
válasz Synthwave #8055 üzenetére
Én a slice of life-okat inkább kihagynám, ezt az iyashi keit meg pláne ha már nyugodtabb a slice of life-nál
Usagi Drops jó volt, vannak persze kivételek számomra is.
K-On-t is főleg a zene, moe karik meg a hozzá kapcsolódó hentaiok miatt néztem meg De amúgy az is unalmas volt nagyrészt.NHK ni Youkoso-ban meg a végét kicsit eltúlozták De am nagyon tetszett, az 1. OP tényleg ÜT És amikor mutatták hogy 50 évesen 8000lvl hiperszuper warriorja van vagy mi XD Azt a qva...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az utóbbi idő termése a jobb darabok közül való.
Elsőként itt volt az Usagi Drop.
josei / coming of age / slice of life / noitaminA / loli
Kezdjük az elején; a grafikai megvalósításon látszik a történet josei-mivolta - kellemes akvarell színek és festés az amúgy egyszerű háttereken. De pont ez a könnyedség adja a képek melegségét. A karakterdesign is a josei-vonalat követi, s bár helyenként elnagyolt, mégis határozottan pozitív összkép a végeredmény.
A soundtrack-ek aranyosak, kiváltképpen az OP.A történet mélységeibe nem megyek bele, legyen elég annyi, hogy egy megható és kedves elbeszélés, amint a 30 éves Daikichi magára vállalja a 6 éves Rin nevelését.
Érzelmes pillanatok és végtelen báj, ami ebből a sorozatból árad. Néhol humoros, néhol picit komolyabb, de mégisRin ---> <3333 ("Kore wa ase!" ~ Ooooh...<333)
ÉN. IS. AKAROK. EGY...hagyjuk...
----------------------------
shounen / iyashi-kei / hystorical / loli
Ez is egy végtelenül aranyos kis sorozat.
Iyashi-kei volta miatt még nyugodtabb légkör jellemzi, mint az "átlagos" slice of life-okat. Ez persze nem baj, sőt; kifejezetten értékelem, hogy nincs benne IGAZI konfliktus.
A grafika valami gyönyörű - kifejezésképpen a hátterek, épületek, műtárgyak és ruhák. Nagyon igényes munka.
A soundtrack-ek is tükrözik a nyugodt hangulatot.A történetben Yune párizsi életbe való beilleszkedését kísérhetjük figyelemmel.
Egyszerűen imádnivaló karakter. Ilyen lánykák nem is léteznek... ;___;Akinek csömöre van a pergő akciótól és fröcsögő belsőségektől, remek megnyugvást találhat ebben az alkotásban is. Az Usagi Drop-ra jellemző melegség itt is elönti az embert (bár talán nem annyira, mint a josei mű esetében). Itt-ott még egy kevéske fanservice is előfordul.
Yune ---> <333
----------------------------
seinen / comedy / drama / psychological / angst / coming of age / slice of life / tragedy
Ez egy alapmű. A hikikomori lét viszontagságait és céltalanságát mutatja be ez a 24 részes sorozat.
A grafika átlagosnak mondható, bár némelyik karakter design-ja meglehetősen kellemesre sikerült. Az OP nem rossz (de nem is maradandó), ellenben az első ED valami brutálisan kész.
Helyenként humoros, helyenként drámai (főleg a történet közepe után kezd igazán megkomolyodni), a készítők szerintem remekül játszottak a végletek adagolásával. Néhol egészen érfelvágós hangulat lengi körbe a monitort, néhol pedig a rekeszizmokat próbálod lazítani. Egy igazi görbe tükör az egész.
Az egyetlen, amit sajnáltam, hogy nem kapunk igazi lezárást, ill. valamiféleképpen mégis, de én hiányoltam BIZONYOS dolgokat. Ennek ellenére kötelező megnézni.
Misaki-chan ---> <33
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Archanon
őstag
Na, ez nem volt rossz, sőt, merem állítani, hogy sokkal jobban sikerült az "elődnél" (Appleseed - 2004), nem csak grafikailag (ez evidens), de sztoriban, és kidolgozottságban is. Az animáció természetesen sokkal kifinomultabb (már a Vexille szintjét hozta, viszont mimikában azt széjjelverte, itt végre voltak érzelmek!!!), látványosabb volt, ellenben a zene maradt a régi gagyi tuctuc, vagy irritáló visítóhörgős "rock". Na ez nem tetszett. Mondjuk a szimfonikusabb számok jók voltak, viszont amikor szintúgy előjött a gáz csörömpölés (főleg az elején) hajjaj... A karakterábrázolás a grafikával együtt változott valamicskét, mindenkinek előnyére, most már nem tűnt apró mozgó műanyagbábuknak az emberek többsége.
Angol szinkronnal néztem... és... Emberek, most komolyan, messze a legjobb angol szinkron animéhez, amivel eddig találkoztam. Gyakran szedtem le dualdub-os változatokat, mindig bele-bele hallgattam a szinkronokba, hátha jók, aztán mégse, szinte mind gáz volt. Ez a Hellsing Ultimate szinkronját - amit eddig a legigényesebbnek tartottam - is kenterbe veri, ez nagyon jó. Nincs gagyi hatása egy kicsit sem, jó a színészi játék, minden. Természetesen nem Blizzard Cinematics szintű szinkront kell elképzelni, alapból nem olyan a sztori, hogy monumentálisan beszéljen benne mindenki. De egy igényes CoD szinkronhoz simán lehetne hasonlítani, már ami a katonákat illeti. Vicces volt, amikor összehasonlítottam az elején a katonák hangját, japán vs. angol. Japánul elég vicces (és semmilyen) volt a tipikus "amcsi tengerészgyalogos kiabálással" szemben. Sebaj, így is el tudtam képzelni a szereplőket, mint japánok, elvégre az amcsi filmeket is többnyire magyarul nézem, azt mégse hiszem őket honfitársaknak.
No, szóval, Appleseed Ex Machina: [7/10].
Hmm-hmm... Egyre jobban tetszik az Appleseed világa. Nagyon jó alapötlet, csak szerintem rohadtul kiaknázatlan. Kíváncsi leszek a "hamarosan" induló sorozatra, ami elvileg majd továbbviszi a történetet - szintén ezzel a CG technológiával.
Amúgy én is széjjelhallgattam már kb. a 70% Bleach OST-t. Az új zenék se tűnnek rossznak (ep. ~340+), csak nem nagyon maradtak meg bennem így első hallásra... kíváncsi leszek mi lesz még. Tiszta jó, hogy bepörgött a sztori, végre bennem van az érzés, hogy >várjam< a következő részt.Más: Fairy Tail eseményei is kezdenek bedurvulni, végre ismét a fő-fő-főszál dolgozik - amiből egyébként alig-alig tudtunk eddig meg valamit. 101. rész. Mi lesz itt...
-
hoffman_
nagyúr
Újra eltalálták a Bleach soundtrack-eket. Brutálisan. Jó. Mennek is ki mp3-ra. Sajnos nem találom őket, 4-ik évadig sikerült összeszednem, de ezek után már nem nagyon vannak, főleg nem egybe. Nem tudjátok, hol lehetne elérni őket? SE10 is pazar, csak hasraütésre(mix).ú
mod:
És most, hogy múltkor mentem új részek után, találtam csak meg, hogy vannak nagyfilmek is. Ezeket hogy érdemes nézni? Ha beértem a sorozatot elég megnéznem őket, és mehet egyszerre mind a négy?
mod 2:
Lehet, hogy a kérdésem tárgytalan, ha jól látom csak 4 OST lemez lett kiadva, ezen rajta kell lennie mindennek. Erősítsetek meg, hogy jól látom-e
Éééés, ezt kerestem már mióta! Epic.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Különben itt még nem kérdeztem meg... De nem akar valaki hentait fordítani? Olvasótábor az van hála az AA-nak de tagokat nehezebb találni mint 20000est az utcán! Most 2en vagyunk aktívak szal jó lenne ha pörögne a dolog jobban. Jó dolog alkotni valamit én úgy érzem, leteszel valamit az asztalra, és ott van a neved hogy azt te csináltad.
Projektet választhatsz. -
Máté94
addikt
válasz phanzetomox #8044 üzenetére
Te érzelgősebb vagy mint én.
-
Archanon
őstag
Természetesen meg fogom nézni, tudtam is a címét, csak lusta voltam leírni. Robotokat meg nem is gondoltam bele, eleve elég régi film... csak gondolom az alapötlet hasonló. Meg a sok amerikai és gagyi európai film után ellátogatnék a távol-keleti filmvilágba is (no persze Jackie Chan filmeji eddig is voltak ).
A hét mesterlövész? Rémlik valami... talán kicsinek láttam. O.o
[ Szerkesztve ]
-
004
tag
válasz Archanon #8047 üzenetére
"Egyébként ez valami régebbi japó filmnek a feldolgozása, ahhoz sajnos nem volt még szerencsém, de ezek után lehet, hogy majd meglesem."
Akira Kurosawa A hét szamuráj c. filmének átdolgozása vagy átgondolása, abban ugyanis még nem voltak robotok ! Érdemes megnézni a filmet, jobban sikerült alkotás mint az animu átdolgozás. Egyébként a hét mesterlövész c. western film is Kurosawa filmjéből merít (konkrétan ellopja az alapötletet), az is igen jófelé, ajánlom megnézésre.
-
Archanon
őstag
"Lassan", de biztosan, végeztem ezzel is.
No, hát ez érdekes volt, nem volt rossz, de nem is egy kimondottan nagy durranás. Valami sci-fi edo keverék, rakás repkedő és lebegő szamurájjal, gépekkel, "csöppnyi" csípős humorral, drámával, sok akcióval, de igazán nem ugrott ki semmiből. A történet tetszett, viszont eleve nehezen indult be, és itt-ott kicsit el is laposodott, de azért végig fenntartotta az érdeklődésemet. A karakterek többsége szimpatikus volt, különösen Kikuchiyo. Viszont páran rendkívül idegesítettek. A zene meg... hmm, a legtöbb nagyon (!) tetszett, megvolt az edo japán hangulat. Ami még szintén nagyon bejött, az a rajz volt - már amikor nem elnagyolt placsmagból álltak a figurák, vagy épp nem CG animáció volt. Ez utóbbi nagyon elütött a rajztól, nem jött be. Amúgy szeretem ezt a rajzstílust, noha néhány szereplő különösen rondára sikeredett (de azoknak olyan pofázmány is kellett), egész emberi fejeket sikerült "összeszedni", nem volt klónhadsereg. A harcok látványosak voltak ugyan, de számomra vicces volt pl. az, hogy az ~1 méteres katanával a szamurájok nyílegyenesen lazán átvágnak 1 pillanat alatt 10 méter tömör acélt... najólvan. Olyan irreális dolgokat műveltek "néha", hogy csak lestem. Talán kicsit hatásvadász... mindenesetre biztos sokan vannak, akiknek ez bejön, végül is, ez is egyfajta stílus az animékben.Ehm, eléggé felemásan érzem most magam. Tetszett, megérte megnézni, de lehetett volna jobb is. [7/10]
[Bár meglehet, hogy most így éjnek idején túlpontozom...]Egyébként ez valami régebbi japó filmnek a feldolgozása, ahhoz sajnos nem volt még szerencsém, de ezek után lehet, hogy majd meglesem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nemsokára elkezdem nézni a Yu-gi-oh-t (30 részt nem feliratoozott a 240ből az US-team). Mivel a játékkal újra elkezdtem játszani, és az új részével ezzel a Joey-ssal még nem játszottam nagyon megtetszett, van benne egy rakat kártya, és imádom! Hétvégén játszottam vele vagy 12 órát a 48ból
-
Archanon
őstag
válasz phanzetomox #8044 üzenetére
De most guro zombis sztoritól mi mást várjon az ember?
(Ezen "bőgni"? És még érzékenynek hittem magamat... )#hoffman_:
-
phanzetomox
őstag
válasz #59620352 #8033 üzenetére
Nemtudom de én nagyon beleélem magam az animékbe, és itt tiszta megrázó volt ahogy haltak meg az iskolások és barátaik. Főleg mikor szalad a 2 csaj, az egyiket elkapják a zombik a másik meg ahelyett hogy segítene, berugja a társát a zombik közé csak hogy mentse az életét ;(
na én itt kezdtem el majdnem bőgni
Amúgy fiú vagyok -
hoffman_
nagyúr
válasz Archanon #8042 üzenetére
Nekem se volt, 1 évig loptam azt is Pechemre az acc tulaj(nem is ismertem) jelszót módosított, mert rájött, hogy vagy 5-en használják, amit én nyaltam be, mert én voltam az egyetlen, aki vissza is töltött, én hoztam vissza, amit mások elqrtak
-
hoffman_
nagyúr
válasz Archanon #8040 üzenetére
Igen, ezt most vettem észre én is. Micsoda máker, hogy pont most keveredtem ide. Egyébként enkóron van fent egy szintén korrekt pakk, egyben, teljesen rendben feliratokkal, és milyen véletlen - pont a 214. ep-nél van vége.
[ Szerkesztve ]
-
-
Archanon
őstag
válasz hoffman_ #8034 üzenetére
Megelőztek. De igen, az US-es változatot ajánlanám én is. 720p, igényes felirat, szembarát dizájnnal (na nem mintha azt nem lehetne megváltoztatni, csak az pepecselés lenne).
Húgom most végzett a 311. résszel és "szomorú", hogy filleráradat jön. De azért még tartja a "majdnem Bleach-maratont". Habár már nem sokáig, lassan eljön az idő, mikor neki is várnia kell majd a heti 1 részre. Muhhahaha!!
"Alkalmi" sorozatnak (nem tervezek belőle maratont) elkezdtem a One Piece-t, egy újabb neverending shounen darabot. 2 részen túl, eddig nem rossz. Nagyon kíváncsi vagyok, elvégre top 100-as a MAL-on. Vajon képes lesz-e humorban elverni a Fairy Tail-t? Vagy történetben a Naruto-t, vagy esetleg a Bleach-et?... "Néhány" évad múlva kiderül.
-
hoffman_
nagyúr
Bleach-esektől kérdeznék. 217. epizód jön, de sajnos elfogyott a fasza kis ripem(ami a végén már 16:9 volt, juppí), és amit most szedtem azon égetett angol van. Falramászom tőle. Nincs esetleg ötlet, hogy honnan tudnám beszerezni a maradékot? Jó volna, ha nem lenne égetve semmi, és a magyar sub mellé lenne csapva, mint eddig. Animeaddictson találok ilyen csokrot vajon?
-
törölt tag
válasz phanzetomox #8032 üzenetére
Én is fiú létemre elbőgöm magam mindig az animedrámákon, de azon a jeleneten mit sírsz? Fiú vagy-e am?
Különben 1. évad még nagyon az eleje a történetnek, majd jön még folytatás is -
phanzetomox
őstag
Elkezdtem nézni ezt a highschool of the dead-t
nekem eddig nagyon bejön, bár én érzelgős vagyok ,első rész végén majdnem elsírtam magam xD
Remélem főszereplők nem azért halnak meg.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Darth_Revan #8030 üzenetére
203-204-205 "szar" is volt, ahhoz képest, amik most voltak Jól van, akkor nem aggódom. Ez a rész felvezette, amit leírtál, bejövős volt.
-
Darth_Revan
veterán
válasz hoffman_ #8029 üzenetére
SPOILER
207. epizódtól néhány részen keresztül visszatekintés van ~100 évvel ezelőttre. Kiderül többek között, hogy kik voltak Shinjiék, hogyan lett Urahara kapitány és az is hogyan csalta csapdába és árulta el őket Aizen és miért lettek száműzve a Lelkek Világából elvesztve kapitány/hadnagy rangjaikat. Ezek a főstory részei.A 203-204-205. epizód "filler" rész. Ne lepődj meg, később is elő fog fordulni, hogy becsusszan a főstory közé 1-2 filler epizód
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
help kéne, spoiler van
Kicsit belekavarodtam, elég hülyén bogozták a részeket Most nyomtam be a 206-os részt, azzal kezdődött, hogy Shinj és bandája Shinigami, és Aizen Shinji hadnagya...wtf? No mindegy, egész érdekes/fordulatos. Csak azt nem értem, hogy hogy van kutyulva. Eddig Hueco Mundoban ment a fight, Azien épp megjelent az ál Karakurában. Következő részben meg Lurychio akar focizni, erről van két ep, utána most Shinjiék SoulSociety-ben bandáznak soksoksok évvel ezelőtt. Jól van ez így? Direkt van ilyen hülyén csinálva? Mert elég kretén módja a több szálon futásnak...
mod:
Hű, mivan itt, azt se tudom mit kell nézni, annyi szereplőt zsúfoltak össze kapitánynak
[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
válasz #59620352 #8017 üzenetére
Mivel az Evangelion óta meglehetős angyal komplexusom van, asszem nekiesek én is.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Archanon
őstag
válasz hoffman_ #8025 üzenetére
Sok bizony. Én azt szoktam (minden anime esetében), hogy elindítom, meghallgatom a számot (jó-e, ha jó, akkor többször is a részek elején), utána nézem az anime-t magát. Az OP és ED animációját mindig a legvégére hagyom. Nem minden esetben vannak telitömve spoilerrel, de általában igen, így leszoktam róla.
-
Archanon
őstag
válasz Darth_Revan #8022 üzenetére
Azért kíváncsi leszek mit hoznak ki ebből az egészből... mangát nem olvasom, így ez nekem totál új dolog.
(Bleach 300+ ep.) SPOILER
Jahm, Karin-ék elég sokat nőttek, de ennyi idő elteltével kellett is. Ami még szembetűnőbb, az Orihime volt... neeee.... lassan már Rangiku version 2. Eh, a Bleach is új korszakot nyit.
SPOILER ENDEgyébként maga a rajzstílus is elég sokat változott így a ~300+ rész alatt. Elején pl. nagyon otromba volt, nem is tetszett.
pl. Ichigo: v1; v2; v3. V2-nél megállhatott volna a fejlődés, most már túl nyúltpofájú szegény. Jó... "felnőtt" a gyerek.#hoffman_ : Látod, én ezért nem nézem meg az OP/ED-ket, csak évad/szezonzárások után, máskülönben agyonspoilereztetem a fejem. Tudod, én szeretek meglepődni a dolgokon.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Archanon #8021 üzenetére
Még nem láttam az új részeket Bleach-ből és Shana-ból, de nem tudom mennyire fognak nekem bejönni az új változtatások...
SPOILER
Bleach-ben az tetszett nekem, hogy Ichigo Halálisten, viszont most már nem az...
Shana-ban pedig az egyik főszereplőből a főellenség lett...Belenéztem első pár percébe a Bleachnek, kicsit meglepett, hogy Karin és Yuzu mennyit öregedett az eddigi részekhez képest
-
Archanon
őstag
válasz hoffman_ #8019 üzenetére
És akkor majd csak most jön a java (meg vagy 40 epizódnyi filler ).
Most is vége lett a legutóbbi filler szezonnak, végre folytatják a main storyt. Érdekesen indul (jó értelemben, bár van egy két "változás" ami zavar).
-
hoffman_
nagyúr
erős spoiler!
Bázkiii, így kell ezt csinálni! Bleach 195, mindenki padlón, félig halott az egész banda Hueco Mundoban az Espaada ellen, fél perc van hátra, Ichgio meghalóban épp. Most mi lesz? Ki az isten fog közbelépni? Zaraki Kenpachi, neee Az egyik kedvenc karakterem, erre rohadtul nem számítottam, állat volt
off
mod:
Bázeeg, imádom Zarakit, legnagyobb forma az egészben
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
Fate/Zero
Igy az elso 3 resz utan azt mondom h sokkal jobb mint a FSN (amire 6/10nel tobbet nem adnek), nehol meg egy kis KnK utanerzesem is van (mondjuk ugyanaz a kornyezet). Szal az oszi evad 2. ajanlott sorozata nalam (az elso - Last Exile - eddig nem kapott sub-ot )
Ettol fuggetlenul jobban orulnek egy Heaven's Feel muvinak/sorozatnak, szerintem az az eredeti FSN VN legjobb route-ja . -
törölt tag
válasz Crystalheart #8016 üzenetére
Haibane Renmei
írd be a youtube-ba , különben Membernek az egyik kedvence szal csak nem lehet olyan rossz
-
törölt tag
MM!
Azért kezdtem el nézni ezt az animét, mert Na-chan énekli az ED-et, meg láttam róla egy AMV-t is. Azt kaptam amire számítottam, qva jó vígjáték volt, vagyis az elején, a végére ellaposodott sajnos. Nem tudok rá enyhébb pontot adni a zenék miatt se, meg kiemelném az 5.részt ami valami kegyetlen volt Azon majd be sz@rtam! Az a rész hozta nálam a Mitsudomoe színvonalat^^ A magyar felirat is nagyon találó lett! Meg az egész beteg légkör tetszett az őrült szereplőkkel! Szal nálam egy:
9/10ui:
ownFate-vel mi a fene van?:S Skype-on sincs sose, KnJ projekt se fog elkészülni sose -.-[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz hoffman_ #8008 üzenetére
Akkor már nincs sok belőle.
Szamurájos témából én az utóbbi napokban a Samurai 7 című valamit vettem elő. Eddig érdekes. 7 részen túl vagyok... fura, nem a megszokott "anime", de tetszik, nem rossz ez se. Bár nem haladok vele túl gyorsan (napi 1, esetleg 2 rész), ez az adagolás tökéletes. Majd néhány nap múlva ebből is írok egy "ismertetőt", ha érdemes lesz rá, aztán felveheted a listádba ha ennyire érdekelnek a kardok. Addig is...MÁS
De elmennek a fenébe, miféle tökéletes világ ez? Kulacsok gyülekezete. A legkisebb mell 80-90-es LEGALÁBB... LoL. Az ideális (már akinek) méretek egy kupacban. De itt legalább volt egy egészségesebb határ, és nem estek annyira a ló túlsó oldalára, mint pl. a Bleach-ben. Viszont kár, hogy megpróbálták ezt is az értelmetlen és láma fanservice-al eladni. Bár mégis egészen más kategória, mint pl. a Highschool of the Dead féle mellattrakciók, nem annyira láma és szánalmas, csak hát vicces, hogy itt meg nem képesek olyan "ruhát" hordani a lányok, ami nem bomlik szét - mellkas tájékán természetesen - attól, hogy "hozzáérnek"... gyenge a technológia. Az erőszakot meg talán azért tartom túlzottnak, mert nem Alucard írtja a zombikat és a vámpírokat vért fröcsögtetve szerteszéjjel. Meg mert a (mellék)szereplők 60%-a egy agresszív állat majdnem végig.
Úgy egyébként tetszett a történet, az akció jó kis adrenalinbomba, látványos harcok (csak ez a nem kevés ecchivel keverés ez... nem passzol), kedvelhető karakterek, a rajz is szép, nagyon jó zene (illik alá, bár nem világmegváltó). A befejezés tetszett, viszont nincs még befejezve, nagyon kéne a folytatás, mert rakás dolog nincs megmagyarázva - talán nem véletlenül, de akkor tényleg legyen második évad. De sajnos az sem most lesz, lévén 2011-es sorozatról van szó.
Különben lehetséges, hogy csak nekem volt deja vu érzésem? Nagyon Evangelion copy-nak tűnik az alapsztori, csak egyelőre nem annyira elvont, sokkal egyszerűbb annál. Aki látta mind a kettőt, szerintem tudja mikre gondolok.
Azért ez olyan, aminek úgy tényleg szívesen megnézném az esedékes második évadját... Jó volt, tényleg, de nálam a fentiek miatt nem fér bele a 'nagyon jó' kategóriába. Részemről [7/10].
Mellesleg Stellizer el Bridget... őt nagyon eltalálták. Kedvenc. Jah, és Mamiko Noto szinkronjával, aki az Ichigo Mashimaro-ban Ana-chan hangját adja. Ez a hang... ááh.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Elég ritka vendég vagyok mostanában Közben Bleach 192 megvolt, az elmúlt 20-30 résznél csak lesek, hogy wtf. Nel pedig, hm, egész komoly lett ezen epizódban Ha még épp ésszel kivégzek Bleachet, akkor Samurai Chamlpoo lesz a next
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
válasz bandiras2 #8004 üzenetére
A Rocket Girls a debil alapotlet ellenere - vagy emiatt? - siman belefer a kotelezo, egyedi animek koze. Mondjuk 7/10nel tobbet nem adnek ra.
Igazabol pont a hasonlo animek kezdenek eltunni, amikben kisse orult a alapsztori (de nem teljesen elrugaszkodott) meg a szereplok sem tartoznak a 1 tucat 1 dolcsiert kategoriaba. -
bandiras2
senior tag
[ismételném magam, mert sok az újonc:]
Salamon szigetek, Japán űrközpont, új rakéta nem akar menni. Nagyon nem akar. Támogatás év végén bukó ha nincs siker. Régi rakéta az megbízható, de az meg gyenge, le kéne nyomni a pilóta súlyát 40 Kg -ra.
Itt jön a képbe a főiskolás csitri éppen csak 18 éves főhős, aki az eltűnt apját keresi a dzsungelben. és mindössze 38 Kg!
A projectmanager állást ajánl neki: cserébe egy kis munka elvégzéséért előkeríti apucit, és mire kettőt pillant, hősünk máris a kiképzés kellős közepén találja magát.A sorozatban műszakilag közreműködött a japán űrügynökség, így a hitelességre nem lehet panasz, van benne hülyeség és fanservice is bőven.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
törölt tag
-Jah egyébként meg mi van itt? Kihalt a fórum Anarchia~
-Ma megvettem a MONDO-t és egy Needless cikk volt benne, amiben istenségnek volt beállítva (mert az is--még egy ilyen szereplőgárda nincs egy animébe sem!), fel is kiáltottam egyet mikor megláttam az oldalt, hogy végre az egyik favoritom benne van! Már csak a Kodomo no Jikannak kéne benne lennie (pl)!!
-
törölt tag
Usagi Drops
Nagyon kellemes anime volt, nem csak a Kojikan-ban van egy ari Rin-chan ám A gyereknevelés rejtelmeiről szól, amit remélem egyszer én is átélek már ha megtanulok csajozni Szal az a nyugodt légkör uralkodik. OP-je tetszett nagyon. Grafika is, bár nem az a megszokott fajta. Egy perverz és egy hentelős anime között kötelező megnézni! Egyetlen negatívuma az volt, hogy néha talán kicsit unatkoztam, de hát a slice of life-okban fennáll ennek a veszélye...
Mostantól szigorúbban osztályzok, viszonyítok kicsit a többi animuhoz
9/10[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Crystalheart #7999 üzenetére
jó majd meglátom mondom nekem minden nagyon tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook