- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubee82
őstag
válasz Zodicus #16758 üzenetére
Én akkor mentem először GP-hez, amikor járni alig tudtam. Gondoltam majd kitöltöm a lapot és megvizsgálnak. Aha, persze. Majd pár nap múlva, miután bekerülök a rendszerbe, hívjam őket időpontért. Kösz.
Angliában az alábbi megoldások vannak:
1. Öngyógyítás
1.1 Öngyógyítás
1.2 Öngyógyítás
2. Sürgősségi / Walk-in centre (itt is csak úgy, hogy megjátszod magad, súlyosbítva a problémát. Igaz engem lazán hazaküldtek röntgen nélkül, kaptam egy kis füzetecskét, hogyan kell tornáznom otthon és menjek vegyek fájdalomcsillapítót...)
3. Magán[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz Zodicus #16758 üzenetére
Elmesz, kapsz egy idopontot, amikorra vissza kell menni.(1-1,5 het). Ott megvizsgalnak, felvesznek par adatot. Aztan mondhatod is a bajodat.
Majdnem en is beregeltem az alkalmassagi miatt... Aztan megsem mentem vissza idopontra, talaltam egy magant, aki £40-ert megcsinalta, ugy hogy elozo nap szoltam neki. A helyiek azt mondtak, hogy igy jobb, mert a haziorvos maganban elker vagy £100-at...
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
-
Kis Joe
senior tag
válasz Zodicus #15341 üzenetére
Ha elméletileg nincs rajt pénz és forgalom se akkor önkényesen bezárhatják előzetes értesítés mellett.
Ismerősnek Barclays csinálta ezt.Soticop: Engem sportkocsival is kapásbol leszedtek dovernél hazafelé. Csak mikor kinyitottam a csomagtartót és megláta hogy fullon van azt mondta hogy inkább nem érdekli
Külföldön nem tudják csekkolni a rendszámod max az ő saját adatbázisukban csak és a nemzetközi körözésesben.VásRló: Van rá kereslet mint minden szakképzett munkaerőre de nem fognak kinti viszonylatba agyon fizetni.
tildy: Engem csak a tömegnyomor zavart ott, de az nagyon
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
cool13
őstag
válasz Zodicus #14563 üzenetére
Sziasztok!
Júliusban utaznék ki pár napra barátaimhoz. Wizzair eddig a befutó, keresgélés közben. Kérdésem velük kapcsolatban. Fotós cuccokat nyugodtan szállíthatok? Kézipoggyászként szeretném vinni egy fotós táskában. Méretre stimmel. főleg az értéke miatt, meg ne legyen dobálva stb. De van egy nagyobb gondom, vinnék állványt. Ezt felengedik? Nem mondják rá hogy fegyver stb hülyeséget?
Azt gondolom nem engedik, hogy egyet poggyászt a láb elé, egyet fentre a fej főlé tegyek.
Szinte biztos hogy egyet fel kell majd adjak, amiben a ruhák vannak a fotós cuccokat pedig kéziként viszem.
Ha esetleg van valami okosság olcsó jegyre, azt is jelezhetnétek.
Szóval minden érdekel ezzel kapcsolatban.Bocs a hülye kérdésekért, de fogalmam sincs mi a helyzet.
-
tildy
nagyúr
válasz Zodicus #14067 üzenetére
Overclockerst ne. Nagyon rossz az ügyfélszolgalat, garanciás ügyintézés. Lassabb volt az ssdm a normal vinyonal, úgy elküldödtek, mint a huzat. Még 500 fontot költöttünk volna ott, bukták.
Ebuyer okes volt.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
tildy
nagyúr
válasz Zodicus #13969 üzenetére
Ne bantsatok mar oket. En peldaul az otthoni nepeket nem ertem, akik 15 fokban mar kabatot vesznek, mert faznak!
Nem mindenkinek egyforma a hohaztartasa, nekem spec tokeletes az itteni ido, mert utalok izzadni, nem is szerettem a magyarorszagi nyarakat.
Mondjuk 1-2 fokban strandpapucs mar huzos, de 5-10 foknal siman vallalhato amit leirtal."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Devid_81
félisten
válasz Zodicus #13971 üzenetére
Azon is gondolkodtam, egyszeruen csak munkahelyet kell csereljek, ami a lakohelyemtol nyugatra van es nem keletre, es ha sikerulne ugyan ilyen idobeosztast kapjak, akkor mindig hatszelem lehetne...nah majd agyalok ezen!
Szerk: vagy a melohelyhez kepest kellene elkoltozzek a jo iranyba...de inkabb masik melo, mert ezek idiotak, de most meg megvarom a "nagy lehetoseget" csak meg nem tudom mennyit kell szenvedjek erte...
[ Szerkesztve ]
...
-
jerry311
nagyúr
-
Balinov
titán
válasz Zodicus #13377 üzenetére
Ha a Victoriara mentek onnet kb negyed ora kenyelmes seta a Buckingham Palace
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
tildy
nagyúr
válasz Zodicus #13339 üzenetére
Fugg attol is , honnet jossz. Mi lattuk Debrecenben, hogy volt akinek ki kellett dobnia egy ket konzervet. Mondjuk lehet ha fagyasztva hozza valaki, akkor nem szolnak.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
vizirider
tag
válasz Zodicus #13061 üzenetére
szerintem ez lehet az újaknak akár közérdekű is.
tehát bemész a postára, és kérsz a jogsihoz nyomtatványt (D1, de megértik ha angol jogsihoz kérsz nyomtatványt)
kitöltöd a papírokat, berakod a fényképed (azt ott csináltatod ahol akarod)
beballagsz a postára, és ha jól emlékszem 52 fontos postal ordert feladsz ( ez talán még 5 font)
mivel be kellett adnom az útlevelem ( mert nem volt ismerősöm aki évek óta itt él és azonosít)
ezért adtam be ajánlott levélként, majd vártam. hja a postal order számát hiába írod be a nyomtatványra, el kell küldeni a postal ordert is (ez olyan mint egy csekk) az útlevél miatt ajánlva küldtem el.
nem számoltam meg, de kb 65 font volt fotóval, mindennel. max. 70 fontból mindennel megvan az tuti.
nem kell kint csináltatni fotót, nem kell ajánlott levelet küldeni, de nem izgtott +10 font. de ez a vége, és kb 3 hét múlva
küldik a jogsit. kb ennyi a sima ügyintézés. én nem másztam be irodába, ott nyilván olcsóbb, és nem kell postázni.
ennyi a robogót én is hallomásból tudom, de nem izgat, mert nem akarok robogót, hogy pontosan hogy van, nem tudom, nem néztem utánnaChuck Norrisnak egy medvebőr van a nappalijában. a medve nem döglött, csak nem mer elmenni......
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Zodicus #13061 üzenetére
Én tegnap adtam be cserére a sima B-s jogismat. A postán kértem egy D1 form nevű nyomtatványt. A hozzáadott kiskönyvet és magán a nyomtatvány második lapján szereplőket elolvastam és kitöltöttem amit kellett. (illetve a proof of ID részt nem, mert én Wimbledonban adtam be, nem postán, hogy hátha így gyorsabb és így ugye nem kell otthagyni se személyit, se útlevelet)
Külön rákérdeztem, hogy mennyire veszik szigorúan azt, hogy csak 185 nap tartózkodás után lehet igényelni, mert én vagy 2 hete érkeztem. (Ez ugyanis szerepel a nyomtatványon, meg azt is be kell írni, hogy mikor érkeztem ki és alul pedig az, hogy ha hamis adatokat adok meg, akkor 1000 font büntetés és feljelentenek) Azt mondta a fickó, hogy nem számít.
Szóval D1 form, fekete toll, nagybetűs kitöltés. Szigorúan meghatározott útlevélfénykép, aminek a kritériumai szintén benne vannak a kiskönyvben. Csak a rád vonatkozó részeket. A postai részt nem tudom, mivel én személyesen vittem be a DVLA irodájába, ahol 4 fontért azonosíottak és az 50 fontot is ott fizettem be. Alig voltak, pár perc alatt kész volt. Amúgy ki van plakátolva, hogy 2013 végén bezárják ezeket a DVLA irodákat. Ha Londonban vagy ajánlom a Wimbledoni irodát, mert csak ott van olyan lehetőség, hogy ne kelljen otthagyni az útleveled, vagy személyid.
Ha postán küldöd, akkor nem tudom mit kell borítékba tenni.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Bondi
tag
válasz Zodicus #12460 üzenetére
De, megterhelő is lehet, ha rohadék helyre kerülsz. Volt itt egy pár (a srác amúgy mérnök volt, azóta már haza is költöztek), náluk szépen egy emberre bízták, hogy hordja szét az ágyneműt a szálloda emeletein. Tologathatták egyedül a mázsás megrakott kocsit, rá is ment majdnem a hátuk-derekuk.
-
legiaap
félisten
válasz Zodicus #12454 üzenetére
Linen Porter leszek. Végre sikerült kikerülnöm a mekiből, végre havi fizut fogok kapni, nem kéthetente, fizetett szabadság, csak 15 perc sétára van tőlünk és idővel ha ki szeretném próbálni magam mondjuk az étteremben, vagy recin simán át lehet majd menni.
Nekem nem büdös a meló, bármit megcsinálok. Persze a szakmámban (építőmérnök vagyok) nagyon jól tudnék keresni, de ez azért más, mint egy Infós szakma. Nagyon nehéz bekerülni és ide nagyon nagyon komoly itteni referencia és felsőfokú angol ill. szakmai angol kell.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Viszlát
addikt
válasz Zodicus #12097 üzenetére
Az a vicc, hogy en is itt vagyok a varos kozepen es NINCS kabel!! Nem akartam elhinni, de csak adsl van... Mindegy, teszkos netem lesz, ugyanazt a sebesseget adjak 16 fontert mint amit a bt, sky, virgin 30 korul. Ja es 3 honapig nem kell fizetni semmit, szoval szuper a jelenlegi helyzetben.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
tildy
nagyúr
válasz Zodicus #12038 üzenetére
3.
"Provided your licence remains valid you may drive in GB:
Car, motorcycle driving licence holders (ordinary driving licence):
until aged 70 or for three years after becoming resident, whichever is the longer period""Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Balinov
titán
válasz Zodicus #11603 üzenetére
hmm.koszi..
multheten ajanlottak a tunlr.net-et, azzal ment minden, bbc, hulu,de most valamiert nem akarja az igazsagot.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
eszgé100
őstag
válasz Zodicus #11583 üzenetére
tőle munkáltatóit nem is kértek, remélem, hogy nem az lesz a következő amivel szórakozni fognak. persze van az is, csak már kicsit hülyén néz ki ez az egész, hogy több hétig tart egy k.rva cash számlát megnyitni
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
tildy
nagyúr
válasz Zodicus #11583 üzenetére
A gond, hogy a sracnak meg se munkaltato, se alberleti szerzodes nincs, leven nalunk lakik. Nem tudom, mi irhatunk-e neki valamilyen papirt. Vagy pl. NI-os papirt elfogadjak-e.
-
engine88
aktív tag
válasz Zodicus #11563 üzenetére
Tegnap velem is megesett, hogy én végeztem a járatommal 15:00kor, megállok a sofőrcserés buszmegállóban, és sehol a váltás. Eltelik 10 perc semmi (persze megy a szünetem) Aztán telefonálok be diszpécsernek hogy sehol a váltás, ők meg felhívták hogy hol vagy? Subway-ből jött ki..
-
tildy
nagyúr
válasz Zodicus #11528 üzenetére
1 szobás lakáson az 1 szoba plusz nappalit érted? kb 700 font plusz rezsitől indulnak az árak .
Bondi, nem tudom One Xben benne van-e, én feltoltam egy "Lookout"-ot, az elég pontos.
[ Szerkesztve ]
-
-
tildy
nagyúr
-
-
Ilsyde
őstag
válasz Zodicus #8719 üzenetére
Nem voltam, de a munkatarsaim mondtak hogy ha valamit csinaltatni is akarsz akkor az baromi draga lesz. Az ilyen rendszeres check-up az nem problema.
Olyanrol is tudok aki kulfoldre megy ilyenkor (utazast beleszamitva is olcsobb) de van egy-ket kulfoldi ceg is ami Londonba kuldi a fogorvosokat evente egyszer, ugy egy-ket honapra. Normal dijon (tehat nem angol) ellatnak mindenkit de elore kell book-olni.
Persze az ar attol fugg hogy pontosan mire van szukseged. Erdemes eloszor megkerdezni a fogorvosodat.
-
Wyco
aktív tag
válasz Zodicus #7593 üzenetére
BBC:
1844: The Central Housing Office in Salford, Greater Manchester, is on fire. Fire crews are said to be at the scene.
1911: Rioters have set fire to a Miss Selfridge shop on Market Street in Manchester city centre.[ Szerkesztve ]
BackToTheUKBlog:[backtotheukblog.wordpress.com] 2019/09/05: Brexitgráf IV — őrültek és csirkék háza
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest