Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mottie

őstag

válasz BÁ Nutrition #22137 üzenetére

Nos, mai napi tapasztalatok:

NI -> Sajnos Camdenig el kell menni, 1 hét múlva időpont

Bank ->

Lloyds "Talán igen, de leghamarabb jövő péntekre van időpont"

Natwest "We are very strict with proofs of residence" - csak számla vagy HMRC-s (nem JobCenteres) NI igazolás

Barclays "NI igazolással lehet időpontot foglalni"

HSBC De.: "Munkáltatói levéllel tudunk Basic Accountot nyitni, de mást nem" - Manager
    Du.: (munkáltatói levéllel beállítva) "Akkor foglaljunk egy időpontot. Milyen számlát szeretne?" - Ügyintéző
    "Nem csak Basicet lehet?" - Én "Igen, régen úgy volt, de most nekem nyugodtan nyithatjuk bármelyiket" - Ügyintéző

Lehet, hogy csak megtetszett a munkáltatói levélben feltüntetett fizetés, de így végülis könnyen ment. Kedden megyek papírozni HSBC Advance számlával.

Help
    Ez az átlagos eljárás lakás bérlésnél?

-> Ma voltam megtekinteni, garzon 750font/hó. Tetszett
    -> 1 hó deposit + 1 hó bérleti díj + agency fees => 1750 font
    -> Ebből 400 fontot azonnal foglalóként (illetve ha odaadom mielőtt holnap du a következő delikvens jön megtekinteni akkor az enyém és leveszi a hirdetést), a maradék 1350 3 nappal beköltözés előtt.

Nyilván aláírt szerződés nélkül nem fogok semmit odaadni, de azért informálódni szeretnék, hogy ez-e az általános ügymenet?

Egyébként Knights Residential az ügynökség, nem találtam róluk felháborodott véleményeket.

Be Victorious!

Új hozzászólás Aktív témák