- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mottie
őstag
válasz BÁ Nutrition #22137 üzenetére
Nos, mai napi tapasztalatok:
NI -> Sajnos Camdenig el kell menni, 1 hét múlva időpont
Bank ->
Lloyds "Talán igen, de leghamarabb jövő péntekre van időpont"
Natwest "We are very strict with proofs of residence" - csak számla vagy HMRC-s (nem JobCenteres) NI igazolás
Barclays "NI igazolással lehet időpontot foglalni"
HSBC De.: "Munkáltatói levéllel tudunk Basic Accountot nyitni, de mást nem" - Manager
Du.: (munkáltatói levéllel beállítva) "Akkor foglaljunk egy időpontot. Milyen számlát szeretne?" - Ügyintéző
"Nem csak Basicet lehet?" - Én "Igen, régen úgy volt, de most nekem nyugodtan nyithatjuk bármelyiket" - ÜgyintézőLehet, hogy csak megtetszett a munkáltatói levélben feltüntetett fizetés, de így végülis könnyen ment. Kedden megyek papírozni HSBC Advance számlával.
Help
Ez az átlagos eljárás lakás bérlésnél?-> Ma voltam megtekinteni, garzon 750font/hó. Tetszett
-> 1 hó deposit + 1 hó bérleti díj + agency fees => 1750 font
-> Ebből 400 fontot azonnal foglalóként (illetve ha odaadom mielőtt holnap du a következő delikvens jön megtekinteni akkor az enyém és leveszi a hirdetést), a maradék 1350 3 nappal beköltözés előtt.Nyilván aláírt szerződés nélkül nem fogok semmit odaadni, de azért informálódni szeretnék, hogy ez-e az általános ügymenet?
Egyébként Knights Residential az ügynökség, nem találtam róluk felháborodott véleményeket.
Be Victorious!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest